Smijete li slušati muziku na poslu ?

poruka: 22
|
čitano: 11.354
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav, dobro jutro !

Zanima me da li na radnom mjestu vam je dozvoljeno slušati muziku (primjerice radio ili kompjutorski zvučnici), i smijete li imati one slušalice malene u ušima za vrijeme posla.

Pa-pa.

:-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

....pa ima negdje  da se ČAK I TO nesmije????

slušam cijele dane on line radio, dok su utrakmice gledam online utakmice :)

...ko da sam doma !

3 0 hvala 0
16 godina

Ja mislim da se smije,al hebiga u nekim poslovima te mjuza ometa pa je na tebi os slusat il ne jer sef ocekuje rezultate nis drugo a sad sta ces ti radit da bi napravio sta je on rekao to je do tebe ne do njega.

xfire:hole3store |LoL EU: Cro Fake |msn: musared@hotmail.com |PM: "on"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Slušam kad mi se sluša, nitko nema ništa protiv, važno da se posao napravi, ponekad na zvučnicima, ponekad na slušalicama.

Men aren't fat, only fat women are fat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma ne, pitam jer kod nas nije baš ... "preporučeno" muziku slušati ili imati slušalice u ušima. Kao smeta ... ili kolegama ili tvojem poslu ...  Neodlučan

Pa me zanimalo kakva su vaša iskustva.

:-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Radio svaki dan... Osim kad je posao ozbiljniji i zahtjeva veliku koncentraciju malo ga stišam i to je to...
Samo da nešto priča/pjeva...

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 8:53 (manchy69).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma kod mene svako sluša svoje, neki radio(nažalost), dok većina koristi slušalice, tak da oni nikog ne ometaju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Smijete li slušati muziku na poslu ?
zoran123456 kaže...

ma ne, pitam jer kod nas nije baš ... "preporučeno" muziku slušati ili imati slušalice u ušima. Kao smeta ... ili kolegama ili tvojem poslu ... Neodlučan

U mene kolegica upali radio pojaca i ode :(, ito navije narodni radio, koji nazalost hvatamo cak i u bih, koji vecinu vremena samo neke gluposti vrti, non stop neka prica.

Kolega koji sjedi odmah do mog stola navije na racunalu muziku i pojaca, aj bar svira.

I normala meni sve to dosadi slusati, jer se mjesaju radio i muzika s kompa, jos malo njihove price, pa ja nabijem sluse na usi i pojacam do kraja i radim.

Ne znam kako te muzika moze dekocentrirati, meni cak pomaze, kad cujem samo muziku, pono lakse i bolje radim.

Uredi u kojima ne svira muzika, malo su mi monotoni i dosadni, jbt tu se mozes ubiti od dosade.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan

Buduci da ja radim u skladistu muzika se nesmije slusat.Cool

For gamers by gamers
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goodye kaže...
zoran123456 kaže...

ma ne, pitam jer kod nas nije baš ... "preporučeno" muziku slušati ili imati slušalice u ušima. Kao smeta ... ili kolegama ili tvojem poslu ... Neodlučan

U mene kolegica upali radio pojaca i ode :(, ito navije narodni radio, koji nazalost hvatamo cak i u bih, koji vecinu vremena samo neke gluposti vrti, non stop neka prica.

Kolega koji sjedi odmah do mog stola navije na racunalu muziku i pojaca, aj bar svira.

I normala meni sve to dosadi slusati, jer se mjesaju radio i muzika s kompa, jos malo njihove price, pa ja nabijem sluse na usi i pojacam do kraja i radim.

Ne znam kako te muzika moze dekocentrirati, meni cak pomaze, kad cujem samo muziku, pono lakse i bolje radim.

Uredi u kojima ne svira muzika, malo su mi monotoni i dosadni, jbt tu se mozes ubiti od dosade.

Pa zar i tu, neeeee, kod mene isto jedna, samo narodni dereMršti se, pa kad ode nekam, malo joj smanjim(doživljaj), hehe

15 godina
neaktivan
peraja kaže...

...dok većina koristi slušalice, tak da oni nikog ne ometaju

Isto je i kod mene. Iako se ljudi uglavnom cijelo vrijeme zezaju, pa čim skontam da se nešto događa u sobi, skidam slušalice i uključujem se u "raspravu". Smijeh

16 godina
Gman kaže...

Buduci da ja radim u skladistu muzika se nesmije slusat.Cool

Radim i ja u skladištu, al kod mene muzika svira svaki dan. I nije se do sad nitko bunio.

16 godina
neaktivan

Ovo je zanimljiva tema. Još se sjećem borbe s vjetrenjačama i kako začepiti streaming radija. Problem je taj što ide preko porta 80 i teško ga je efikasno ugasiti. Jedino po URL-u, a toga ima sila. Na kraju sam uspio i samo sam dopustio na jednom računalu/po uredu, da svira radio. Zaduši vezu, posebno kad su neki slabo kompresirani, pa to pojede bandwitha....

Uglavnom, može, upitaj me i ako nikom ne smeta, dopušteno.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
16 godina
Po pravilima ne bih smio ali imamo radio i telku. Radio non-stop dere a telka iza 15h kad sefovi odu i mine opasnost od mogucih kontrola:-)
17 godina
Smooth Operator kaže...

Ovo je zanimljiva tema. Još se sjećem borbe s vjetrenjačama i kako začepiti streaming radija. Problem je taj što ide preko porta 80 i teško ga je efikasno ugasiti. Jedino po URL-u, a toga ima sila. Na kraju sam uspio i samo sam dopustio na jednom računalu/po uredu, da svira radio. Zaduši vezu, posebno kad su neki slabo kompresirani, pa to pojede bandwitha....

Uglavnom, može, upitaj me i ako nikom ne smeta, dopušteno.

a ima li fazon da ja stremam radio drugim racunalima u firmi kojima je zabranjen pristup netu a  na istoj mrezi smo? :)

znam da mi je google frend ali  kontam mozda znas ovako iz rukava..

hmmm...
16 godina
neaktivan

Možeš li shareati izlaz na Internet tom računalu? Ili uopće ne smije imati izlaz na Int? Neznam da postoji neka fora. Možda i bi postojala da podigeš neki servis kod tebe lokalno pa da se ti ostali kače na tebe... Ali to je malo složeno bojim se...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
17 godina

ma mogu sherati ali tih nekoliko racunara ne smiju na net u tom je problem... ali bih ja volio da im nekako preko mreze bar pustim radio da ljudi slusaju da se osjecaju ugodnije :)

kontao sam i ja da imam nekakav ko stream server ali nisam jos nista uradio po tom pitanju..ma nista ode malo googlati :)

hmmm...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

ma mogu sherati ali tih nekoliko racunara ne smiju na net u tom je problem... ali bih ja volio da im nekako preko mreze bar pustim radio da ljudi slusaju da se osjecaju ugodnije :)

kontao sam i ja da imam nekakav ko stream server ali nisam jos nista uradio po tom pitanju..ma nista ode malo googlati :)

Onda ti je najjednostavnije dignuti vlastiti SHOUTcast server, nalodati ga s MP3-cama s nekog mrežnog diska i deri. Vjerojatno bi se dalo složiti i da on vuče to sa nekog vanjskog streama, ali nikad se nisam igrao s tim pa ne znam isipati iz rukava neki pametni savjet.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
15 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...

Pozdrav, dobro jutro !

Zanima me da li na radnom mjestu vam je dozvoljeno slušati muziku (primjerice radio ili kompjutorski zvučnici), i smijete li imati one slušalice malene u ušima za vrijeme posla.

Pa-pa.

ne. jednom kad nisam imao posla po cijele dane za vrijeme 7 i 8 mjeseca nosio sam si knjigu od tad williamsa jednu, onak ne mozes ju bas sakrit kad djelo ima preko 2300 strana. i tak, sef po*izdi uvijek.

on kaze:"sto se zahebavas, radi nesto!"

ja mu odgovaram:"nemam ni jedan projekt sve rijeseno, novi ne dolaze!" a

sef opet:"pa radi nesto, sto se zahebavas!"

a ja opet:"pa evo citam!"

a sef opet:"uci web dizajn!"i baci mi knjigetinu za dreamweaver na stol. tak da ono, glazbu slusas koju on pusti isto. xD

16 godina

plavi radio gori svih 8 sati, na zvucnicima, navukao i kolege :))))))))

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
evo bas sad slušam balaševića na poslu... smije se slušati, ali najčešće stavimo antenu zagreb imaju dosta dobar program (iako nismo u zgbu). eto kad asm sam u uredu onda stavim svoje a kad nisam onda slušamo manu chao, hehe
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan

u pravilu da, sve dok su buka i basovi u granicama normale

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: