Pozdrav!
Imam problem...
radio sam novu instalaciju windowsa 8 sa XP-a, u početku nije htjelo bootat sa CD-a pa sam morao ući u BIOS da mu zadam da boota sa cd-a ali nisam otvorio onaj dio bios-a gdje se zadaje taj parametar nego sa SHIFT+f10 i otvorilo mi nekakav setup od bios-a gdje sam vjerojatno nesto izmijenio, slućajno... (nisam bas bio skuzio taj dio). Restartam laptop, uđem u pravi bios sa del tipkom ovaj puta i nadjem gdje se zadaje boot sa cd/dvd. Opet restartam laptop, sve normalno ide... krene instalacija novih windowsa 8... znači, formatirao stare windows Xp, napravio dvije particije i sve što treba, instalacija odradila sve kako treba i završila svoj dio i nakon toga se laptop po završetku instalacije treba i krene sam restartat kako bi kod novog pokretanja i boota pokupio još što treba i instalirao windowse do kraja... e tu počinje moj problem...
Nakon restarta, pali se samo onaj ASUS logo i tu sve staje... niti odlazi na boot sa cd (ni ne traži me ono da kliknem bilo koju tipku da bi bootao sa cd-a) nego jednostavno stoji samo taj Logo ASUS i u desnom dole kutu Intel-ov logo...
Postoji li kakav način da se bios vrati na "tvorničke postavke" ili nešto kako bi završio tu instalaciju do kraja...
Radi se o ASUS F7F series laptopu sa AMIBIOS ver. 203
p.s.
kod paljenja laptopa jedino f2 tipka reagira gdje mi izbacuje neke parametre koje baš i ne kužim al evo link slike ako pomaže...
unaprijed hvala u nadi da će se naći neko ko će mi moći pomoć oko ovoga!