Apple MacBPro - hard disc

poruka: 6
|
čitano: 1.578
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ehej, narode. Ovako, frend je dobio MacBookPro iz SAD-a i nakon dva-tri dana, ojavio mu se problem: računar ne prepoznaje tvrdi disk, tj. ne može pokrenuti OS. Fizičkih oštećenja nije bilo. Osim toga, prema priručniku smo probali i s ponovnom instalacijom: ali nemamo gdje instalrati OS. Isto je i s Hardware Testom jer ga se ne može pokrenuti. Budući da smo slabi s poznavanjem Appleovih čuda, molim za brzu pomoć. XD. Da je win nekako bi se snašli u BIOSU ali avaj, nemamo pojma kako na MBP pokrenut BIOS ( ili je to EFI?).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

probaj izvaditi disk i staviti ga u eksterno kućište(ako nije unibody) da vidiš radi li, pitaj na mackorisnik forumu

Apple rulz!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Apple MacBPro - hard disc

Mozda se disk odspojio unutra. Kad je meni stigao moj macbook pro nije radio CD drive, nakraju je ispalo da nije dobro bio spojen iznutra. Ne znam ni ja baš unutrasnjost booka al eto, mozda je to

16 godina
neaktivan

Malo sam vrtio po forumima Appleovim, i naišao da treba čekati jer se u vvečini slučajeva pojavi nakon 10-15 min. Probaćemo ga i izvaditi pa vratiti, no hvala na savjetima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neka pošalje nazad da mu zamjene.

I am awesome.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Momak je nosio u Sarajevo i tamo su mu rekli da je disk crko. Tako da sad zamo o cemu je riječ... rješenje je na garancija XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice