AMD FX-8120, problem sa temperaturama

poruka: 6
|
čitano: 2.039
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav,

već nekoliko tjedana imam problema sa temperaturama procesora AMD FX-8120 i grafičke NVIDIA GeForce GTX 570.

Puno puta tijekom igre osjetim neki smrad plastike, ali nikad nisam obraćao pozornost na temperature, sve dok prošli tjedan nisam pogledao temperature preko PC Wizarda i iznenadio se kad vidio temperaturu CPU 86°C, a grafičke 74°C jer na prošlom PCu kojega sam dosta overclockao su bile temperature dosta niže naprama ovome kojega još nisam dirao (a i na prošlomu bi mi pao sustav već na 70°C)

Imam stock cooler (koji je bučan u PM, a očito ne radi posao kako treba), a temperature sam testirao igrajući CoD4:MW.
Da li su to normalne temperature za te komponente na tako staroj igri?
Ako nisu, što bi mogao biti problem?

xfire username: zeko868 , msn username: zeko868@hotmail.com , Posjetite nas na www.ziz-clan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: AMD FX-8120, problem sa temperaturama
Zzeko868 kaže...

Pozdrav,

već nekoliko tjedana imam problema sa temperaturama procesora AMD FX-8120 i grafičke NVIDIA GeForce GTX 570.

Puno puta tijekom igre osjetim neki smrad plastike, ali nikad nisam obraćao pozornost na temperature, sve dok prošli tjedan nisam pogledao temperature preko PC Wizarda i iznenadio se kad vidio temperaturu CPU 86°C, a grafičke 74°C jer na prošlom PCu kojega sam dosta overclockao su bile temperature dosta niže naprama ovome kojega još nisam dirao (a i na prošlomu bi mi pao sustav već na 70°C)

Imam stock cooler (koji je bučan u PM, a očito ne radi posao kako treba), a temperature sam testirao igrajući CoD4:MW.
Da li su to normalne temperature za te komponente na tako staroj igri?
Ako nisu, što bi mogao biti problem?

Temperatura GPU-a je normalna, a CPU je prevruc.. Problem bi rijesio kupnjom novog coolera za cpu.

Kako je sjeo stock cooler na cpu? Jesi li pastu probao zamijeniti?

15 godina

Uzmi neki aftermarket hladnjak !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: AMD FX-8120, problem sa temperaturama

Naručio sam PC komponente u ADMu i oni mi ga sastavili te ga nisam otvarao nikad kasnije.

U redu, znači ako je stvar do hladnjaka, dajte mi navedite par boljih, a da su po mogućnosti što tiši (jer ovaj se navečer čuje 2 kata ispod mene)

xfire username: zeko868 , msn username: zeko868@hotmail.com , Posjetite nas na www.ziz-clan.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 16:11 (Zzeko868).
14 godina
neaktivan

Najprije otvori PC i dobro ga ocisti. I nabaci koji ventilator na kuciste za ispuh.

--------------------------

0 0 hvala 0
15 godina

Fuckas stock cooler na takvom procu !

Spire Thermax II , Zalman CNPS10X OPTIMA ...

Music As A Weapon !!
Moj PC  
3 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice