U čemu bi mogao biti problem ??

poruka: 49
|
čitano: 8.813
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: U čemu bi mogao biti problem ??
hellraiser1110 kaže...

Eto opet isto, pojavilo se prije 2-3 tjedna i mislio sam da će promjena nekih stvari urodit plodom pa sam kupio novi monitor i novo kućište te mi sad grafa ne prelazi preko 50 C ni u loadu, ali svejedno se crasha i moram restartat računalo. Ako je itko imao sličan problem molim za pomoć.

I da dodam još sad se to događa u svim igrama, znači nije do igara. Igram VTM Bloodlines i crasha se sa obojanom pixeliziranom slikom na monitoru.

Majstore,zbilja ne znam pomoć oko narečenog problema,no mogu podjelit jedan savjet:

-odnesi stroj tamo gdje si kupio komponente(nadam se da su ti pod garancijom) i *ebi im nešto(po tvojem izboru)Smijeh,

-NEK TI TO SLOŽE,zamjene ili što već.......

Sjećam se kak je frend kupio novu MB,GPU,Proc ,RAM (ispostavilo se da je problem na IDE chanelu,nije štel prepoznat sve fizičke drive-ove)

i onda sedil i plakal 3 tjedna doma,misleć da će on i još nas par "hackera".....otklonit kvar.

Na kraju je odnio na service i dobio je novu MB i od tad je stroj radio Osmijeh

edit: Sorry,tek sad vidjeh config. iz potpisa.Da,moglo bi biti to s RAM-om. Ako je 3x1 Gb....uzmi u obzir da ne dela na dual chanelu.....
E5200OC3.75Mhz,GIGABYTE P-35 DS3-L,2Gb DDR2KINGMAXOC900Mhz,RADEON 4850 512Mb,HDD SEAGATE 320&500Gb,FORTRON BLUESTORM2 500W
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 0:40 (fromcelltohell).
17 godina
neaktivan

Evo probao sa RAM-ima i nije to to, ali kad sam izvadio 1 pločicu RAM-a grafika u igri je bila ljepša i slika oštrija, a nakon vraćanja pločice grafika se vratila na staro.

Kućište: Coolermaster CosmosS/ PSU: Corsair TX650W/ MB: Asus P5Q Pro/ CPU: Intel C2D E8500/ GPU: XFX Nvidia GTX 260 black edition/ Memorija: 3X 1GB KINGMAX PC6400/ Monitor: Samsung T200/ HDD 1. WD 120 GB, 2. Seagate 320 GB, 3. Samsung 1 TB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hey hey hey,imam isto problem na CoD5,brijem da je to šrot napajanje,ja sam kupio u HGspotu nešto lošiju konfu od tvoje(sa HD4850) i 400w napajanje i svak malo crkava.ž

16 godina

Ma jede te napajanje, njega promini meni je to isto bilo igram i onda me nakon po ure

stalno reestart da pop i omda sam uzea novo i sve radi ok

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam isti prokleti problem...u nekim,ne svim, igrama mi se dogodi da mi se monitor jednostavno prebaci u standby.

...dogodilo mi se jedanput da mi se monitor ispikselizirao i pojavi mi se dijaloški okvir iz kojeg nije moguće pročitati što piše.

...dakle gotovo isto simptomi kao i kod hellraisera...

...grafa se smrzava...40 u loadu...u čemu je problem...vidim da imamo iste pločice od kingmaxa...

...pa mogu li posumnjati na ram.

...ili postoji mogućnost da sam neadekvatno postavio ram,grafu u njihove utore.

...komp je kupljen u prvom mjesecu ove godine.

Core™2 Duo E7400,Gigabyte EP35-DS3,Sapphire HD 4670 512 MB DDR4, 2x 1GB Kingmax 800 MHz,Corsair 400W CX.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2009 14:07 (Jerkenovski).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam napajnaje Corsair 650 W to bi trebalo biti i više nego dovoljno. Sad sam skinuo tu jednu pločicu RAM-a i igra izgleda bolje, al to ne riješava problem, sumnjam na grešku grafičke kartice, trebao bih probati sa drugom grafom.

Kućište: Coolermaster CosmosS/ PSU: Corsair TX650W/ MB: Asus P5Q Pro/ CPU: Intel C2D E8500/ GPU: XFX Nvidia GTX 260 black edition/ Memorija: 3X 1GB KINGMAX PC6400/ Monitor: Samsung T200/ HDD 1. WD 120 GB, 2. Seagate 320 GB, 3. Samsung 1 TB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hellraiser1110 kaže...

Imam napajnaje Corsair 650 W to bi trebalo biti i više nego dovoljno. Sad sam skinuo tu jednu pločicu RAM-a i igra izgleda bolje, al to ne riješava problem, sumnjam na grešku grafičke kartice, trebao bih probati sa drugom grafom.

Majstore,kak' imaš živaca toliko se patit s time.
Odi lijepo u trgovinu gdje si kupio komponente(računalo....što već) i traži nek ti pošteno otklone kvar,kao i što si ti pošteno istresao cash za to sve.
E5200/OC@3.75Mhz,GIGABYTE P-35 DS3-L,2Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3&Zalman cooler,HDD Seagate 320&500Gb Sata2,2x DVD Rom LG 18x,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec medium tower 2x120mm fan,5x92 mm fan,Lcd LG 19"-1440x900.
16 godina
protjeran
hellraiser1110 kaže...

nije napajanje ploća je u pitanju zato san i trazija da skineš ploćice rama pa da probaš kad staviš u dual mod imaš problem šteka neradi dual mod vrati ploću nazad u dućan frend ima isti problem kad je zaminija ploću sveje bilo ok
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
17 godina
neaktivan

Evo pa kazu ATi se grije,ati ima problema sa driverima , ali evo nVidia kaslje, driveri, temperatura.

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma lijepo ću im odnijet cijelu kasu dolje pa nek se oni zajebavaju s time.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ManchesterUTD kaže...

temperatura.

hellraiser1110 kaže...

ne prelazi preko 50 C ni u loadu

Only God (& mod) can judge me
16 godina
protjeran
ManchesterUTD kaže...

Evo pa kazu ATi se grije,ati ima problema sa driverima , ali evo nVidia kaslje, driveri, temperatura.

ma nije grafa u pitanju sto posto vidićeš ka coviku vrate iz dućana štoje bija problem i nevalja ATI svati to već i vrapci o tom pjevaju na grani
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
16 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Eto opet isto, pojavilo se prije 2-3 tjedna i mislio sam da će promjena nekih stvari urodit plodom pa sam kupio novi monitor i novo kućište te mi sad grafa ne prelazi preko 50 C ni u loadu, ali svejedno se crasha i moram restartat računalo. Ako je itko imao sličan problem molim za pomoć.

I da dodam još sad se to događa u svim igrama, znači nije do igara. Igram VTM Bloodlines i crasha se sa obojanom pixeliziranom slikom na monitoru.

imam sasvim isti problem, na SVIM igrama mi to radi OSIM counter strike source, jucer sam igrao UGH!...da UGH! !!! i pojavljuju mi se horizontalne crte i srusi se igra....
imam atijevku hd4850, napajanje 550W i 2x2gb rama
sve sam probao, nista neradi....
16 godina
neaktivan
giga kaže...
ManchesterUTD kaže...

ma nije grafa u pitanju sto posto vidićeš ka coviku vrate iz dućana štoje bija problem i nevalja ATI svati to već i vrapci o tom pjevaju na grani
  hahhaha pa jel tu u pitanju ati ili nvidia. 
Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima Smijeh

Evo mog problema, kada ukljucim računar samo dođe do opcije boot i 50% napuni i stane. Odatle mi nudi da sa F12 nastavim boot-ati ili sa F2 da uđem u bios, ali kad pritisnem bilo šta od toga samo mi izbaci sljedeće i dalje mi neda ništa:

PhoenikxBIOS Version 4.06  Rev. 1.09.1184

Copyright 1985-2001 Phoenix Technologies Ltd.

Pentium(R) III 800 MHz

640K System RAM Passed

195584KExtended Ram Passed

256K Cache SRAM Passed

Harddisk 1 :Maxtor 51536HZ

ATAPI Device:

(F2) BIOS Stup / (F12) Boot Menu

P.S. Znam da se radi o kanti ali, to mi je od prijatelja, pa je on cistio CD-rom i kaze nije mu radio kad ga je ponovo sastavio ali se dizao sistem, ja ga donio sebi kuci da vidim u cemu je problem u mene nece uopće da upali osim ovo gore što sam napisao, pa bi molio pomoć ako se išta može uraditi jer ispade da sam ga ja zezno a nisam ga ni dodio.

Još nešto kako bi mogao isprobati njego HD na svom računaru, da vidim da nije do njega.

HVALA...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo razrjesio sam problem napokon. Graficka je definitivno bila u kvaru i nju sam im odnio prvu, ali oni nisu nasli nista, pa sam im nakon nekog vremena odnio cijeli komp i opet nista dok im nisam dosao dolje i dao im cod 4 da instaliraju i onda su vidli da stvarno nesto nevalja i probali sa drugom grafickom i sve je sljakalo. Izndenaduje me kako oni rade dolje, a nemogu nac gresku sa svim dijelovima koje imaju na raspolaganju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bok svima...ja neznam u chemu je problem...kad idem upalit bilo koju igricu....ne treba uopche bit nova...mi se svaki put pokazhe ovo: your system does not support 3d graphics...

molim za brzu pomoch...hvala svima unaprjed...pozZz...=))

e da josh samo da vam kazhem da sam vech 5 6 novih grafichka ubacio...pa mi opet nije radilo...naravno nisam ih kupovo nego pusudhivo...zZz....=))

...:::OkreticH:::...
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 13:54 (Okre).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možda nijedna grafa koju si ubacivao ne podržava 3d...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

podrzhava jer sam pito u servisu...to su bile ful dobre grafichke...!

...:::OkreticH:::...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice