Beep nemogu nac znacenje

poruka: 6
|
čitano: 1.901
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Beep nemogu nac znacenje

ovako... problem se poceo javljat pred 2tjedna ..

usao bih u mozilu il neku igru i onda bih cuo da se odjednom iskopca hard i komp zablokira..nakon 15sec bi se odblokao i nastavio svako tolko bi se ponovilo dok nebi doso ištrikan ekran raznim bojama i i pojavio se plavi i nest bi pisalo zatim bi se iskljucio..

komp sam rastavio sve povadio van odspojio ocistio nanio onu famoznu pastu na procesor i grafu.. sve propuhao ..

medjutim idem upalit komp javlja mi se nista.

samo se cujem beep beep beep i u beskonacnost svake sekunde beep..

ako mozda neko zna gdje je kvaka :S

0 0 hvala 0
12 godina
Beep nemogu nac znacenje

Taj dugi beep znaci da je ram memorija nepravilno umetnutna ili nesto nevalja kod nje provjeri ram memoriju izvadi je i ponovo ustekaj,ako opet nece donesi od druga ram memoriju i onda probaj pa ces vidjet dal nejgova radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Beep nemogu nac znacenje

ovako komp je rastavljen po podu spojen kablovima hard radi.. ram radi..

graficku sam stavio al nisam spojio s ekranom i cuo se jedan beep i dizanje sistema

spoio sam kabel i odjednom opet beep beep beep svake sekunde u beskonacnost

ovako pise na ekranu

"you have not connected one of your video card power connectors to the power supply. please refer to getting started guide for proper hardware instalation."

oO'

dva su kabla za grafu oba spojena u nju.. i idalje nece..

mOJ zakljucak crko utor od graficke :S

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 22:19 (exođox).

0 0 hvala 0
12 godina
Beep nemogu nac znacenje

Vjerovatno nije nesto uredu s grafickom mozda trazi jos 1 pin konektor ili nesto,probaj graficku testirat kod frenda i vidi radi li.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Beep nemogu nac znacenje

prckam i neodustajem. pitanj koe si dajem je. dal je moguce da napajanje koe me 4god sluzilo je oslabilo :s i nedaje vise struje pa zato javlja problem :d ????

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Beep nemogu nac znacenje
exođox kaže...

prckam i neodustajem. pitanj koe si dajem je. dal je moguce da napajanje koe me 4god sluzilo je oslabilo :s i nedaje vise struje pa zato javlja problem :d ????

ak mislis da je grafa ili mozda slabo napajanje posudi od frenda neku slabiju grafu pa vidi!LP

||| Core™ inside |||
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice