Cod2 Fps problem zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.237
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Cod2 Fps problem

Oprostite ako otvaram temu, ali pod Cod2 fps problem nisam našao konkretan odgovor, dakle kupio sam novi komp (vidi pod moj PC) i instalirao cod2 i ostao začuđen kada sam vidio da nemože lock 250 na 1280x1024 dx7, nemojte mi sada pisati da promjenim cfg, smanjim detalje, rezu itd. jer sve sam probavao i nece, jednostavno nece. Bio bih zahvalan ako netko moze pomoci. hvala. Molim admina da ne briše temu jer mi stvarno treba rješenje ovog problema. hvala!

0 1 hvala 0
15 godina
Re: Cod2 Fps problem
athloneR kaže...

Oprostite ako otvaram temu, ali pod Cod2 fps problem nisam našao konkretan odgovor, dakle kupio sam novi komp (vidi pod moj PC) i instalirao cod2 i ostao začuđen kada sam vidio da nemože lock 250 na 1280x1024 dx7, nemojte mi sada pisati da promjenim cfg, smanjim detalje, rezu itd. jer sve sam probavao i nece, jednostavno nece. Bio bih zahvalan ako netko moze pomoci. hvala. Molim admina da ne briše temu jer mi stvarno treba rješenje ovog problema. hvala!

Probaj instalirat nove drivere.

13 godina
protjeran
Re: Cod2 Fps problem

Jesam, mogu opet probat, mozes mi molim te linkat najnovije drivere za moju grafu? Sapphire HD 6790

14 godina
neaktivan
Cod2 Fps problem

pitaj OVDJE .. prije će ti odgovorit...

www.youtube.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice