CPU Fan ne radi,nema slike

poruka: 4
|
čitano: 1.324
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

Pozdrav!

Evo imam problem sa pc-om...

Dosad sve normalno radilo savrsene temperature,sve super!Danas sam ostavio pc u sleepo mode otisao...

Navecer kad sam dosao doma,upalim je kompm i pocne onaj beep koji traje i traje,i nije se ni gasio.Slike na monitoru nema,a CPU fan ne radi.Kad sam ga ugasio i ponovno upalio,nema vise beepa u uopce,makar je trebao biti onaj kratki.Sad neznam jel moguce da ga je sleep mode ostetio jer ga dosad nisam ostavljao u sleepu,nego jednostavno ugasio i sve je normalno radilo...

Brine me to sto nema nikakvog beepa,a kad vratim stock cooler,on se onako jedva vrti,samo sto ne stane.

Dajte bilo kakvu pomoc,bit vam zahvalan..:)

Battlelog: Ratkapa16

0 0 hvala 0
13 godina

Odspoji napajanje, skroz, baš skroz, znači svaki kabel, i na 24-pinu spoji zelenu i crnu žicu s nekom žicom, javi da li se napajanje upalio - ako imaš multimetar, još bolje, izmjeri napone, evo ti slika kak bi trebalo izgledati. 

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige

0 0 hvala 1
11 godina

Hvala,budem probao.

Samo neznam jel do napajanja,jer ostali ventilatori na kucistu,na grafickoj rade..

Battlelog: Ratkapa16

0 0 hvala 0
11 godina

Zanimljivo,danas ujutro upalim komp,i sve radi normalno,iz prve.

Nisam ništa dirao...

No naravno imam novi problem.Piše mi da imam samo 4gb rama odnsno piše 8,ali da je samo 3,96 usable.

Čak mi piše: 

Memory

8,0 GB DDR3

Speed: 667 MHz
Slots used: 2 of 4-a radi samo jedna
Form factor: DIMM
Hardware reserved: 4,0 GB

Available 2,0 GB
Cached 2,1 GB
Committed 2,2/4,7 GB
Paged pool 317 MB
Non-paged pool 83,3 MB