Acer E725 monitor problem

poruka: 5
|
čitano: 1.692
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Acer 725 monitor problem

Na navedenom laptopu se vidi slika kad se posvijetli u ekran, npr. baterijom, ali kod normalnog svjetla je potpuno crna slika i nemoguće je raditi na njemu. Do sada su mi već rekli nekoliko raznih varijanti - lcd panel, inverter, osvjetljenje. Koja od ovih stvari je najvjerojatnija po vama?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Acer 725 monitor problem
Nisam strucnjak al mislim inverter. Iako se to meni dogodilo na tom laptopu nakon instalacije ubuntu-a
13 godina
neaktivan

Najvjerojatnije inverter.Osim ako ti ne svijetli jedna od lampica,tada upučuje na gpu.Bilo kako bilo,servis.

edit-na lcd panelu "se može"(kao serviser) dobro zaraditi,stoga što je to skup popravak,čak i do 1500kn,to sam htio i prije napisati,da ako je kojim slučajem lcd,onda če biti jako skupo,no nisam te htio prestrašiti{#},ali...raspitaj se još malo po servisima,mailom ili tel

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 12:44 (lukabo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

U servisu mi je rekao da je otišao lcd panel, ali mu ne vjerujem iz 2 razloga - lokalni je serviser za sve živo što se tiče elektronike i vidi se slika, te je moguće raditi na laptopu kad se posvijetli u monitor. Po meni ne bi bilo slike uopće da je otišao panel. Jesam li u pravu? Ako se netko od vas bavi servisom laptopa nek se javi da se dogovorimo za popravak.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Acer E725 monitor problem
RaNzO kaže...

U servisu mi je rekao da je otišao lcd panel, ali mu ne vjerujem iz 2 razloga - lokalni je serviser za sve živo što se tiče elektronike i vidi se slika, te je moguće raditi na laptopu kad se posvijetli u monitor. Po meni ne bi bilo slike uopće da je otišao panel. Jesam li u pravu? Ako se netko od vas bavi servisom laptopa nek se javi da se dogovorimo za popravak.

A to je takav servis {#}

Ako lcd radi, onda radi. Problem je u osvjetljenju. Znači vrlo vjerojatno inverter (cijena na ebayu ~ 50 kn).

Sretno i pošalji tog prevaranta gdje mu je mjesto.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice