Pozdrav,
dali gore naveden sustav radi kako treb a, tj. dali ga se isplati imati uključenog , pri recimo igranja mass efecta 2 cijeli bogovetni dan ?
Pozdrav,
dali gore naveden sustav radi kako treb a, tj. dali ga se isplati imati uključenog , pri recimo igranja mass efecta 2 cijeli bogovetni dan ?
Naravno da možda da u slučaju da možda ipak ne.
Osim ako ne stvara probleme.
Ili ih stvara.
Zafrkano.
Ma ti si zafrkan.
Dajte ljudi pomoć!
Ok,ok...
dakle;
'cool n' quiet' opcija ti u slučaju AMD platforme spušta takt procesora na 800 Mhz i napon kada je u idle-u na taj način štedi energiju i smanjuje zagrijavanje.
Kada se procesor optereti,u tvom slučaju 3D aplikacijom,vraća se na stock takt i napon.
Jedini mogući problem bi bio da se pri mjenjanju frekvencije osjeti 'trzanje' ali takve problemi su odavno rješeni.
Znači:teško da ce ti predstavljati ili praviti ikakav problem u igranju Mass Effecta 2.
Edit:
vidim da imaš Katanu na nekom x3 athlonu pretpostavljam,kog vraga se ona zamaraš sa CnQ-om?
Aj napokon , me gusta
U kom smislu , 1. kaj se zamaram ono ne treba mi cnq ili katana je dovoljo tiha ?
Mislim,imaš adekvatno hlađen procesor sa aftermarket coolerom,eventualno bi trebao ići (logikom) na overclock a ne
se zezati sa CnQ koji je usput rečeno smrt za clockanje.
Dakle od početka teme niti shvaćam tvoj 'problem' ali eto,nadam se da je post od maloprije pomogao.
LP.