Znaci ovako, konfa je navedena u potpisu. Dogada mi se slijedece tijekom rada nakon nekih 2-3 sata napora pocinje mi beep koji traje bar 1 minutu konstanto u ovom intervalu beep - beep - beep - beep i tako 1 minutu nekad i vise, stvar je u tome sta ja neznam sta je to jer mi komp uredno radi i nastavim igrat (pojavljuje se kada igram) i sve je u redu. A ja se bojim da je nesto mozda nesipravno pa bih molio savjet. Procesor nevjerujem da je jer ga hladim extremom 120 i 1 cooler na njemu temperature pod opterecenjem ne prelaze 45 stupnjeva.Tnx
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci ovako, konfa je navedena u potpisu. Dogada mi se slijedece tijekom rada nakon nekih 2-3 sata napora pocinje mi beep koji traje bar 1 minutu konstanto u ovom intervalu beep - beep - beep - beep i tako 1 minutu nekad i vise, stvar je u tome sta ja neznam sta je to jer mi komp uredno radi i nastavim igrat (pojavljuje se kada igram) i sve je u redu. A ja se bojim da je nesto mozda nesipravno pa bih molio savjet. Procesor nevjerujem da je jer ga hladim extremom 120 i 1 cooler na njemu temperature pod opterecenjem ne prelaze 45 stupnjeva.Tnx
A nisi se nikad zabrinuo zasto se to dogada? meni je malo proslo po glavi iskreno zato sam i postavio ovo pitanje.
Fora je u tome sta za sada nisam imao nikakve posljedice
Problem sa takvim pištanjm ti je ako je kao što si reko to ti je Video/Memory problem tj ako si cuo vise od 11 beepova a po tvom kako si napiso.Ali ipak pokušaj izbrojati koliko točno puta i razmake pa si pogledaj objašnjeje za AMI bios beep codes.
pa beepa vise od 11 puta sigurno al pazi ja nemam nikakvih problema kada se to dogodi i nakon nekog vremena to prestane.
Zasto video memory ne kuzim, sta bi moglo poci po zlu?
Od kad sam promjenio napajanje i grafičku karticu onaj system beep prilikom podizanja sustava mi je puno tiši nego prije. Zašto? Je li to možda naznaka nekog problema ili?
Ekipo pozdrav !
muči me mali problem (ako je uopće problem)
u biti komp mi radi sasvim normalno,sve u najboljem redu,bootanje je ok,temperature su mi ok,samo šta mi svakih par sati čuje kratki beep i to je to
ne izbacuje nikakvu grešku,nisam ništa testirao s obzirom da je komp u normalnoj funkciji
kofa pod moj PC
ima li uopće razloga za brigu