Beep (Komp u radu)

poruka: 7
|
čitano: 1.279
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Beep (Komp u radu)

Znaci ovako, konfa je navedena u potpisu. Dogada mi se slijedece tijekom rada nakon nekih 2-3 sata napora pocinje mi beep koji traje bar 1 minutu konstanto u ovom intervalu beep - beep - beep - beep i tako 1 minutu nekad i vise, stvar je u tome sta ja neznam sta je to jer mi komp uredno radi i nastavim igrat (pojavljuje se kada igram) i sve je u redu. A ja se bojim da je nesto mozda nesipravno pa bih molio savjet. Procesor nevjerujem da je jer ga hladim extremom 120 i 1 cooler na njemu temperature pod opterecenjem ne prelaze 45 stupnjeva.Tnx

MSI Platinum P7N | Intel C2D E7300 | 2 x 2gb Kingston HyperX DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb | Fortron 650w
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Beep (Komp u radu)
toxic kaže...

Znaci ovako, konfa je navedena u potpisu. Dogada mi se slijedece tijekom rada nakon nekih 2-3 sata napora pocinje mi beep koji traje bar 1 minutu konstanto u ovom intervalu beep - beep - beep - beep i tako 1 minutu nekad i vise, stvar je u tome sta ja neznam sta je to jer mi komp uredno radi i nastavim igrat (pojavljuje se kada igram) i sve je u redu. A ja se bojim da je nesto mozda nesipravno pa bih molio savjet. Procesor nevjerujem da je jer ga hladim extremom 120 i 1 cooler na njemu temperature pod opterecenjem ne prelaze 45 stupnjeva.Tnx

Nebi vjerovao meni se to isto događa. Počne pištati beep - beep - beep. I prestane, sva sreća pa se događa vrlo rijetko. Matična ASUS P5NT - Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550, ASUS/ ENGTX260, 8 GB DDR2 Kingmax (800 MHz)
Kublach
17 godina

A nisi se nikad zabrinuo zasto se to dogada? meni je malo proslo po glavi iskreno zato sam i postavio ovo pitanje.

Fora je u tome sta za sada nisam imao nikakve posljedice

MSI Platinum P7N | Intel C2D E7300 | 2 x 2gb Kingston HyperX DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb | Fortron 650w
17 godina
neaktivan
Beep (Komp u radu)

Problem sa takvim pištanjm ti je ako je kao što si reko to ti je Video/Memory problem tj ako si cuo vise od 11 beepova a po tvom kako si napiso.Ali ipak pokušaj izbrojati koliko točno puta i razmake pa si pogledaj objašnjeje za AMI bios beep codes.

0 0 hvala 0
17 godina

pa beepa vise od 11 puta sigurno al pazi ja nemam nikakvih problema kada se to dogodi i nakon nekog vremena to prestane.

Zasto video memory ne kuzim, sta bi moglo poci po zlu?

MSI Platinum P7N | Intel C2D E7300 | 2 x 2gb Kingston HyperX DC | 2 x 9800gtx 512mb | WD 320gb + HITACHI 500gb| Fortron 650w
18 godina
Beep (Komp u radu)

Od kad sam promjenio napajanje i grafičku karticu onaj system beep prilikom podizanja sustava mi je puno tiši nego prije. Zašto? Je li to možda naznaka nekog problema ili?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Beep (Komp u radu)

Ekipo pozdrav !

muči me mali problem (ako je uopće problem)

u biti komp mi radi sasvim normalno,sve u najboljem redu,bootanje je ok,temperature su mi ok,samo šta mi svakih par sati čuje kratki beep i to je to

ne izbacuje nikakvu grešku,nisam ništa testirao s obzirom da je komp u normalnoj funkciji

kofa pod moj PC

ima li uopće razloga za brigu

dnl
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 9:07 (roki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice