13 godina a već se baviš time... svaka čast, samo tako nastavi ;)
Viking's Story
- poruka: 258
- |
- čitano: 69.605
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
MaracKoMarac je napisa jos prije cca. mjesec dana da ce igra biti gotova za 2 tjedna, pa hajde proslo je i vise, a ne javljas nam se...Sto je bilo?
mozda je malo zapelo, ili nema vremena, ili je izgubio volje za taj projekt... sve mi je to poznato... :)
mozda je malo zapelo, ili nema vremena, ili je izgubio volje za taj projekt... sve mi je to poznato... :)
obično se sve to poklopi... prvo zapne, pa nema vremena, a što dulje čeka sve više nestaje volje :D
da ne mislite da je projekt mrtav, evo screenshot menu-a i in-game menu-a:
http://img194.imageshack.us/gal.php?g=omg123.png
http://img197.imageshack.us/i/gui.png/
Kad je konačni izlazak?
7.8., nakon ručka (to bi bilo oko 15:00 ili 16:00)
jel bi to danas tvoja igra trebala biti gotova
da. dobro, ne baš poslije ručka, ali danas da.
"danas" je još samo malo manje od 3 sata
sad je već večera, nekome prošla, nekome traje
Istina, bit će danas gotova, ali TEST verzija. (5 levela, 1 boss, 2 tornja, 3 creep-ova), tako da ako vam se nešto ne sviđa, ili nešto ne valja, da ja to ispravim. Strpi se malo
Ljudi moji, meni će ispast oči... nadam se da se ne ljutite što ćete morati pričekati sutra. Danas bi ionako dao TEST verziju.
Napravio sam grafiku (jeeej!) i sistem opisa- kada kliknete na creep-a, pojavi se popup s njegovim opisom. Trebam maknuti bug-ove i pogladiti tiles-e.
Screenshot: (zanemarite bijelu boju- nije mi se dalo uređivat sliku)
http://img200.imageshack.us/img200/6417/screeniebas.png
very dobro napravljeno
sta je ono sto mi lici na zir
Nadam se da ćemo je moći isprobati pa možda dobiješ i kakvog sponzora...
very dobro napravljeno
sta je ono sto mi lici na zir
lol... to bi trebo bit vuk
nema veze sta je sam ti to zavrsi
sutra ujutro se budim u 7 sati, tako da ću imat dosta vremena ;) mjenjam termine za izlazak igre zato jer želim da je polako i sigurno završim, a ne brzo i bezvezno
Broj mapa: 80
Broj levela: 360
A misliš li i ovo napravit?
Broj mapa: 80
Broj levela: 360
A misliš li i ovo napravit?
naravno
A kad će biti gotovi ti žirevi da ih isprobamo ups vukovi
danas će biti gotovo prvih 60 levela, tako da se ima šta probat ;). I da, neće svih 360 levela bit potrebno. Imaju 3 resursa: zlato,ljudi (služe za kupovinu tornjeva) i experience(služi za istraživanje tornjeva). Zlato i experience se dobivaju ubijanjem creepova, a ljudi se dobivaju "pregovorima"- morat ćete pregovarati s glavešinama naselja (iliti levela) za ljude.
Super zvuči kao Ghotic.Kada završiš valda ćeš i nas ostale neuke u programiranju podučiti nečemu...
vidi mi signature... to je moj blog. tamo pišem tutoriale o pythonu. Na engleskom je jer se nadam da ga i neki stranac posjeti...
Svaka čast na radu i trudu, čeka se na izlazak :)
Ljudi kao resursi, svaka čast na ideji!
Samo nastavi, neka igra bude dobra, odgodi još malo ako ti treba vremena, ak može blizzard odgađat možeš i ti
karta svijeta: (u igrici)
A gdje isprobati tu igricu?
fora je u tome što ja nju još radim. kada budem siguran da je igriva, ćete isprobati igricu. To se pretvorilo iz malog projekta (pošto je ovo moja prva igrica) u velikiii projekt. Trenutno treba dodati: levele, questove, malo tiles-a i maknut bug-ove. Leveli i nisu toliko teški, problem je u quest system-u- to je još u izradi.