Could not find a direct3D device... Iskustva neko?

poruka: 2
|
čitano: 842
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Could not find a direct3D device

Could not find a direct3D device that meets minimum hardwere requirements.Please consider upgrading your video card.

Evo to mi se pojavljuje nakon svakoga pokretanja igrice (wildstar)

Evo ovako igricu sam skinio i instaliro prije nekih par dana i nisam je mogao igrati zbog nekoga drugoga problema ali to sam rijesio (tip na youtubu objasnio moro sam jednostavno dodati neka slova u properties target) i sada dolazimo do moga problema,jucer prilikom pokretanja igre mi se pojavi onaj tekst i naravno na youtubu ne nadem nista korisno pa odem cackati po forumima ali i tamo nista bolja situacija pa naletim na forum od te igrice (https://support.wildstar-online.com/hc/en-us/articles/204705535-Could-not-find-a-Direct3D-Device-error) i napravim sta mi se kaze instaliram ja Nvidia Autodetecthttp://www.geforce.com/drivers  ,program mi odradi sam sve sto treba u nekih 15min i ja opet igram wildstar bez problema,navecer prije spavanja ugasim laptop i krenem ja ponovo igrati igricu u jutro kada ono opet ista stvar Could not finde direct3D..... ja naravno popizdim i deinstaliram igru i ponovo instaliram i opet ista stvar pa onda deinstaliram Nvidia Autodetect i ponovo instaliram i ona mi odradi nove updatove kada ono opet sve normalno i idem sada ugasiti komp da provjerim jel do toga kada ugasim komp pa ponovo upalim imam probleme ,i tako i bilo

E sada ja bi trebao drzati komp stalno upaljen ili svako jutro poslje paljenja kompa deinstalirati pa ponovo instalirati Nvidia Autodetect da mogu normalno igrati wildstar.

Radi se o lenovo laptopu z570 i gru otvaram preko High preformance NVIDIA procesor

Mene sada zanima jel neko imao slicnih problema i jel ima neki jednostavniji nacin od moga zaigrati igru??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Could not find a direct3D device... Iskustva neko?

Koja ti je grafička i koje igrice pokušaješ igrati ?
Pomoću DDU deinstaliraj (ako je moguće u safe mod) drajvere od gpu zatim instaliraj ponovo.
Ako ne bude softver u pitanju onda je hardver, borabaj kako se ponaša ta grafička u drugom računaru npr. kod prijatelja

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice