Controller error (USB stick)

poruka: 6
|
čitano: 1.345
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Controller error (USB stick)

Pozdrav! Nakon što sam formatirao svoj SanDisk 4GB stick, u EventViewer mi se zapisao ovaj error: The driver detected a controller error on \Device\Harddisk1\DR2.

Kad sam ponovo uštekao stick, zapisao se sličan error, ali sa malom razlikom: The driver detected a controller error on \Device\Harddisk1\DR3.

Nikad nisam imao problem sa ovim stickom i dalje ga mogu normalno koristiti. Nije mi jasno što je ovo. Imam samo jedan HDD i on je Harddisk0, tako da to nema nikakve veze sa HDD-om.

...Isti error mi se događao ranije sa eksternim USB kućištem za SATA HDD i ono se pokazalo kao neispravno i nisam ga više upotrijebio. Taj HDD se nije htio ni formatirati niti zapisati ništa na sebe unutar tog kućišta i još mi je spustio brzinu USB-a sa 2.0 na verziju 1, a kad sam ga spojio direkt na matičnu, radio je k'o zmaj! Ali sad ovo s memorijom me zbunilo...

Ima li netko kakvog iskustva s ovim?

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 23:20 (diskDEfragmenter).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Controller error (USB stick)

NTFS ili FAT32?

15 godina
neaktivan
Brian kaže...

NTFS ili FAT32?

FAT32.

17 godina
odjavljen

Dal ga spajaš na neki front panel na kućištu ili možda na neki hub?

http://nighthawk-software.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Dal ga spajaš na neki front panel na kućištu ili možda na neki hub?

Spajam USB stick na front panel već mjesecima i nikad mi nije zapisao taj error sve do jučer. Nemam hub.

15 godina
neaktivan
Čudan problem riješen na čudan način

Pozdrav! Evo da javim što sam napravio. Uštekao sam taj USB stick u laptop na kojem imam instaliran XP i tamo ga formatirao (FAT32). XP nije prijavio nikakav controller error.

Onda sam ubacio na njega par foldera sa slikama (čisto da nešto bude na njemu) i ponovno ga uštekao u PC sa Win7 i .... ni traga controller error-u!

Hehe! Taman kad pomislim da sam vidio već sve kompjuterske nebuloze, eto ti ih još novih!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice