Beep-beep-beep, zvuk smrti kompa

poruka: 11
|
čitano: 2.242
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

znaci ovako,ubacio sam pločicu rama krivo,znaci naopačke,i kad sam upalio komp osjetio sam taj famozni miris...na pločici rama jedan kontakt je onak pocrnio...zanima me misljenje,sta je otislo? napajanje ili maticna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Koja je maticna u pitanju ? Pa prvo probaj stavit drugi RAM unutra ,ak se nista ne desava probaj s drugim napajanjem i ak ni onda nista ne proradi , najvjerojatnije je maticna !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Beep-beep-beep, zvuk smrti kompa
Kako mozes ram krivo stavit kad je jedan utor veci a drugi manji?
13 godina
protjeran
FireMan97 kaže...
Kako mozes ram krivo stavit kad je jedan utor veci a drugi manji?

Silovanje plastike :D

16 godina
protjeran

hahahah e ova je dobra. sto si je uspio naopako ugurat svaka cast.

ali eto kad si vec to uspio i pregorilo je znaci da je u pitanju stariji model racunala jer svi noviji djelovi imaju puno naponskih zastiti da ne dodje do pregorijevanja. Mogu ti rec da je RAM mrtav a mozda ni maticnu nije uslijedila bolja sudbina.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ma ekipa,zapravo ih nisam niti do kraja ugurao nego nekak polovicno.Ugl. , da komp je stariji,rami su ddr ,a maticna asrock775 nesto nesto... i ovaj iz napajanja mi se najvise osjeti "smrad" :) ... plus evo da kazem da mi nije prvi put da mi se tako mesto dogodilo,prije cca 3 godine sam isto ubacio grafu (agp) i nisam prikljucio napajanje...ukratko,nasnifao sam se bijelog dima i spaljene elektronike.. bad luck ili nemar heh...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
pagejimmy kaže...
ma ekipa,zapravo ih nisam niti do kraja ugurao nego nekak polovicno.Ugl. , da komp je stariji,rami su ddr ,a maticna asrock775 nesto nesto... i ovaj iz napajanja mi se najvise osjeti "smrad" :) ... plus evo da kazem da mi nije prvi put da mi se tako mesto dogodilo,prije cca 3 godine sam isto ubacio grafu (agp) i nisam prikljucio napajanje...ukratko,nasnifao sam se bijelog dima i spaljene elektronike.. bad luck ili nemar heh...

{#} hahaha a sta reci.....

Rami su sprzeni sigurno...

Napajanje vadi van i spoji ga na izvor sruje i spoji zelenu i crnu zicu na 24pin konektoru i upalit ce se napajanje...i onda snifaj i vidi dal smrdi...

A i maticna bi ti mogla bit sprzena....ma neznam sta da ti kazem...slj put razmisli dal ces stavit ramove do pola :) {#}

testiraj sve i vidi sta je otislo...

Krpa
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 15:06 (KrpaZG).
17 godina
neaktivan
a znam, sve kuzim...haha..eto malena anegdota, :) ...nesreca me prati od nedjelje....tko zna kaj ce se jos dogoditi ovaj tjedan...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pagejimmy kaže...
a znam, sve kuzim...haha..eto malena anegdota, :) ...nesreca me prati od nedjelje....tko zna kaj ce se jos dogoditi ovaj tjedan...

eo javljam ti da si postao tata i ocekujem od tebe da uredno placas alimentaciju...

:pusa:

xxx Tanya xxx

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 20:17 (rebelsy).
17 godina
neaktivan

jdjdjd

17 godina
neaktivan
Mozemo mi na cugu pa se dogovorimo detaljnije oko svega toga.. hahah ne smijem spamati temu pa evo i insiderske vijesti,komp je otisao kod nekof lika pa cemo vidjeti... ne znam da li da drzim palceve da je maticna otisla ili napajanje... xD tanya XOXO hahahah
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice