Gay Friendly radno okruženje? zaključana tema

poruka: 356
|
čitano: 103.265
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Gay Friendly radno okruženje ?O

Lol Danny, iz posta u post veće i veže gluposti. Moram primijetiti da s užitkom se strogo mene sjetiš u postovima, pa kaj nemaš pametnijeg posla? Ti smetam možda?

Preveliki si "attention whore", smiri se.

Ok, tisuće godina pr.Kr. je bilo homića, ok, i kaj to dokazuje? Da je bilo poremećaja, deformacija i bolesti? NORMALNO, bolesti je oduvijek bilo ko i deformacija.

HOMOSEKSUALCI su ti koje se ističu, koji se guraju i traže prepirke. Ova tema je čisti dokaz.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 10:39 (doxy).
Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Gay Friendly radno okruženje ?O
doxy kaže...

Lol Danny, iz posta u post veće i veže gluposti. Moram primijetiti da s užitkom se strogo mene sjetiš u postovima, pa kaj nemaš pametnijeg posla? Ti smetam možda?

Preveliki si "attention whore", smiri se.

Ok, tisuće godina pr.Kr. je bilo homića, ok, i kaj to dokazuje? Da je bilo poremećaja, deformacija i bolesti? NORMALNO, bolesti je oduvijek bilo ko i deformacija.

HOMOSEKSUALCI su ti koje se ističu, koji se guraju i traže prepirke. Ova tema je čisti dokaz.

Homofobija i neprihvaćanje tuđeg mišljenja bez isticanja svojeg JA je isto poremećaj ako ćemo tvojim jezikom: Zove se egoizam.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

I treba ih biti strah! Zbog ljudi poput tebe.

Pozivaš se na rimljane i grke...pa čuj, nije ni čudo da su propali.

Ej, nemoj se ljutiti, ali tako si ne-bistar da si mi postao ful interesantan! Ne vjerujem da poznajem osobu koja ima vise zara, a manje znanja o onome o cemu prica :-D

Rimljani i Grci su bili na vrhuncu svoje civilizacije kad su propali - nesto slicno kao sto cemo mi za par stotina godina. Nista to nije cudno, to je prirodni ciklus koji se ponavlja, civilizacija naraste, razvije se, pa propadne jer ljudi postanu tromi, zadrti, prestanu raditi, prestanu uciti...nesto slicno se dogadja nama, npr. ti doxy dozivljavas ego blowjob kad ljude uhvati strahopostovanje na serveru, i to ti je koliko ja shvacam trenutno najdalji domet. Mozda si samo mlad, ali eto ja sam npr. sa 15 godina trazio fax u US koji bi mogao upisati kad finim srednju skolu.

Na sve ostale postove oko raznih mixeva izmedju ljudi, zivotinja, etc - svasta se dogadja i to zapravo pogotovu u zadrtim sredinama. Reakcionizam.

Sto se tice tvoje agresivnosti i nekakvih prikrivenih fizickih prijetnji, eto ja bi bez problema nabio koljeno u sljepoocnicu (c) SCAR SYMMETRY svakome tko bi nabio homoseksualcu nogu u jaja samo zato jer je homic  - takvo razmisljanje se zove fasizam na primjer, a ja mislim da fasiste treba istrijebiti. Zato sto uvijek stajem na stranu tolerancije i slobode, vec su me par puta podjebavali da sam prikriveni gej ali sta me briga :-)

Fora je u tome da ja znam sto me pali i to je jedna jedina stvar s kojom se slazem iz nekog od prethodnih postova - ne pali me gledati dva muskarca, pa ih necu ni gledati. Ali 2 para sisa u jednom kvadratnom metru... ;-)

Intoxicate your brain with what I say - if not, you'll lie knee-deep in trouble.
17 godina
neaktivan

Ima nenormalnih heteroseksualaca kao što ima i normalnih homoseksualaca.

Random chance seems to have operated in our favor.
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
protjeran

OBJASNI koje to mišljenje ne prihvaćam?

Koji egoizam? Čiji? Mislim da bi bilo bolje da pričamo o tome ko je egoista...imam vas tu par kandidata, nemožete odoliti a da ne izvrijeđate sve sudionike u temi jer imaju DRUKČIJE MIŠLJENJE od vas. Toliko o tome.

Aj, još nisam čuo kaj je retardirano u mom mišljenju, možda to kaj mi je nepojmljivo da pederi posvajaju djecu? Da goli paradiraju po gradovima? Osnivaju udruge i prave Heteroseksualce krivima za njihovo stanje i sve probleme?

Ček, ovdje koliko vidim nije riječ ni o homoseksualcima ni pravima, ovdje je riječ o glumljenju pravednika  i pametnjakovića, "intelektualci" koji se skrivaju iza nickova i glume pametne, nepotrebne filozofije zbog kojih ste opće neprihvaćeni u društvu (mislim na RL a ne na WoW), pa tu ispucavate frustracije, i to u temama u kojima nije mjesto tome, govorite stvari koje iskreno, baš i ne mislite.

U ovoj temi sad sam brojao, samo Butter, m..dipl, danny i itf4n vole gay, mi ostali smo glupi i zadrti.

Drži se teme, ostavi se Isusa, crkve, Rima i Grčke.

EDIT:

Poslušaj koju pjesmu od Hladnog Piva...kratki citat iz jedne "nogom u jaja" ima drukčije značenje. Al za to treba poslušat pjesmu, a ne odslušat. Pjesma je "zakaj se tak oblačiš".

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 10:52 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ljudi, iskreno mislim da se općenito previše vremena troši na ovu tematiku, posebno u medijima. Zašto sve što je povezano sa seksom ("ovakvim ili onakvim") mora imati toliku pažnju i publicitet? Ja osobno nemam nikakvih iskustava sa gay osobama, tom nematikom, a i nemam nekakvih interesa za to, i to ne iz nekih homofobnih razloga. Jednostavno previše nekih drugih stvari iz života.

U ovoj našoj državi, kakva je, njima sigurno nije lako, makar radili i u okruženju "visoko obrazovanih i integliegntnih osoba".

Ali kome je? Tko mari za prava običnih ljudi, radnika pa i seljaka (termin koji se i ovdje koristi u negativnom kontekstu)? Toliko je nepravdi kod nas i u svijetu, tako da se meni ovakve teme često čine u najmanju ruku smiješnim.

Što se tiče društvene prihvatljivosti homoseksualizma o tome se vode i voditi će se polemike dok je čovječanstva. Jel' to prirodno ili nije? Međutim, nekad mi se čini da je danas "in" biti "pro gay", a sve suprotno od toga se stavljka pod negativni predznak.  Npr. danas u velikoj većini američkih (i zapadnih) filmova uvijek postoji barem jedna uloga za osobnu koja je  gay, Afroamerikanac, Židov ili u najnovije vrijeme žena-heriona - medijsko nametanje stavova! Stvarno nemam ništa protiv nikog, niti sam ikada razmišljao na takav način, ali mislim da nije dobrar način da se skrene pozornost na problematiku određene grupe ljudi glasnom artikulacijom na nekakvoj paradi i to u jednoj državi (našoj) koja nije osjetljiva za probleme puno većih grupacija ljudi koji žive na rubu opstanka, a kamoli za seksualne manjine!

Nadam se da neću biti krivo shvaćen.

BTW: Prema tonovima ove diskucije naslućujem neminosvnost zaključavanja teme.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

OBJASNI koje to mišljenje ne prihvaćam?

Koji egoizam? Čiji? Mislim da bi bilo bolje da pričamo o tome ko je egoista...imam vas tu par kandidata, nemožete odoliti a da ne izvrijeđate sve sudionike u temi jer imaju DRUKČIJE MIŠLJENJE od vas. Toliko o tome.

Aj, još nisam čuo kaj je retardirano u mom mišljenju, možda to kaj mi je nepojmljivo da pederi posvajaju djecu? Da goli paradiraju po gradovima? Osnivaju udruge i prave Heteroseksualce krivima za njihovo stanje i sve probleme?

Ček, ovdje koliko vidim nije riječ ni o homoseksualcima ni pravima, ovdje je riječ o glumljenju pravednika  i pametnjakovića, "intelektualci" koji se skrivaju iza nickova i glume pametne, nepotrebne filozofije zbog kojih ste opće neprihvaćeni u društvu (mislim na RL a ne na WoW), pa tu ispucavate frustracije, i to u temama u kojima nije mjesto tome, govorite stvari koje iskreno, baš i ne mislite.

U ovoj temi sad sam brojao, samo Butter, m..dipl, danny i itf4n vole gay, mi ostali smo glupi i zadrti.

Drži se teme, ostavi se Isusa, crkve, Rima i Grčke.

EDIT:

Poslušaj koju pjesmu od Hladnog Piva...kratki citat iz jedne "nogom u jaja" ima drukčije značenje. Al za to treba poslušat pjesmu, a ne odslušat. Pjesma je "zakaj se tak oblačiš".

Ja ne mogu vjerovat da si mi dao thumbs down za 'dva para sisa na kvadratnom metru' :-(

Stvarno si rebel without a cause ;-)

Btw, ja isto volim gay ljude, nisi me nabrojao. Mislim da su awesome, tak su trendi i kul i sto sve ne :-D

Onaj Matko Mudrinic Modni Patak ili kako se vec zove, najlegenda tip :-D

Odlucio sam odslusati pjesmu, nije ni losa ;-)

Intoxicate your brain with what I say - if not, you'll lie knee-deep in trouble.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 10:58 (Deus ex machina).
16 godina

imam teoriju da su pederi žrtve tajnih organizacija poput iluminatija koja žele smanjiti svjetsku populaciju. to rade na način da nam hranu/zrak truju raznim hormonima/kemikalijama koje manipuliraju ljudskom sviješču jer su shvatili da su ratovi prekomplicirani i mogu dovesti do neželjenih rezultata. nekoč si mogao prepoznat rođenog pedera na kilometar a danas ih je najviše koji su to postali poslije zbog ranije navedenih razloga i guzica ti više nije nigdje sigurna Smijeh. zato ja podržavam pedere, jer svaka cura koju oni ne žele je potencijalno moja. a na svijetu je ionako previše ljudi. a za homofobe je najbolje da pedere puste da budu -pederi. to je jedini način da nestanu i da ne ostave ništa za sobom... osobno nemam ništa protiv njih Osmijeh

4 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Sve ima svoje za i protiv. Već sam rekao, svatko ima svoje osobno pravo da u svoje slobodno vrijeme bude što god želi, dok ako je riječ o nekoj specifičnoj okolini (poput poslovne) da svoje intimne stvari zadrži za sebe i da u toj okolini bude ono što se od njega očekuje (dobar radnik ili sl.) a ne da mu glavna tema na poslu bude njegova seksualna orjentacija. No, ako već određena skupina ljudi želi biti opće prihvaćena i jednaka s ostalima onda ne bi trebala paradama i posebnim udrugama ISTICATI svoje osobne stvari takve prirode. Jer, kao što je rečeno, nema straight parade, nema straight udruge i ljudi jednostavno žive svoji životom. Nikome posebno niti ne ističu da su straight, niti im treba nečije odobravanje po tom pitanju, niti ikoga posebno briga to što su straight. Dok, gay populacija gotovo pa nameće drugim ljudima svoju seksualnu orjentaciju i time samo stvaraju kontra efekt, te to je po mom mišljenju jedan od najvećih problema u cijeloj priči.

Moj PC  
7 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Hipotetski: Uzmimo u obzir da je gay ok i da je stvar oko toga rijesena. Veza i seks izmedju dva muskarca i zene je jedna sasvim normalna stvar.

Pitanje: Sta bi vi rekli za mene,npr. da me vidite da u po' ljeta hodam ulicom gol? Dakle,idem u banku gol,idem se ispovjedit potpuno gol,idem u restoran na veceru gol itd.

Smatrate li da je to normalno,osim recimo po zimi kad ne bih hodao gol jer ipak volim ovo sto mi vjesi dolje..

Mislim,rodio sam se gol,svatko zna sta imam u gacama itd.

Molim odgovar jer smatram da je usko povezan sa temom.

Statistics are like mini-skirts.-They give you good ideas but hide the most important parts
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tracer kaže...

Sve ima svoje za i protiv. Već sam rekao, svatko ima svoje osobno pravo da u svoje slobodno vrijeme bude što god želi, dok ako je riječ o nekoj specifičnoj okolini (poput poslovne) da svoje intimne stvari zadrži za sebe i da u toj okolini bude ono što se od njega očekuje (dobar radnik ili sl.) a ne da mu glavna tema na poslu bude njegova seksualna orjentacija. No, ako već određena skupina ljudi želi biti opće prihvaćena i jednaka s ostalima onda ne bi trebala paradama i posebnim udrugama ISTICATI svoje osobne stvari takve prirode. Jer, kao što je rečeno, nema straight parade, nema straight udruge i ljudi jednostavno žive svoji životom. Nikome posebno niti ne ističu da su straight, niti im treba nečije odobravanje po tom pitanju, niti ikoga posebno briga to što su straight. Dok, gay populacija gotovo pa nameće drugim ljudima svoju seksualnu orjentaciju i time samo stvaraju kontra efekt, te to je po mom mišljenju jedan od najvećih problema u cijeloj priči.

Mhm, ali vec je bilo govora o tome...

M_dipl. je jako pametno rekao da ne mozes prosvjedovati iz vlastitog podruma, ukratko.

16 godina

@doxy neka san najveći seljak na svitu :D jesi li i ti samnom?

lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fox Mulder kaže...

@doxy neka san najveći seljak na svitu :D jesi li i ti samnom?

Baš si zgodan na fotki Namigiva

Poljubac

17 godina
protjeran
VirtUoso kaže...

Hipotetski: Uzmimo u obzir da je gay ok i da je stvar oko toga rijesena. Veza i seks izmedju dva muskarca i zene je jedna sasvim normalna stvar.

Pitanje: Sta bi vi rekli za mene,npr. da me vidite da u po' ljeta hodam ulicom gol? Dakle,idem u banku gol,idem se ispovjedit potpuno gol,idem u restoran na veceru gol itd.

Smatrate li da je to normalno,osim recimo po zimi kad ne bih hodao gol jer ipak volim ovo sto mi vjesi dolje..

Mislim,rodio sam se gol,svatko zna sta imam u gacama itd.

Molim odgovar jer smatram da je usko povezan sa temom.

Pored ovolko pedera, na tvom mjestu ja ne bi nigdje išo gol :D :D :D.

@ Spock i Mulder.

Lol Šutim

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 11:05 (doxy).
17 godina
Deus ex machina kaže...

M_dipl. je jako pametno rekao da ne mozes prosvjedovati iz vlastitog podruma, ukratko.

Zasto prosvjedovati? Zbog cega? Da se ne dize tolika galama oko toga jel netko gey ili ne, prosvjedi ne bi ni trebali.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
protjeran
Deus ex machina kaže...
Tracer kaže...

Čemu uopće ikakvo prosvjedovanje? Njegova odluka je samo njegova i ne bi ga uopće trebalo biti briga što će netko drugi o tome misliti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 11:09 (Tracer).
17 godina
neaktivan

Čitajući ovaj topik, eto prva reakcija mi je bila, refleks riganja prema činjenici koliko zapravo ljudi imaju sposobnost mrziti. Ok ajmo po redu...

Prva stvar koju želim da Vi( ja bez obzira koliko ste zadrti poštujem svako biće) pogledate oko sebe, svaka deseta osoba koju vidite je GAY, i tako je u tom nekom prosjeku svugdje u svijetu..... homosexualnost se javlja u prirodi i najnormanija je stvar i nije bolest.... jel vas strah... dajte si malo zamislite svaki vaš deseti frend je gay.... Ako je homosexualnost genetička stvar.. pa prema toj teoriji taj postotak bi trebao svake godine padat.... a vidi on je konstantan već jako jako jako dugo...

Dajte napokon počnite shvačat da je homosexualnost isto kao i dali neko ima plave ili smeđe oći, ili crnu ili plavu kosu...

Čitao sam malo ovaj topic i vrlo me iznenađuje činjenica da svrstavate homosexualnost u neprirodan poremečaj za koji je kriva majka koja je bila pod stresom u trudnoći.... sexualnost nije genetiučki određena... i ja kao homosexualac i vi kao zadrti strejteri imamo iste gene... mislim zar se nitko od vas ne sječa biologije u srednjoj školi... svatko, ali baš svatko tijekom puberteta otkriva svoju sexualnost, i svatko i da opet ponovim SVI tjekom puberteta osječamo sexualnu privlačnost prema oba spola... i koliko si vi zadrti homofobi utovljavali u glavu da to nije istina, istina je... nije vas nikad privlačio best frend... ili niste zajedno drkali kao klinci.... ono please....

.. to što vi od toga radite dramu, i potiskujete duboko svoju sexualnost je vaš problem... znanstveno je dokazano da najveći homofobu su zapravo homoseksualci koju su krivnjom svoje okoline toliko potisnuli svoju homosexualnost da jedino kako se mogu nositi s tim je da sve te nagomilane osječaje pretvaraju u mržnju prema onome što su zapravo, i usmjeravaju je prema onima koji su kao oni... ja bi na vašem mjestu postavio sam sebi par pitanja prije no što pljujete po onima koji su isti kao i vi...

Što se tiće "bolesti" ukoliko ste iole kulturne i obrazovane osobe, a očigledno niste, znali bi da homosexualnost nije bolest, zabranjeno ju je uopće svrstavati pod bolest a kamoli tjerati nekoga na lječenje. Npr. moj prijatelj je reko starcima da je gay, oni su inzistirali da odu psihijatru svi zajedno, došli tamo i psihijatar mu je reko gle odi ti doma, budem ja popričao sa tvojim starcima i objasnio im da je biti GAY OK. Homofobija je po meni izljev mržnje, psihoza, strah od biločega drugačijeg, ergo HOMOFOBIJA SE TREBA LJEČITI.

Nadalje, čega se vi bojite toliko nas.... to nikad nisam razumio.... Večina vas, nas svrstava u pedofile... ono ja ne razumijem te ljude i to isto odma treba stvaviti u zatvor i na lječenje... mi nismo pedofili... ajme...sljedeča stvar koja mi pada na pamet da nas se bojite je šta da i vas ne zarazimo sa pederlukom... homosexualnost nije zarazna bolest.... to što vi niste sigurni u svoju homosexulanost to nije problem gay ljudi.

Najviše što me smeta zapravo kod pedera, je to ih ima tonu koji imaju doma ženu i djecu a okolo se jebu s istim takvim "pobožnim obiteljskim ljudima" i sve je ok u tome.

I takvi ljudi rade najviše sranja nama pederima, i ti najviše seru i šire govor mržnje. Ali nažalost u večini slučajeve ja tako nametnula okolina oko njih. Suosječam sa takvim ljudima.

Ovo sve zapravo mije ni bitno, sve se svodi na ono najjednostavnije, ljubi bližnjeg svoga kao što ljubiš samoga sebe. Da ste iole krščani bi jako dobro razumjeli i znali što to znaći. Ja nigdje u bibliji nisam pročitao stih " Ubi, ubi pedera". Što je tu tako teško za razumjeti... zar je toliko teško jednostavno prihvatiti ljude oko sebe onakvi kakvi jesu... bez obzira je li gay, hetero, crnac, cigan ili kurva.... svi smo mi ljudi.. svi smo mi stvoreni od istoga....svima nam je život težak i sjeban.. i nikad neću razumjeti ljude koji čine sve da drugima bude još teže, samo da se oni nebi osječali toliko loše.

Ja sam peder, gay, queer, homosexualac !!! I kaj sad... meni je to isto kao što imam smeđe oći, ili crnu kosu... imam pet prstiju kao i ti... nos, uši.... zašto me gledaš po tome koliko smo različiti... gledaj me po tome koliko smo slični....

Svi mi tražimo ono nešto... smisao... ljubav.. svi mi težimo istom cilju... zar je toliko nepojmljivo da smo na različitim putevima...

OT:

Znaju za mene na poslu, uvijek sam bio iskren direktan. Nisam nikad imao nikakvih problema s nikim ni na poslu ni u svijetu s činjenicom da sam ja gay. Nadalje mislim da na poslu nije mjesto za pričati o sexu i sl. i znam da to strejterima smeta ako pederi pričaju. Ali tu je opet ono, masa strejtera na poslu se hvali joj buraz pojebo sam onu trebu ej znaš kaj je dobra i sl... iskreno kaj radiš u svoja 4 zida je tvoja stvar... i mene isto smeta to kaj ti pričaš....

Ali, i sad veliko ali.. daj si zamislite da ne možete svoju curu ili dečka poljubiti kad želite.... da ne možete primiti osobu koju volite najviše na svijetu za ruku.... kad vi to želite... negdje vani u bircu i sl.... vi nemate pojma koliko ste Vi sa svojom "kulturom" i normalizmom uzeli nama, ubili spontanost, i nanormalnije izražavanje ljubavi... neka najosnovnije i najobičnije stvari koje se vama podrazumjevaju i uopće ih ne doživljavata kod nas nailaze na osudu. I ne to nije u redu.... Ljubav je po meni nešto iskreni, dobro i uzvišeno i nema mjesta mržnji i homofobiji. Ljubav je ljubav, i ona je najnormalnija stvar prema kome god bila.

Ako sam samo jednu osobu naveo da malo razmili o svojim postupcima ovaj tekst nije uzaludan

10 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prestanite mi slati privatne poruke. Tema će se zaključati kada ja to odlučim sukladno pravilima foruma i praksi, a ne kada pojedinci izgube volju za raspravu.
Također, podijelio sam par kartona: suzdržite se od međusobnog ocjenjivanja inteligencije. Umjesto oštrijih, dao sam nazivno "off-topic" kartone, ali neću nakon ovog upozorenja.
Prihvatljiva je rasprava, ali umjesto da se interesantna tema zatvori za svih, uklonit će se pojedinci.

Također, napominjem da komentirate kroz prizmu radne okoline, a manje same problematike.
Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tracer kaže...
Deus ex machina kaže...

Čemu uopće ikakvo prosvjedovanje? Njegova odluka je samo njegova i ne bi ga uopće trebalo biti briga što će netko drugi o tome misliti.

Pretpostavljam da si svjestan da postoje ogromne grupe ljudi predvodjene ljudima kakvi vecinom piskaraju na ovom topicu, koje idu naokolo i mlate te ljude bez povoda, tj. povod je taj sto su homici.

Dodatni problem lezi u cinjenici da su ljudi na pravnim pozicijama takodjer homofobi, makar prikriveni, pa neces nista istjerati niti putem zakona. Da mene neandertalci konstantno zele tuci samo zato jer sam odabrao nesto sto se njemu ne svidja, pa i ja bi se derao i prosvjedovao.

Kao sto sam spomenuo, nije mi ugodno gledati dva muskarca kako se slataju, iako imam apsolutnu toleranciju, ali isto tako mi nije ugodno gledati niti kad se cura i decko gutaju. Za sve postoji i vrijeme i mjesto, ali nazalost, cinjenica je da ljudi oko nekih stvari moraju steci svijest, moraju steci misljenje, pa makar negativno. Recimo, sve te gej parade su na mene utjecale pozitivno jer sam se odlucio informirati malo o tome i shvatio da je to puno rasirenije nego sto sam imao pojma, shvatio sam da to veze nikakve nema s bolescu ili deformacijama (to je deformacija u jednakom smislu kao sto je penis deformacija tkiva koje bi trebalo postati vagina kod fetusa).

Kod nekih ljudi je to djelovalo strahom pa eto.. imas dva suprotna tabora, ali ono najbitnije, svijest, je ovdje... ne moraju se vise skrivati po barovima ili cudnim klubovima, imaju sasvim otvoreno pravo biti geyevi i po meni, nitko im nikada ne bi smio zabraniti da se drze za ruke po ulici ili cmakaju - u tocno onim kolicinama koliko je to dozvoljeno za heteroseksualni par.

Kome smeta, nek okrene glavu.

17 godina
protjeran
Dugi kaže...

... zar je toliko teško jednostavno prihvatiti ljude oko sebe onakvi kakvi jesu... bez obzira je li gay, hetero, crnac, cigan ili kurva.... svi smo mi ljudi.. svi smo mi stvoreni od istoga....svima nam je život težak i sjeban.. i nikad neću razumjeti ljude koji čine sve da drugima bude još teže, samo da se oni nebi osječali toliko loše.

Oprosti, ali ne možeš miješati stvari na koje ne možeš utjecati tj. one koje su ti na način nametnute (rođenjem, psihičkim promjenama u pubertetu i sl.) i one koje su tvoj osobni izbor. Biti kurva nije isto što i hetero, crnac, cigan ili homoseksualac. Kurva je osoba koja iz čiste materijalne koristi umjesto svog mozga prodaje vlastito tijelo, i kao takvu ja ju nikada neću moći gledati kao nešto normalno i meni prihvaćeno jer to je za mene dno dna. Takva nikada neće moći imati moje poštovanje i ja ju moglu gledati tek kao komad mesa. Štoviše, žalostan komad mesa.

Dugi kaže...

Ali, i sad veliko ali.. daj si zamislite da ne možete svoju curu ili dečka poljubiti kad želite.... da ne možete primiti osobu koju volite najviše na svijetu za ruku.... kad vi to želite... negdje vani u bircu i sl.... vi nemate pojma koliko ste Vi sa svojom "kulturom" i normalizmom uzeli nama, ubili spontanost, i nanormalnije izražavanje ljubavi... neka najosnovnije i najobičnije stvari koje se vama podrazumjevaju i uopće ih ne doživljavata kod nas nailaze na osudu. I ne to nije u redu.... Ljubav je po meni nešto iskreni, dobro i uzvišeno i nema mjesta mržnji i homofobiji. Ljubav je ljubav, i ona je najnormalnija stvar prema kome god bila.

Nemojmo niti generalizirat. Svaka okolina treba određeno vrijeme za prilagodbu i nisu svi nužno zadrti. Prije 50ak godina niti crnci nisu nigdje bili prihvaćeni a danas je jedan predsjednik najjače svjetske sile. Stoga, samo je pitanje kada će koja okolina shvatiti da i takvim ljudima treba stvoriti prostora. Primjerice, u mnogim zemljama nije čudno da postoje gay barovi i slične stvari. Tamo ti sigurno nitko neće zamjeriti te stvari koje ovdje spominješ.

17 godina
protjeran
Deus ex machina kaže...
Tracer kaže...
Deus ex machina kaže...

Pretpostavljam da si svjestan da postoje ogromne grupe ljudi predvodjene ljudima kakvi vecinom piskaraju na ovom topicu, koje idu naokolo i mlate te ljude bez povoda, tj. povod je taj sto su homici.

Dodatni problem lezi u cinjenici da su ljudi na pravnim pozicijama takodjer homofobi, makar prikriveni, pa neces nista istjerati niti putem zakona. Da mene neandertalci konstantno zele tuci samo zato jer sam odabrao nesto sto se njemu ne svidja, pa i ja bi se derao i prosvjedovao.

Ja se uopće ne osvrćem na te grupe homofoba jer to su uglavnom tek zatucani klinci koji žire mržnju. Takve sve treba direktno u zatvor, kao i one što su onog gay dečka na iskrici zavarali da se nađe s njima i kasnije ga namlatili. I bez obzira na pravnu poziciju ja se još uvijek nadam da će ti ljudi donositi ispravne odluke na osnovnu našeg osnovnog moralnog i ljudskog načela a ne na osnovu svoje vlastite percepcije što je prihvatljivo a što ne.

17 godina
neaktivan
Dugi kaže...

Čitajući ovaj topik, eto prva reakcija mi je bila, refleks riganja prema činjenici koliko zapravo ljudi imaju sposobnost mrziti. Ok ajmo po redu...

Prva stvar koju želim da Vi( ja bez obzira koliko ste zadrti poštujem svako biće) pogledate oko sebe, svaka deseta osoba koju vidite je GAY, i tako je u tom nekom prosjeku svugdje u svijetu..... homosexualnost se javlja u prirodi i najnormanija je stvar i nije bolest.... jel vas strah... dajte si malo zamislite svaki vaš deseti frend je gay.... Ako je homosexualnost genetička stvar.. pa prema toj teoriji taj postotak bi trebao svake godine padat.... a vidi on je konstantan već jako jako jako dugo...

Dajte napokon počnite shvačat da je homosexualnost isto kao i dali neko ima plave ili smeđe oći, ili crnu ili plavu kosu...

Čitao sam malo ovaj topic i vrlo me iznenađuje činjenica da svrstavate homosexualnost u neprirodan poremečaj za koji je kriva majka koja je bila pod stresom u trudnoći.... sexualnost nije genetiučki određena... i ja kao homosexualac i vi kao zadrti strejteri imamo iste gene... mislim zar se nitko od vas ne sječa biologije u srednjoj školi... svatko, ali baš svatko tijekom puberteta otkriva svoju sexualnost, i svatko i da opet ponovim SVI tjekom puberteta osječamo sexualnu privlačnost prema oba spola... i koliko si vi zadrti homofobi utovljavali u glavu da to nije istina, istina je... nije vas nikad privlačio best frend... ili niste zajedno drkali kao klinci.... ono please....

.. to što vi od toga radite dramu, i potiskujete duboko svoju sexualnost je vaš problem... znanstveno je dokazano da najveći homofobu su zapravo homoseksualci koju su krivnjom svoje okoline toliko potisnuli svoju homosexualnost da jedino kako se mogu nositi s tim je da sve te nagomilane osječaje pretvaraju u mržnju prema onome što su zapravo, i usmjeravaju je prema onima koji su kao oni... ja bi na vašem mjestu postavio sam sebi par pitanja prije no što pljujete po onima koji su isti kao i vi...

Što se tiće "bolesti" ukoliko ste iole kulturne i obrazovane osobe, a očigledno niste, znali bi da homosexualnost nije bolest, zabranjeno ju je uopće svrstavati pod bolest a kamoli tjerati nekoga na lječenje. Npr. moj prijatelj je reko starcima da je gay, oni su inzistirali da odu psihijatru svi zajedno, došli tamo i psihijatar mu je reko gle odi ti doma, budem ja popričao sa tvojim starcima i objasnio im da je biti GAY OK. Homofobija je po meni izljev mržnje, psihoza, strah od biločega drugačijeg, ergo HOMOFOBIJA SE TREBA LJEČITI.

Nadalje, čega se vi bojite toliko nas.... to nikad nisam razumio.... Večina vas, nas svrstava u pedofile... ono ja ne razumijem te ljude i to isto odma treba stvaviti u zatvor i na lječenje... mi nismo pedofili... ajme...sljedeča stvar koja mi pada na pamet da nas se bojite je šta da i vas ne zarazimo sa pederlukom... homosexualnost nije zarazna bolest.... to što vi niste sigurni u svoju homosexulanost to nije problem gay ljudi.

Najviše što me smeta zapravo kod pedera, je to ih ima tonu koji imaju doma ženu i djecu a okolo se jebu s istim takvim "pobožnim obiteljskim ljudima" i sve je ok u tome.

I takvi ljudi rade najviše sranja nama pederima, i ti najviše seru i šire govor mržnje. Ali nažalost u večini slučajeve ja tako nametnula okolina oko njih. Suosječam sa takvim ljudima.

Ovo sve zapravo mije ni bitno, sve se svodi na ono najjednostavnije, ljubi bližnjeg svoga kao što ljubiš samoga sebe. Da ste iole krščani bi jako dobro razumjeli i znali što to znaći. Ja nigdje u bibliji nisam pročitao stih " Ubi, ubi pedera". Što je tu tako teško za razumjeti... zar je toliko teško jednostavno prihvatiti ljude oko sebe onakvi kakvi jesu... bez obzira je li gay, hetero, crnac, cigan ili kurva.... svi smo mi ljudi.. svi smo mi stvoreni od istoga....svima nam je život težak i sjeban.. i nikad neću razumjeti ljude koji čine sve da drugima bude još teže, samo da se oni nebi osječali toliko loše.

Ja sam peder, gay, queer, homosexualac !!! I kaj sad... meni je to isto kao što imam smeđe oći, ili crnu kosu... imam pet prstiju kao i ti... nos, uši.... zašto me gledaš po tome koliko smo različiti... gledaj me po tome koliko smo slični....

Svi mi tražimo ono nešto... smisao... ljubav.. svi mi težimo istom cilju... zar je toliko nepojmljivo da smo na različitim putevima...

OT:

Znaju za mene na poslu, uvijek sam bio iskren direktan. Nisam nikad imao nikakvih problema s nikim ni na poslu ni u svijetu s činjenicom da sam ja gay. Nadalje mislim da na poslu nije mjesto za pričati o sexu i sl. i znam da to strejterima smeta ako pederi pričaju. Ali tu je opet ono, masa strejtera na poslu se hvali joj buraz pojebo sam onu trebu ej znaš kaj je dobra i sl... iskreno kaj radiš u svoja 4 zida je tvoja stvar... i mene isto smeta to kaj ti pričaš....

Ako sam samo jednu osobu naveo da malo razmili o svojim postupcima ovaj tekst nije uzaludan

OK tekst

Nažalost kod nas ne možeš baš proć sa hvatanjem s muškim bez znatiželjnih pogleda sa strane.

Evo i ja koji nisam protiv gey-eva opet buljim kad to vidim čisto iz razloga jer mi je neuobičajno to vidit (vidio sam to možda dva puta u životu).

On-topic: na radnom mjestu se nema šta razgovarat o seksualnim iskustvima i tu se slažem.

Ali je to teško izbjeć.

Govor mržnje na radnom mjestu nikakav ne može proći i to nikada, ali to je stvar nečije (ne)kulture..

16 godina
neaktivan
Tracer kaže...

Ja se uopće ne osvrćem na te grupe homofoba jer to su uglavnom tek zatucani klinci koji žire mržnju. Takve sve treba direktno u zatvor, kao i one što su onog gay dečka na iskrici zavarali da se nađe s njima i kasnije ga namlatili. I bez obzira na pravnu poziciju ja se još uvijek nadam da će ti ljudi donositi ispravne odluke na osnovnu našeg osnovnog moralnog i ljudskog načela a ne na osnovu svoje vlastite percepcije što je prihvatljivo a što ne.

Prijatelju moj, ako te smijem tako nazvati, zacudio bis se koliko godina ti poneki "klinci" imaju.

Odgovori si na ovo: mozes li spojiti u jedno fizicko bice osobu koja voli Thompsona i koja nema problema s homoseksualizmom?

Kad odgovoris na to, onda se zapitaj koliko Thompsonovih fanova postoji u Hrvatskoj.

Btw, ja sam upravo upitan na privatnim porukama da sto to tocno insinuiram :-D

Lol, samo sam cekao :-D

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 11:35 (Deus ex machina).
17 godina
neaktivan

@Tracer

što se tiće kurve, generalizirao sam, isto tako sam mogao napisati luči radnik, ili kamionđija, ili čistaćica.. to nije bitno bitno je ono što piše dalje...

hmmm.. pa u grčkoj i rimu je homoseksualnost bila najnormanija stvar... očigledno Vam treba jako jako dugo....

pa i u hrvatskoj postoje gay barovi, i klub, i gay saune... vidi vraga.... al nije to bitno....al eto da se spustimo na tvoju razinu kako bi bilo tebi da moraš ići u poseban birc, ajmo ga nazvat srejt bar i da tamo možeš jedino u javnosti poljubiti svoju curu ili ženu???

"nemojmo genaralizirati" MOLIM !!!!!.... najgore od svega je što se svi vode politikom... "daleko od očiju i ušiju...to nije moj problem, ja za to netrebam znat".... ali najgore je od svega da mi ne radimo problem oko toga, Vi ste ga napravili....

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 11:38 (Dugi).
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Tracer kaže...

Prijatelju moj, ako te smijem tako nazvati, zacudio bis se koliko godina ti poneki "klinci" imaju.

Odgovori si na ovo: mozes li spojiti u jedno fizicko bice osobu koja voli Thompsona i koja nema problema s homoseksualizmom?

Kad odgovoris na to, onda se zapitaj koliko Thompsonovih fanova postoji u Hrvatskoj.

Ja volim Thomsona a s gayevima nemam problema dok me ne počnu pipkat ;P

17 godina
neaktivan
Gay Friendly radno okruženje?

Niti ne uspijem pročitati stranicu komentara već se stvori nova. Zanimljivo je kako se oko ove teme brzo generiraju komentari, ali recimo oko grid computinga nikom ništa... valjda dok Hloverka o tome ne počne laprdati na H*Tu ili neki ograničenik ne počne o tome propovjedati ispod crkvenog svoda. Smijeh

Svatko tko je u manjini se osjeća pomalo uplašen. Slažem se da se slika prihvatljivosti mjenja kroz vrijeme i ovisi o okolini. Recimo u Sinju je jedno prihvatljivo, u Čakovcu drugo, u ZG treće. Većina definira granice prihvatljivosti. Oni koji su u manjini stoga trebaju neku svoju okolinu i zato proizvode buku da ih se čuje i da se skupe. To mi izgleda logično - u strahu su velike oči. Ako su dobro organizirani i čak nadglasaju većinu to je onda problem većine. Recimo svijetom i onako vlada relativno mali broj bogataša (u novcu) i moćnika (političkih - koje plaćaju bogataši) - tko je kriv ostalima da su neorganizirani.

Crkva svoje postojanje bazira na strahovima i doktrinama. Ako netko njihove usluge smatra utješnima to je njegovo pravo... pa tako i ako netko odabere homoseksualni put to je njegovo pravo. Gdje se, kako i pod kojim okolnostima netko praši to je njegova stvar, ali ako mi to ima potrebu gurati u facu onda je ta osoba seljačina i prije svega demonstrira svoju nesigurnost, isto kao što što su seljačine koji gay parade napadaju molotovljevim koktelima. Čuvajte koktele dok će poćeti napadati vaše guze. Smijeh

Manjine treba pustiti da se zabavljaju i razmahuju tako dugo dok društvo može nesmetano funkcionirati. Ako se to dovede u pitanje onda se nek većina organizira i djeluje. A kad društvo relativno nesmetano funkcionira, a mi u vjestima gledamo kako netko napada gay parade onda tu vidim ekstremizam pojedinaca ili homofobnih udruga, vjerskih organizacija ili lutkarski prikaz neke političke strukture. Često puta su takvi ispadi konstruirani da nam odvuku pažnju od bitnijih pitanja - inflacija, trošak školarina, tko je i pod kakvim uvjetima išaiou Veronu dogovarati neki mutni posao sa našim poreznim izdvajanjima ili tko je digao kamate na stambene kredite i koliko je to pravdano.

Poziv na uzbunu će biti kada će biti apsolutno dokazivo da homoseksualnost utjeće na natalitet, ali za to se pobrinula priroda.

Stoga... koga briga koje ste vi boje kože, koja je vaša vjera, koga guzite ili za koga ste glasali na predsjedničkim izborima? Naravno svatko ima pravo lajati i na forumu ili nasred trga u svom mjestu (ko oni jadnici na Jelačić placu), ali osnovna pravila bontona vrijede i dalje. Na javnim se mjestima pokušajte se svi ponašati pristojno, a ako vam to ne uspjeva onda to više govori o vama nego o vašoj okolini. To vrijedi i za hetero i bi i homo orijentirane... slobodno možete hodati okolo i busati se u prsa svojim uvjerenjima, mogu vam guzice, cice i k*ite visit van i njima možete mahati, ali time pokazujete samo koliko ste jadni i koliko se osjećate ugroženo i nesigurno. Isto kao što domoljub nije niti onaj tko se odjene u zastavu i kao kreten dere na himnu sa Žujom u ruci.

Da li ću vas krenuti ušutkati? Pa ako mi radite buku pod prozorom spavaće sobe... ako mi nasrćete na djete na ulici... ili mi se unosite u facu na poslu naravno da ću reagirati.

Naši politički sustavi su sve samo ne sloboda i demokracije već prividi istih... ali pravila igre vrijede. Udružite se i stvarajte svoju stvarnost, samo budite spremni dok se netko drugi udruži i počne stvarati svoju stvarnost. Korijen svih problema je što često puta želimo cijeli svijet obojiti u svoje boje... što je nerealno i izvor mnogih frustracija... čovječanstvo treba još puno žganaca pojesti da shvati da je naša snaga u raznolikosti, a ne uniformnosti.

Ako ste digli drvlje i kamenje na nekoga onda ste tom nekom dali veliku moć u ruke. Rim je htio iskorijeniti Kršćane, ali su oni preživjeli i stvorili aždaju Crkvu. Doseljenici su tlačili ljude tamnije boje kože i to ih je dovelo u stanje kada nemogu nekoga ni krivo pogledati a da ne budu osuđeni za rasizam - time su ljudima tamnije boje kože dali jako oružje u ruke. Nacisti su htjeli iskorijeniti Židove i domino efektom smo dobili aždaju državu Izrael. Izrael pokušava iskorijeniti Palestince i na putu su da stvore još jednu aždaju.

Koja je moja poanta? Jedino efikasno oružje koje imate protiv onih različitog mišljenja je da ga prihvatite, sve ostalo ide vašem "neprijatelju" u prilog. Stoga, dobrodošli vjernici, dobrodošli pripadnici drugih nacija i pripadnici raznih udruga s alternativnim pogledom na seksualnost. Let's do business.Namigiva

9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dugi,
ne, nisu svi koji ne vole homoseksualce homofobi. Agresivnost koju ti iskazuješ u poruci razumljiva mi je, ali ne i prihvatljiva. Nemaš pravo dijeliti psihijatrijske dijagnoze bilo kome ako nisi kao specijalist psihijatrije za to osposobljen, pogotovo ne u svrhu borbe za neke svoje ciljeve, bez obzira koliko pravedni bili.

Dosta s Grcima, Rimljanima i zatvorenicima. Nije svaki seks dvaju muškaraca nužno homoseksualnost, već može biti i čisto zbog seksualnog užitka. Ako bismo istospolni seks povezali s gađenjem prema suprotnom spolu, onda bi samozadovoljavanje rukom, vibratorom ili krastavcem/bananom bilo što? Voćna seksualnost?
Ponekad je seks samo seks.

Međutim, spontano gađenje ili odbojnost prema istom spolu, drugi je oblik i jednostavno evolucijski, povijesno, medicinski i biološki je prirodni škart - vrsti neupotrebljive jedinke. Nešto poput škarta na panelima za LCD monitore: tu su, statistika su, ali beskorisni za monitor.
Priroda nema "razloge" - priroda je vrlo logična i jednostavna u svoj svojoj kompliciranosti.

Nema tu "pravocrtnosti", već se radi o čistoj znanosti. To što ljudi imaju veliki mozak i visok IQ koji nam je omogućio fenomen društva, ne znači da u osnovi nismo tek vrsta sisavaca i time prirodi isti kao kitovi, tuljani, lavovi...
Zapravo, izgleda da smo samo štetni, ali to je neka druga tema.

Svodi se na seks. Uglavnom, način na koji postižemo orgazam apsolutno je nebitan za posao (osim ako nismo u porn industriji).
Osjećaji, s druge strane, nisu potrebni na radnom mjestu, kao ni seks. U javnosti se možemo grliti s kim hoćemo, dok to ima granice; jednako mi je odbojno gledati žvaljenje bilo kojeg para ili ne daj Bože grupe u javnosti, a pogotovo to ne trebam na poslu. Osim ako u team building ne spadaju orgije.
Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan

neko je se osvrno nekoliko puta na stari Rim, i kako je to kod njih bilo ok..pa kod njih je i ropstvo bilo ok, tako da taj argument bas i nije neki..

jedina svrha koju 'priroda' ima od homoseksualaca je smanjenje vrste, sto bi na neki nacin bilo logicno, jer ljudi ima previse, zato je i najvise ljudi homoseksualaca, zivotinje manje (mada je kod njih i teze to primjetit, pa i nije moguce odredit tacan broj)

ako neka osoba ima zelju za sex sa osobom istog spola, to je sklonost, i nije protiv prirode..ako neka osoba zeli da provede svoj zivot pored osobe istog spola, to je poremecaj i ide protiv prirode, bar protiv onoga sto je normalno za svaku zivotinju, rasu, a to je nagon i zelja za potomcima..

ako je to zivotni izbor, i nista drugo, odluka, il eto tako su i rodjeni, ja opet zadrzavam pravo na negativan stav prema tome, ali ne i pravo na diskriminaciju, vrijedjanje, napadanje itd..posebno ne u radnom okruzenju..dosta je diskriminacije prema zenama, sad treba da bude i prema homoseksualcima ??

a znanstvene studije i sve to, i proglasavanje dal je to normalno ili ne, to nit je toliko bitno, nit utice na prihvatanje toga..mislim, mozemo mi pricat sta hocemo, ali sto je vise homoseksualaca, vise je prihvaceno, sto ih je manje, manje je prihvaceno..i da nema toliko homosexualaca u nekoj drzavi, jedan politicar nikad ne bi kao promjenu naglasio da ce dozvolit homosexualni brak, nego upravo zato sto ce dobit glas svakog homosexualca u drzavi, i time to postaje normalno i mora se prihvatit..

ako se moze objasniti kojim postupkom, zasto i kako u maternici 'nastaju homosexualci', to i dalje nije dokaz da to nije poremecaj, jer i sijamski blizanci nastanu u maternici, i zna se kako i zasto, al je i dalje poremecaj..

i zasto svi tu rijec 'poremecaj' shvatate odma sa te strane kao da ja tu osobu odma moram napadat il sta vec..peder je poremecen, to je cinjenica, ko i pedofil i zoofil i drugi..sta se tu moze, to nam ne daje pravo da ih napadamo, a sama rijec 'poremecaj' nije napad, nego to samo neki tako shvate..poremecena je osoba patuiljastog rasta, hendikepirana osoba, osoba rodjena bez ruke, noge, il kompletno bez udova itd..sta je tu lose, to je prosto cinjenica i takve osobe se trebaju i moraju prihvatit u drustvu kao svake druge..i homosexualni brak, ok, ja sam za..ali homosexualni roditelji, nisam za..

na kraju cemo pedofilima dozvolit da imaju dijete i sa njim sexualno odnos, jer su 'tako rodjeni' i to nije bolest..zasto se nece to desiti, zato sto ugrozava dijete, a sta mislite dal homosexualni roditelji ugrozavaju razvoj djeteta ?

sigurno..ne zato sto nisu dovoljno brizljivi, inteligentni, nego zato sto djetetu treba mama i tata, i tacka..curici treba mati, djecaku treba otac, i obrnuto..to je prosto tako..i nije nikako pravedno, prema djetetu, to mu od pocetka uskratit, da ima oca i mater..ako dvije homosexualne osobe zele brak, to je ok, ali nemaju pravo to nametnut nekom djetetu, takav zivot, jer ga ono mozda ne zeli, zato sto nije normalno, i zato sto ce mu vjerovatno skodit, ne sigurno, al vjerovatno..

na kraju, to je isto i sa rasnom diskriminacijom..crnac kojem sta god kazes lose odma pomisli da je to radi toga sto je crn je vise krv da diskriminaciju od onih koji ne vole crnce al sute i ponasaju se korektno prema njima..tako i homosexualci, jer vecina kad dodje u neko okruzenje odma ima osjecaj da zasluzuje neki poseban tretman zato sto je gay..imamo gay barove, gay ovo gay ono..kad bi neko napravio diskoteku u koju smiju uci samo straight osobe, to bi bio skandal, al ako neko napravi diskoteku za homosexualnce, to je ok, cak je plemenito takvima pruziti sansu da su medju 'svojima'..

zele da su uvijek prihvaceni, a zele i da se izjasne kao drukciji, i zele poseban tretman..ne svi, ali puno je takvih, zato imamo i gay parade i svakakve gluposti..da ima parada 'mi nismo gay', to bi bila diskriminacija..

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gay Friendly radno okruženje?

Puno se ljudi ovdje pozivaju na prirodu. Što sam strariji sve mi se više čini da je ono što mi zovemo inteligencija nešto što je u stari neželjena mutacija. Prirodnu ravnotežu je lakše održati bez "inteligentnih" ispada. Veću smo izopačenost kroz evoluciju demonstrirali mi kao vrsta nego sve ostale vrste stavljene na hrpu.

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Da, pederluk u prirodi. Još nisam čuo za 2 muflona da su proveli život skupa i odgajali mlade xD.

U životinjskom svijetu 2 živine kad se kresnu (makar 95% ni ne dođe do toga) naprave to iz potrebe, u nedostatku ženke u blizini. A ne jer se osjećaju ugroženo zbog heteromuflona.

EDIT:

vidim 2 TD-a iz nedostatka vaših argumenata.

Želite reć da to rade iz ljubavi?

Roflmao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 11:52 (doxy).
Moj PC  
1 5 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice