ATI Radeon HD 4890 85 °C

poruka: 140
|
čitano: 24.330
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: ATI Radeon HD 4890 85 °C
Jedino što sam je ja spojio direktno na PCI-E konektor od napajanja
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
ATI Radeon HD 4890 85 °C

cabel menagment ti je sranje

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

cabel menagment ti je sranje

i to sto kazes

+

prasina

O_O

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -
16 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

je je baš sam išao stavit slike!!!

evo i slika kućišta

Jel to hobotnica u kućištu?:)

Eh i ja bi da sam pazio umjesto TX uzeo HH (modularno) napajanje:(

World championships: 7, GP started: 254, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,379
15 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

je je baš sam išao stavit slike!!!

evo i slika kućišta

aaaa,šta je to

treba se zagledat da se uopće pronađe grafa Cool

meni se čini da je to do protoka zraka a ne do grafe

pogledaj šta ti imaš u kućištu

evo kako je u mene

15 godina
neaktivan

I ja to kažem, btw da trebao sam uzet modularno ali ga nije bilo u Splitu trenutno a nije mi se dalo čekat.

I što mislite, dobro bi mi došlo novo kućište, a? xD

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 14:13 (roko121roko).
17 godina
neaktivan
roko121roko kaže...

I ja to kažem, btw da trebao sam uzet modularno ali ga nije bilo u Splitu trenutno a nije mi se dalo čekat.

I što mislite, dobro bi mi došlo novo kućište, a? xD

stavi bar jedan ispusni vent koji ce izbacivati topli zrak iz kucista

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
neaktivan

da to sam mislio UZ novo kućište... nikakvo posebno samo neko koje bi (da, moje to nema!!!) imalo rupice sa strane za grafič

http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+LC+POWER+Pro-919B+Aequitas%2C+MIDI%2C+crno%2C+bez+PS&option=artikl&id_kategorija=052643&id_artikl=052.643.047 ???

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 14:27 (roko121roko).
15 godina
neaktivan
ATI Radeon HD 4890 85 °C

HAHAHA ti si iz splita, koji si kvart, btw 1. stvar- kabeli, druga- nemas ni jedan ventilator 3- prasina, sredi sve to i miran si, zasto nisi uzeo modulano napajanje, i 550w bi ti bilo i previse.

EDIT: ako ces novo kuciste coolermaster cm 690 2, ako trazis nesto jeftinije onda coolermaster elite ili antec 300

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 15:06 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OK. Znam, trebao bi mi ventilator pa mislim da cu ici u posjetu linksu ovaj tjedan... a i kućište nije naodmet - moje uopće nema rupe za hlađenje tamo gdje je grafička, to je problem-
15 godina
neaktivan
ma kazem ti ,izimproviziraj nesto, ako neces novo kuciste nakupuj se ventova, stavi ih di god ti mogu stat i usmjeri prema grafi one koje nemas di stavit, samo se malo igras i rijesis problem, ja svaki dan za odmor idem do linksa jer mi je dosadno, idem tamo u jezicnu.
15 godina
neaktivan
ATI Radeon HD 4890 85 °C

LOL 3 splicanina u jednoj temi se nasla Smijeh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATI Radeon HD 4890 85 °C
hehehe, koi ste kvart
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mertojak
15 godina
neaktivan

WTF STVARNO ja sam isto mertojak,kako se zoves jbt: Odgovori u privatnu poruku

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 16:53 (athlon64).
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

WTF STVARNO ja sam isto mertojak,kako se zoves jbt: Odgovori u privatnu poruku

pretpostavka je majka zaheba... ali ja pretpostavljam da se roko zove Smijeh

15 godina
neaktivan
a ono nie mi poznat nikakav roko ali odgovorit ce u privatnu.
17 godina
neaktivan
ATI Radeon HD 4890 85 °C

Ekipa dosta offtopica ili će opet letit kartoni. Takve stvari raspravljajte preko PP-a.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATI Radeon HD 4890 85 °C

Heh tebi tek tako zbog igre na 95 stupnjeva,a meni dolazi nekad i do 70 al neznam zašto?

p.s.ventilator radi na 100%

Zlatko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ATI Radeon HD 4890 85 °C

ovako ja imam, grafu vtx ati radeon hd 4890 ddr5 1gb,256bit,ovako covjk mi je dao jer ne radi,a nije radila jer nije bila spojena kak

spada,iskreno je 12 pinska,a bila je spojena na 6pinski,stvari stoje ovako ja sam ju isprobao na amd ahtlon 64 x3,napajanje je od 600w

i ona radi ali se u vrlo jakom roku zagrijava previse,isto oko 85C prelazi,i to da ne igram igrice,a takoder imam i u tom kompu gts 250 ddr3,256 bita,radi mjesecima,bolje receno godima po 24, sata svaki dan,  tako se ne zagrije,a ova ati mozes na njoj kad ju izvadis odmah rostilj i pec jaja,zanimamme zasto i zbog cega se tako jako zagrijava

i sto bih trebao s njom,decko od kojega mi ostala grafa kaze da su on i mama ju rastavljali i mazali pastom,iskreno sam mislio da je problem u tome pa sam ju i ja rastavio i imala je

na hladnjaku i na ploci je svugdje bila pasta pa sam ocistio misleci da je problem zbog paste,i onda sam ponovo ja lagano dodao novu pastu,i satavio no medutim istaje stvar,opet iskreno me zanim dali sto tu vrijedi ili ne i sto ozbiljno radit s njom pomoc{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice