Amd 5830 i zvuk .veliki problem

poruka: 55
|
čitano: 10.380
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Amd 5830 i zvuk .veliki problem

zapravo sam mislio na ovak nest.. posto je bas ovaj lik tu blizu mene.. i za 30 kn bi je dao.. nova zapakirana.. kvaliteta zvuka mi nije bitna.. 

http://www.njuskalo.hr/zvucne-kartice/usb-zvucna-kartica-5.1-oglas-5178934

13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

zapravo sam mislio na ovak nest.. posto je bas ovaj lik tu blizu mene.. i za 30 kn bi je dao.. nova zapakirana.. kvaliteta zvuka mi nije bitna.. 

http://www.njuskalo.hr/zvucne-kartice/usb-zvucna-kartica-5.1-oglas-5178934

Uzmi ako ti zvuk ne igra ulogu.No ne garantiram rješenje problema.Čitao sam na netu lik s istim slučajem zamjenio karticu i nije pomoglo.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 16:32 (Ikarus01).
14 godina

zasto ne? ak je usb, nevezan za integriranu

14 godina

jedno pitanje, jel izvedivo kako da spojim hdmi s grafe na monitor? posto mi mon ima hdmi ulaz..al kak bi zvuk dobio onda :P

14 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

jedno pitanje, jel izvedivo kako da spojim hdmi s grafe na monitor? posto mi mon ima hdmi ulaz..al kak bi zvuk dobio onda :P

Ne razumjem pitanje.

Povežeš HDMi kablom i to je to ako si na tom mislio.

Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
14 godina
donator_bubrega kaže...
exer1234 kaže...

Ne razumjem pitanje.

da,,ali kako bi dobio zvuk? :)

13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...
donator_bubrega kaže...
exer1234 kaže...

Ne razumjem pitanje.

da,,ali kako bi dobio zvuk? :)

Hdmi uvijek daje zvuk za razliku od VGA.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
neaktivan

HDMi podržava zvuk.

U tome je jedina razlika između HDMi i DVi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

ne kuzite.. znam da hdmi podrzava zvuk.. ali situacija je ta da mi je integrusa krepala, znaci nemam zvuka..ak spojim monitor i pc s hdmi ,, gdje cu dobiti zvuk? :D

14 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

ne kuzite.. znam da hdmi podrzava zvuk.. ali situacija je ta da mi je integrusa krepala, znaci nemam zvuka..ak spojim monitor i pc s hdmi ,, gdje cu dobiti zvuk? :D

Pa na zvučnike, logično.

14 godina

ali. .NA KOJE ZVUCNIKE??? :D ..ne spajam tv i pc nego monitor i pc :D 

14 godina
neaktivan

Pa ako monitor ima hdmi ulaz mora i imati zvučnike na sebi.

Dok budale imaju peneze, kramari tržiju!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

Jedno glupo pitanje...Da li si pod opcijama zvuka stavio Realteckovu zvučnu kao defaultni izvor zvuka ili ti je pod tim opcijama defaultni izvor zvuka onaj sa grafičke karice ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
XXX kaže...

Jedno glupo pitanje...Da li si pod opcijama zvuka stavio Realteckovu zvučnu kao defaultni izvor zvuka ili ti je pod tim opcijama defaultni izvor zvuka onaj sa grafičke karice ?

ma i novi win imam. i sve 

18 godina
odjavljen

Probaj onda još disejblati zvučnu na grafi pod tim istim opcijama .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
XXX kaže...

mislis da nisam? :D

nije bit sad u grafi vise... zato sto sam je bio i izbacio, i format c. pa opet na integrusi istalorao sve novo.. i ne radi. a do jcuer je radilo tako.znaci nije do grafe. nego je ocito krepala integrusa.. )

13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...
XXX kaže...

mislis da nisam? :D

nije bit sad u grafi vise... zato sto sam je bio i izbacio, i format c. pa opet na integrusi istalorao sve novo.. i ne radi. a do jcuer je radilo tako.znaci nije do grafe. nego je ocito krepala integrusa.. )

Jesi li probao ovo http://www.ehow.com/how_6655563_disable-onboard-audio-bios-award.html.

14 godina

i disejblo sam je,, i enejblo.. itd. itd.. kazem ti da sam poslije svega,, izvadio grafu,, srusio win, novi win, driveri na onbloard zvuk i grafu, kako je radilo i prije, i ne radi.isto zuji .. ) .. imao sam i ati i nvidiu prije i niakd problema

13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

i disejblo sam je,, i enejblo.. itd. itd.. kazem ti da sam poslije svega,, izvadio grafu,, srusio win, novi win, driveri na onbloard zvuk i grafu, kako je radilo i prije, i ne radi.isto zuji .. ) .. imao sam i ati i nvidiu prije i niakd problema

Ti si nešto govorio o headsetu pretpostavljam da nemaš zvučnike zar ih ne možeš posuditi od frenda pa tako testirati.Ali rekao sam ti sa micom je problem uzemljenje(grounding) definitivno.

14 godina
Ikarus01 kaže...
exer1234 kaže...

Ti si nešto govorio o headsetu pretpostavljam da nemaš zvučnike zar ih ne možeš posuditi od frenda pa tako testirati.Ali rekao sam ti sa micom je problem uzemljenje(grounding) definitivno.

pa brat mi ima zvucnike pa mogu probat.... probao sam i druge slusalice,, i svoje na drugom... sve je oke s njima..

14 godina
neaktivan

Jedino kaj mi još pada na pamet da probaš clear cmos napravit,probaj nemaš kaj izgubit.

Dok budale imaju peneze, kramari tržiju!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

evo uzeo sam usb zvucnu.. 30 kn nova.. 50 u ducanu.. evo radi..sad spojio :P ..

13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

I nema problema,ajd drago mi je.

14 godina
Ikarus01 kaže...
exer1234 kaže...

I nema problema,ajd drago mi je.

pa i nema.. ..spojio plug n play, bez drivera i radi. jedino sto sam primjetio kad malo brze pojavam stisavam slusalice, mal zasusti 

al koliko para, toliko muzike. mozda mal primjetim da kvaliteta zvuka nije kao na onoj..al da budem iskren, imam i smece slusalice, one iz konzuma za 30 ili 40 kn.velike :)) minton ili kako vec.. slusalice su koma..al navikao sam se na njih...za prvu ruku je dobrol bitno da ima zvuka i da sam vidio u cem je problem. ocito je ploca krepala.. tj zvucna..e sad mozda bi i clear cmos rijesio.al nisam se sjetio toga.al nebitno..danas sam je jos flesho na novi bios.. i to je to..

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 21:20 (exer1234).
14 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

Drago mi je da radi normalno.

{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice