Dell Optiplex 755 i GeForce GTX 550 Ti

poruka: 31
|
čitano: 10.401
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

imam jedan problem sa grafičkom karticom GeForce GTX 550 Ti u Dell Optiplexu 755.

Naime imao sam prethodno Ati Radeon HD5450 i nije bilo nikakvih problema. Zatim sam nabavio GTX 550 Ti i napajanje od 500 W (cak sam morao otpiliti mali dio nebitne plastike sa grafičke kako bi stala u PC) i sve je radilo kako treba prvih tjedan dana. Jednog divnog sunčanog dana vratio sam se u sobu (PC je ostao bio upaljen) kad ono "power button" blinka narančasto i nemože se upaliti (kako nisam bio prisutan,neznam što se točno dogodilo). I sada ja otvaram PC da vidim šta se zbiva. Ništa se nije iskopčalo,na neki forumima sam pročitao da treba iskopčati na minutu power connector (onaj veliki s napajanja na matičnu mislim da se zove P1) i naravno ne upali. Vratim stari radeon u PC i radi sve normalno.

Ima li netko sličan problem ili ideju kako to riješiti?

LP

Techannel.org

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ajde ljudi pomagajte malo heh

Techannel.org

0 0 hvala 0
15 godina

Si probao opet stavit GTX550 Ti unutra ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Dell Optiplex 755 i GeForce GTX 550 Ti

da vadio sam ju van i ponovno stavljao...

Techannel.org
15 godina

Probaj ju stavit u drugi komp , ako ce se isto desavat onda je u grafi problem !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

zna li netko di nabaviti onu plastiku koja je na grafi?

Techannel.org

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
charawiz kaže...

zna li netko di nabaviti onu plastiku koja je na grafi?

Pa sta si ti otpilio covjece, rekao si da si otpilio nebitan dio pa sad trazis gdje ima uzeti plastiku, ne bi ja rekao da si otpilio nebitan dio ..

15 godina

Daj poslikaj grafu da vidimo kaj si otpilio !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da nebitni dio nema 6 ili 8 zakrivljenih lopatica?{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sprzena je grafa al posto sam otpilil taj dio - ne vrijedi mi garancija, pa trazim novu plastiku da im mogu odnjet heh a kasnije cu vratit ovu staru plastiku...

Techannel.org
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 18:02 (charawiz).
13 godina
neaktivan
Techannel.org

0 0 hvala 0
15 godina

Sretno s trazenjem hladnajka i ubuduce nemoj piliti grafe !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma prevrtio sam si malo film i zakljucio da je bio nekoliko dana upaljen i vjerojatno je zato zgorila (ista stvar se desila jednom kolegi s faxa) jel imate ideju di nabaviti tu plastiku?

Techannel.org
15 godina

Sumnjam da je zgorela zato jer je komp bio par dana upaljen !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

a kako bi drugacije zgorila? igram cod2 koji nije graficki zahtjevan i to rjetko kad,nista drugo...

Techannel.org
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 23:17 (charawiz).
15 godina
neaktivan

Ispeci ti tu grafičku, možda proradi. Imaš posebnu temu na forumu o tome.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

A da ju probaš jednostavno u drugom PCu? Možda te čak napajanje hebe,možda nemože pogonit sve pa ti zato to radi.

Koje si napajanje nabavio?

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ja ti dadnem 200 kuna za tu graficku. {#}

Something lurks in the dark corners of space, something powerful enough to kill a Reaper.

0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
charawiz kaže...

a kako bi drugacije zgorila? igram cod2 koji nije graficki zahtjevan i to rjetko kad,nista drugo...

Meni komp radi 0-24h ali doslovno. Uopće ga ne gasim i tako radi zadnjih godinu i pol.... I sve jos radi kao i provoga dana. Nemoguce da je izgorila jer je komp bio upaljen. Pa ja imam PowerColor Radeon HD3870X2, ta se grije ko luda pa jos uvijek fura nakon 10000+h iza sebe...

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
13 godina
neaktivan

napajanje neko od 500w, neznam koje tocno, neda mi se trazit kutiju...:P

Techannel.org

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
charawiz kaže...

napajanje neko od 500w, neznam koje tocno, neda mi se trazit kutiju...:P

Inače imaš naljepcnicu na napajanju na kojoj sve piše. Ali nekako sve mislim da je neko shrot napajanje.

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 11:38 (xZero).
13 godina
neaktivan

nemoj zezat?stvarno? -.- jos mi se manje da otvarat komp, jer imam 100 stvari na kucistu i moral bi to sve micat.  a misli.....

Techannel.org
13 godina
neaktivan

evo ispekao grafu, ustekam i neradi. istekam ono 6-pin za napajanje i vrti se ventilator, jeli moguce da je do napajanja?

Techannel.org

0 2 hvala 0
13 godina
protjeran
charawiz kaže...

evo ispekao grafu, ustekam i neradi. istekam ono 6-pin za napajanje i vrti se ventilator, jeli moguce da je do napajanja?

Koliko glup moras biti da prvo grafu frknes u pecnicu pa tek onda ides provjeravati napajanje.

Zali boze dobre grafe. napravi tom kompu uslugu, uzmi malj i oderi po njemu dok ga ne pretvoris u prasinu i skrati mu muke, ili ga pokloni nekome.

13 godina
neaktivan

ocito si ti glup, jer nisam reko da nisam provjerio napajanje...ucini ti uslugu svijetu i izbrisi svoj acc na ovom forumu i lupi maljem prvo po kompu a zatim po svojoj pametnoj glavici pusa

Techannel.org
13 godina
protjeran
charawiz kaže...

ocito si ti glup, jer nisam reko da nisam provjerio napajanje...ucini ti uslugu svijetu i izbrisi svoj acc na ovom forumu i lupi maljem prvo po kompu a zatim po svojoj pametnoj glavici pusa

Da imas imalo mozga onda bi tu prvo rekao koje napajanje imas pa bi ti ljudi rekli da li ti napajanje valja ili ne valja i sta da radis dalje.

A vjerovatno bi ti rekli da probas grafu u drugom kompu prije nego ju bacis u pecnicu, toliko o tome koliko si ti pametan i koliko razmisljas o tome sto radis.

13 godina
neaktivan

Ti ocito nisi dovoljno pametan da procitas temu od pocetka prije nego pocnes pametovat, jer da si procitao vidio bi da sam testirao na drugom pc-u. Kasnije sam probao na jos par i nije nigdje radila grafa...ahh pamet frca na sve strane...zamolio bih te da se ostavis ove teme jer mi se neda prepucavat s pametnjakovicima preko foruma lp

Techannel.org
13 godina
protjeran
charawiz kaže...

Ti ocito nisi dovoljno pametan da procitas temu od pocetka prije nego pocnes pametovat, jer da si procitao vidio bi da sam testirao na drugom pc-u. Kasnije sam probao na jos par i nije nigdje radila grafa...ahh pamet frca na sve strane...zamolio bih te da se ostavis ove teme jer mi se neda prepucavat s pametnjakovicima preko foruma lp

Ma gdje si napisao da si testirao tu grafu na drugom kompu, samo si napisao da si ju vadio van i stavljao nazad.

Ne znas ni sto si sam napisao u temi a glumis pametnjakovica.

13 godina
neaktivan

pardon nisam napisao, ugl isprobana je na jedno 5 pc-a s napajanjem od 500W. grafa trazi minimalno 400W. ajd molim te ne javljaj se vise lp

Techannel.org
17 godina
neaktivan

Rezati novu  karticu i izgubiti garanciju je nebuloza, a ici peci bez pokusaja zamijene necu ni komentirati. Ugl kartica je vrlo vjerovatno izgorila, trebalo bi ju probati u drugom pc-u i vidjeti da li ima ikakvih znakova zivota.. 

RAKIA connecting people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice