E ovako stigao mi je hdd od reklamacije ( wd 1 tb green sata 3 ) ja imam sata 2 konektore tj maticnu i imam jedan pata ili ata kako god ocete nazovite taj hardisk ugl dosad sam imao 80 gb hdd naravno preko IDE tj takozvanog ceslja i sad se pitam dali da taj od 80 gb ostavim samo za sistem ili da na 1 tb stavim 200 gb prostora za windows i programe .. a instalacije,filmove itd ostavim 800 gb ? sad ja znam da hdd nece imat punih 1000 gb nego 900 i nesto ali dal ce mi brzo palit komp jer stvarno nemam para za ssd jedino ako neko treba stare 939 maticne procove i naravno 478 xD ali ni to ne vrijedi 300-400 kn za ssd polovni :S ...ugl sta mi preporucate ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma makni taj pata(prodaj ga) i particioniraj taj terabajtni disk na sistem i storage.... na 1tb-u ti 80gb ne znaci puno :)
ma makni taj pata(prodaj ga) i particioniraj taj terabajtni disk na sistem i storage.... na 1tb-u ti 80gb ne znaci puno :)
ne meni treba brzina ako napunim taj 1 tb do kraja ono da je 10 gb free(pucam al kakav sam lako je moguce) dal ce mi trebat dugo da sistem digne itd..treba mi nesto sto brze da bude
ma udri po storagu kolko os, al na sistemskoj ostavi nekaj mjesta i nemas frke
ma udri po storagu kolko os, al na sistemskoj ostavi nekaj mjesta i nemas frke
oky doky odo da se igram :D
e da...da stavim sporo formatiranje ili ono quick ?