BIOS setup

poruka: 8
|
čitano: 1.310
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
BIOS setup

Pozdrav imam maticnu ASUS P5PL2 i zanima me dali kada updejtiram BIOS dali ce se obrisati programi i datoteke ili nece????

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
BIOS setup

Neće ti se ništa izbrisat, samo pazi kad updateaš BIOS, radi to točno kako kažu upute na stranici proizvođača

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BIOS setup

kakve veze ima update biosa sa hard diskom i datotekama..nece se obrisati ni programi ni datoteke..ali valjda imas neki dobar razlog za update biosa,jer inace to nije preporuka dok sve radi kako treba

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 19:53 (robx).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
BIOS setup

A gle neznan točno koja je ovo matična, ali većina novih matičnih ploča podržaje update biosa direktno i Windowsa, i sve dok si relativno siguran da neće nestat struje tijekom updatea nemaš se čega bojati, prošla su vremena update BIOSa preko floppy disketa Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 19:56 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: BIOS setup
Prince-Artas kaže...

A gle neznan točno koja je ovo matična, ali većina novih matičnih ploča podržaje update biosa direktno i Windowsa, i sve dok si relativno siguran da neće nestat struje tijekom updatea nemaš se čega bojati, prošla su vremena update BIOSa preko floppy disketa Smijeh

prvenstveno zelim update-ejtat iz razloga jer zelim clockirat cpu pa mislim ako ga refresham da bi mozda i bolje mogao clockirat a drugi razlog jer ovaj bios imam cvec 5 godinj... pa zelim ga malo osvjezit...

17 godina
protjeran
BIOS setup

Prvo pogledaj na stranici matične ploče što ti novi BIOS uopće daje pa onda donesi konačnu odluku da li napraviti update ili ne. Jer ako ti novi BIOS daje npr. samo podršku za novije procesore onda nećeš imati potrebu za updateom, ali ako piše da je poboljšana stabilnost rada matične onda definitivno updateaj Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 20:07 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: BIOS setup

BIOS SE FLASHA AKO NEMAS NEKIH PROBLEMA ILI AKO NISI SIGURAN DA CES DOBITI NEKU FUNKCIJU. Ovi razlozi sto ti navodis su poptuno blesavi. Bios nema potrebe osvjezavati jer je star. Ako nemas nikakvih problema ne diraj. Ako zelis nesto novo prvo provjeri da ces to i dobiti a ne fleshati pa sta bude. I nikad iz windowsa. Proslo je vrijeme floppy disketa al sad se to radi sa sticka.

:)
15 godina
BIOS setup

Ne diraj ako radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice