posao se moze naci....nije bitno kakav,ali se moze naci..
moja prica je ta da poslje srednje skole upiso fax strojarski ovo ono,zajebancija,al vidim da neide to bas tako,reko ode naci nesta da radim ,da se osamostalim kolko tolko...
Prva ideja mi je bila neki birc,posto sam se tu donekle vidio u tom poslu(iako je bilo i raznih drugih poslova),i vec je jedna moja ekipa radila u discu,i jednoga dana sam doso tamo ,pito ih di je poslovodja,i otiso do covjeka rekao mu da ocu radit(ne bas tocno tako,al u tom stilu),i da cu odradit prvu noc besplatno,pa nek onda poslje toga odluci ocu ostat radit ili ne...
od toga dana je proslo 3 godine...i dan danas sam u tom istom discu,sa istom ekipom,treca godina faxa upisana(rjesava se i to polako)
mjesecna zarada mi je takva da sam si nedavno vozacki platio odjednom(zarada od bozicnih praznika i nove godine)...jbga netko ce reci da je to sreca,ali meni je osobno taj posao drag,doosta se naradis(na nogama si od 8 navecer do 7 ujutro,petak/subota) ali se definitivno isplati
dooosta ljudi upoznas u tom poslu,koji ti mogu pomoci na bilo kakve nacine(konkretno upoznao sam svoga profu koji ce mi na 3 godini predavat glavni predmet)