Asus K72Dr WinXP driveri...

poruka: 9
|
čitano: 1.493
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Već dosta dugo sam član ovog Foruma, ali ovo je prvi put da otvaram temu, jer ne mogu riješiti problem.Dakle kao što naslov kaže ne mogu nigdje pronaći komplet XP drivera za moj Notebook.S njime sam dobio dvd s driverima ali samo za Win7.Tražio sam po bespućima Net-a ali nisam pronašao ništa korisno.Zato bih molio ako je netko već imao isti problem i uspio ga riješiti, da mi pomogne, jer mi je jako važno.Možda ako ima skinute drivere pojedinačno da ih zapakuje u neku zip ili rar arhivu i uploada negdje i postavi link, tako da  i netko drugi sa sličnim problemom može preuzeti paket i tako si pomoći.Unaprijed hvala...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Noviji laptop za koji vjerojatno nećeš naći drivere za XP.

Eventualno probaj posebno tražiti po njegovim komponentama: chipset driveri, wlan, lan, gpu...

World Championships: 7, GP started: 300, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,552

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Asus K72Dr WinXP driveri...

Ma, da.To me i muči.Tako sam i probao, ali nisam imao baš uspjeha.Zato sam i mislio da je netko možda imao više sreće.

16 godina
neaktivan

Driveri za XP NE POSTOJE.

U čemu je uopće problem ,da Sedmica nije dobra na toj mašini?

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
17 godina
kizo2703 kaže...

Driveri za XP NE POSTOJE.  U čemu je uopće problem ,da Sedmica nije dobra na toj mašini?

Možda čovjek ima neki objektivni razlog koji ne želi da bude svima poznat.

16 godina
neaktivan
BMT kaže...

A jesam li ja tebe nekaj pital?! {#} Nisam!

14 godina
neaktivan
BMT kaže...
kizo2703 kaže...

Driveri za XP NE POSTOJE.  U čemu je uopće problem ,da Sedmica nije dobra na toj mašini?

BMT je u pravu što se tiče mojih razloga! Nešto sam uspio "sprčkati"Barem grafiku i audio.To mi je najvažnije.A što se tiče Sedmice-imao sam ju instaliranu i radila je odlično.Ali ne treba mi!

16 godina
neaktivan
stjepan.v3 kaže...

BMT je u pravu što se tiče mojih razloga! Nešto sam uspio "sprčkati"Barem grafiku i audio.To mi je najvažnije.A što se tiče Sedmice-imao sam ju instaliranu i radila je odlično.Ali ne treba mi!

Naravno da ti ne moraš nikom ništa objašnjavati ,ali ,pitao sam u dobroj namjeri ,i pitao sam tebe ,ne nekog padobranca.

Inače ,možda ti sada ne treba Sedmica ,ali vrlo brzo će ti zatrebat ,jel će XP postat nesiguran i neupotrebljiv kad mu prestane podrška iz Microsofta.

17 godina
kizo2703 kaže...
A jesam li ja tebe nekaj pital?! {#} Nisam!

Rugala se sova sjenici. Pa tvoje prvo pitanje je bilo {#}. Da ne kažem da si i ti uletio u raspravu na temi, a da te nitko osobno nije ništa pitao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 16:21 (BMT).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice