Crko komp, sumnjam na napajanje

poruka: 13
|
čitano: 2.185
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
pitanje

Ovako, jučer sam krenuo na sestrin komp instalirati Vistu i taman kada se vista učitala sa DVD-a (prije formata, prije ičega) komp se odjednom srušio i više se nije dao upalit. Rastavio sam sve, probo mjenjat proc, RAM-e, sve, ništa ne pome. Tako da ja sumnjam na napajanje. Čak sam i izvadio napajanje, stavio u drugi komp. Ne diže ga... Dali može biti problem u nečem drugom ili je sigurno u napajanju?

E sada, problem je što to nije obično napajanje jer je komp barebone i cijeli je malo veći od jednog običnog napajanja. Napajanje je neko full malo i nisam nikad vidio takvo. U prilogu slika. Jel zna tko di ima kupit takvo novo i kolko bi se cijena kretala? Ne treba mi neko snažno, 250W max.

Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2008 9:34 (Sused).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koja konfiguracija ?

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imas za 200kn napajanje  dovoljno za tvoje potrebe a moze se rec da je kvalitetnoCool

http://www.nabava.net/trazilica.php?q=fortron+350w&x=0&y=0

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_150&products_id=3798

Ovaj Fortron 400w dodje 278,57 kn i odlicno je a mozes uzet i jeftinije i isto kvalitetno sta je Lion preporucio.

Svi smo mi dr.Šimić!!!

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ma taj fortron sto mu preporucate je normalne velicine.

Mislim da njemu treba nesto ovakvo.

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Crko komp, sumnjam na napajanje
autorov komentar
Ma niste me skužili. Znam i ja naći normalno napajanje kak spada. Nego je stvar u tome što meni to napajanje ne paše!

DrNasty kaže...

Ma taj fortron sto mu preporucate je normalne velicine.

Mislim da njemu treba nesto ovakvo.

Čak ni to ne paše jer vidim da je to uže, a normalno dugačko. Meni nije problem širina, po širini stane normalno. Jedino kaj mi je problem dužina. Pa zar ne vidite na onoj slici gore? To je slikano od gore, znači vidi se gornja strana.
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
moderator
Sused kaže...

Čak ni to ne paše jer vidim da je to uže, a normalno dugačko. Meni nije problem širina, po širini stane normalno. Jedino kaj mi je problem dužina. Pa zar ne vidite na onoj slici gore? To je slikano od gore, znači vidi se gornja strana.
 Ma to je prijedlog, ako ti ne pase imas te druge serije na istoj stranici, SFX, TFX, CFX, ovo sto sam ja naveo je FLEX, pogledaj po dimenzijama.
Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
16 godina
autorov komentar

Ma sve sam pretražio. Ne nađem nikakvo. Ovo sve su ili normalna ili neka uža napajanja, al normalne duljine. Meni je problem u toj duljini...

17 godina
neaktivan

A možda da probaš nabaviti u trgovini gdje si nabavio to računalo. Ono zamoliš ih da ti naruče ako nemaju. Neke trgovine znaju tako izaći u susret.

0 0 hvala 0
16 godina
autorov komentar

Kućište je ovakvo. Samo crno. Napajanje je dosad bilo original i sad mi je crklo? Ima li uopće, i di, kupiti takvih napajanja?

16 godina
autorov komentar
Bugovac kaže...

A možda da probaš nabaviti u trgovini gdje si nabavio to računalo. Ono zamoliš ih da ti naruče ako nemaju. Neke trgovine znaju tako izaći u susret.

To računalo je slago jedan lik prije 4-5 godina. Ko zna di je on sad. Ugl nije kupljeno u trgovini i neznam di ima. Ako neko zna bio bih mu zahvalan.
16 godina
autorov komentar

Nitko nema takvo računalo? Nitko nikada nije imao iskustva sa takvim napajanjima? Molim vas, dosta mi je hitno. Ako itko zna di se može nabavit bio bih mu zahvalan....

16 godina
autorov komentar

Ajde molim vas, ako itko išta zna da kaže. Hitno mi je, ne mogu koristiti komp bez toga. Ili mi je jednostavnija varijanta da uzmem obično napajanje i stavim ga kraj kompa? :P

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice