- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slično se i meni zna dogoditi svakih par mjeseci. Samo što nije toliko jako izraženo i nasumično je. Prisutno je isključivo na donjoj trećini ekrana. Nestane samo od sebe ili nakon što odspojim kabel iz grafičke i ponovno ga uključim. Spajao sam u druge videoulaze i izlaze, ali bez obzira na to povremeno se pojavi. Sumnjam na kabel, ali s obzirom da nije učestalo, još ga neću mijenjati.
Počele su se pojavljivati crtne na monitoru. Je li to do vrama ili softverski problem. Zadnji driveri. Windows 10. Dešava se nakon boota i nakon buđenja monitora iz sleepa, nestane nakon nekoliko sekundi.
Daj probaj stisnut malo rubove monitora(plastiku),vidi jel če biti kakve promjene-znači kolko vidim od polovice prema dolje
Evo kako meni to izgleda. Dogodilo mi se u listopadu i prosincu prošle godine (slike su od tada). I čini mi se jedan put u ovom mjesecu. Može se primjetiti da je vezano za ikonice i promjene na ekranu. Pojačano reagira kada se mišem tj. strelicom prijeđe preko ikonica u donjem dijelu.
Najprije promjeni kabel koji spaja grafu s monitorom ako ne pomogne izvadi grafu ispuši slot i obriši pinove na grafi, ako ne pomogne probaj monitor na drugom kompu i ako je s njim sve u redu može bit da odlazi grafa u vječna lovišta