Dell S3222DGM vodoravne linije - excell

poruka: 12
|
čitano: 3.546
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina

Ovo mi se sada pojavilo.

Kad u excellu ćelije ispunim sa točkastim uzorkom i otvorim taj dokument na pola ekrana vodoravna linija se nastavlja dužinom monitora gdje je taj uzorak.

vidi se i na videu snimljenom sa geforce experience. vidi se na tamonoj pozadini. jel to do drivera? da je monitor u banani ne bi se vidjelo u videu zar ne?

grafička evga gtx 1080ti sc2, driveri 536.99, windows 10. do jučer nije bio obaj problem a isti driveri. restartao komp i isto.

može pomoć. da instaliram zadnje drivere ili reklamiram monitor? mada drugih problema nema ni kod gaminga ni evo sada dok je firefox otvoren.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

brzi update,

uklonio drivere sa DDU, i sad nema tih linija.

idem instalirati zadnju verziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

sa zadnjim driverima opet linije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

sad kužim da se na videu vidi jedino kod mene kad je full scree. snimit ću mobitelom

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

evo ga. slabo se vidi sa mobitelom snimano al se kuže ove linije.- osim ako youbitou ne ukenja kvalitetu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Grafička ti umire, točnije memorija njena.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Re: Dell S3222DGM vodoravne linije - excell

Odi u geforce driver i postavi prikaz na best quality. Možda pomogne. Ima još postavki koje možeš optimizirati - pogledaj neki tutorial (ne znam na pamet).

9 godina
miki_the_pirat kaže...

Odi u geforce driver i postavi prikaz na best quality. Možda pomogne. Ima još postavki koje možeš optimizirati - pogledaj neki tutorial (ne znam na pamet).

nema promjene ni high quality ni performance. ovo se jučer pojavilo a do prekjučer sve ok.

gejmam warzone i ne vidim nikakve artefakte.

9 godina
neaktivan

Preporuka: undervoltaj i smanji malo clock, barem VRAM-u.

Jer dobro ti kolega veli, ak se vidi na snimci znaš da nije do monitora nego do grafe, a takve linije su 99% vremena VRAM i bude sve gore i gore.

Smanji malo clock i napon VRAM-a i možda grafa bude živjela još par desetljeća.

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.8.2023 14:29 (fer-de-lance).
10 godina
fer-de-lance kaže...

Preporuka: undervoltaj i smanji malo clock, barem VRAM-u.

Jer dobro ti kolega veli, ak se vidi na snimci znaš da nije do monitora nego do grafe, a takve linije su 99% vremena VRAM i bude sve gore i gore.

Smanji malo clock i napon VRAM-a i možda grafa bude živjela još par desetljeća.

Mozda ako ima znanja il volje, a i poznaje nekoga ko bi mu to jeftino/"djabe" reflowo, mozda bi i rjesio problem(kratkorocno, nekad i na duzi period) ako je hladni lem u pitanju, ako se ide na reball, onda definitivno nove VRAM uzet nego stare reballat i riskirat vrijeme i trud..

"Najgora" opcija(pogotovo ako si netko ne moze novu priustit), 210 stupnjeva obostrano rerna, malo alu folije, 6 minute pecenja i strpljenjem se naoruzat.

“Computers make excellent and efficient servants, but I have no wish to serve under them.”
9 godina

probao sad hdmi kabel. još  igore sve linije u excellu se vide dužinom monitora.

mogu smanjit clock memorije al ne i voltažu u evga precision x1

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HowYesN0 kaže...

probao sad hdmi kabel. još  igore sve linije u excellu se vide dužinom monitora.

mogu smanjit clock memorije al ne i voltažu u evga precision x1

Instalirati MSI Afterburner u kojem bi trebalo biti moguće napraviti unlock voltage control

Tigar Krezumica
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice