Ako želiš gužvu na topicu, samo upetljaj gay populaciju i evo ti mase
Sva sreća da postoje ovakvi učeni, inteligentni i nimalo zadrti ljudi na forumu da nas nauče nešto, jer svi mi koji ponešto o ovim stvarima znamo nismo toliko "pametni" da zanemarimo VIŠE OD 50 GODINA nepobitnosti činjenice da homoseksualnost nije ni bolest ni poremećaj već najnormalniji osobni odabir koji datira unatrag 5 tisuća godina, i to nepobitnosti koja se prostire u sve znanstvene grane, pa tako i one najrelevantije za dati problem - antropologiju, biologiju i psihologiju.
Frende, biti gay je odabir koliko je i meni odabir biti hetero. Nema to nikakve veze sa odabirom i iznenađuje me da si napisao ovakvu glupost.
Riječ je jednostavno o genetskom... sklopu (u manjku boljeg opisa, jer nije poremećaj po mome mišljenju) ... ili anomaliji... i tu se nema što birati.
BTW, volio bih čuti odgovor od ekipe koja propagira "liječenje gay populacije"... zanima me - kako biste vi "izliječili" to što ste heteroseksualci (zamislite za trenutak da je većina ljudi gay usmjerena)? Zar stvarno mislite da vas netko može uvjeriti da odjednom prestanete voljeti suprotni spol?
Osobno me jedan veći dio gay populacije dobrano živcira. Ne zato što ih zanima isti spol, nego zbog toga što me previše podsjećaju na crnce iz Amerike i jedan dio židova. Uvijek kontra, uvijek inat iz žrtve i uvijek priča o pravima i muci, a rijetko se razmišlja o učinku takvog djelovanja.
Tako sam ja gotovo redovito svrstavan u homofobe, a sve zbog činjenice što je moje mišljenje kako je homoseksualnost genetski uvjetovana "anomalija"...jednostavno drugačiji "sklop".
Nemam ništa protiv gayeva, nemam problema raditi sa njima i iskreno me ne smeta ako se dva lika "vole" (da ne budem bezobrazan :p) ... vidio sam daleko gadnije stvari od "kolega" heteroseksualaca.
Jednako tako, iako bi me vjerojatno malo zateklo da u RH vidim dva lika kako odgajaju dijete, prevladao bi razum, jer vidio sam stotine hetero parova kojima ne da ne bih dao dijete nego im ne bih dao niti da brinu o najobičnijoj zlatnoj ribici.
Ako sam skrenuo sa teme, ispričavam se...isto tako, ako je tema namijenjena isključivo gay populaciji.
Pozdrav i svima želim manje mržnje od strane hetero frikova, a isto tako i manje živčanjenja te optuživanja sa strane gayeva.
Svijet će biti puno jednostavniji kada ljudi prestanu brinuti tko koga voli i tko koga ... jel'. Malo manje brinite tuđe probleme, a više se bazirajte na svoje.