Canon PIXMA IP4300 USB Bidirectional Problem

poruka: 5
|
čitano: 2.915
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Imam problem sa prikazivanjem statusa tinti na računalu.

Printer je Canon PIXMA IP4300

Dok sam imao XP sve je normalno radilo, mogao sam vidjeti stanje tinti.

Sada imam Vistu i nemam više prikaza stanja tinti, dobijem poruku da omogućim prikaz, moram staviti kvačicu u printer properties na "Enable Bidirectional Support", ali to polje mi je sivo i nemogu staviti oznaku da to omogućim, tražio sam riješenja po googleu prije postavljanja teme ali bezuspješno, ima li tko kakvo riješenje? Stavio sam nove drivere ali opet isto. Hvala na odgovorim

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Canon PIXMA IP4300 USB Bidirectional Problem

Jesi li siguran da si stavio najnovije drivere za Vistu. Možda ti instalacija nije prošla kakvo treba.

Makni drivere i software za printer iz controla panela (Programs and features) i skini driver sa ovog linka (ver 2.0):

http://software.canon-europe.com/products/0010386.asp

Koliko vidim najnoviji driver za XP je v1.95, znači da bi ovaj za Vistu trebao imati sve.

16 godina
neaktivan
autorov komentar

Da verzija drivera je Vista 2.0, samo ih nisam brisao nego preko New Driver, stalno tako radim na poslu, ali budem probao sve maknuti i nanovo instalirati. Mislio sam da je neka greška u driveriva da treba neki fix, ali evo javim kad probam oko 22h valjda cu do tada stići kući.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Ako instaliras driver preko drivera nekada se zna pobrkati. Kao sto si napisao, izbrisi sve i stavi samo jedne.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Evo riješeno, prvo sam probao izbrisati ponovno instalirati ali ništa, sllučajno sam naletion canon IJ uninstaler i prvo sa time sve izbrisao, te onda instalirao sve kako treba, i sad mi stalno javlja da nema tinte, kako je bilo lijepo bez toga :) hvala na pomoći, može lock

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice