- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi sam pisao engine ili si uzeo gotovi? U čemu si radio?
Lijepo ;) Windows media player komponenta?
Pretpostavljam da je napravljeno u Visual Basicu. Zamoliti ću te samo da prije kompajlanja, negdje u vrhu alatne trake ima nekakv padajući izbornik na kojem piše deboug, ti tu stavi release. Ne zanm ima li ikakve razlike između deboug i release verzije, no opet promjena neće odmoći.
Imaš fino sučelje.
Pohvale za trud samo to ti neozbiljno izgleda kad koristiš gotovu kontrolu.
Kolko vidim po source-u ovo je rađeno u Win Forms-u i C# pa si moga koristiti quartz lib. za pokretanje mulitm. datoteka ili bi možda bolje bilo da si u WPF-u koristio kontrolu media element i ti isprogramirao svoje kontrole i tada bi moga prilagoditi player svojim potrebama, svoj dizajn i sl.....
kolko ti je trebalo za ovo i jel moguce takvo sto u c++
kolko ti je trebalo za ovo i jel moguce takvo sto u c++
Sve je moguće u C++u.
*
Pohvale autoru na trudu.
Sve je pisano u C#, da, koristio sam Windows Media Player komponentu, prvo sam htio pomocu DirectSound API-ja sviranje glazbe napraviti, ali mi se nije dalo pa mi je jednostavnije bilo ubaciti WMP komponentu, ovo je jos nedovrseno, dalo bi se jos dosta toga ovdje napraviti, ovo je samo pocetak vise manje, zanimala su me vasa misljenja o tome.
Ovo je projekt koji sam započeo prije par mjeseci, ali ga dugo vremena nisam ni otvarao ni nista radio na njemu, nego sad zadnjih 2-3 dana sam poceo intenzivnije raditi na njemu pa mi je sve skupa za ovo trebalo otprilike 3-4 dana da napravim.
Ne mogu otvorit.. Koristim Win 7 x64.
Izbaci mi "CMedia has stopped working" kada probam otvorit. Ovo se nalazi u detaljima:
Description:
Stopped working
Problem signature:
Problem Event Name: CLR20r3
Problem Signature 01: cmedia.exe
Problem Signature 02: 1.0.0.0
Problem Signature 03: 4dc48922
Problem Signature 04: CMedia
Problem Signature 05: 1.0.0.0
Problem Signature 06: 4dc48922
Problem Signature 07: 36
Problem Signature 08: 10
Problem Signature 09: System.IO.FileNotFoundException
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 4122
Hm pa trebalo bi raditi, koristi .NET framework 3.0.
Problem Signature 09: System.IO.FileNotFoundException
...
U tome ti je caka, nije do .net frameworka jer da je uopće se nebi program pokrenuo, a ovako je se pokrenuo i nije uspio pronaći neku datoteku koju čita prilikom pokretanja!
EDIT:
Nek autor programa napiše koje sve datoteke prog. čita prilikom pokretanja pa ti vidi jesi brisao iti jednu od njih!
Imam .NET 4 instaliran. Nisam upućen u .NET, ali logično mi je da .NET 4 može pokrenuti .NET 3. Ne znam. :S
Što nisi "spakovao" aplikaciju u instalacijski paket?
Vidim exception, ali nisam ništa brisao. :)
Fora stvarčica. Podsjeća me na foobar, što i nije loše
Imam .NET 4 instaliran. Nisam upućen u .NET, ali logično mi je da .NET 4 može pokrenuti .NET 3. Ne znam. :S
Što nisi "spakovao" aplikaciju u instalacijski paket?
Nisam jer nije dovršeno :)
Nisam jer nije dovršeno :)
Pa moga si instalaciju napraviti preko ClickOnce-a i to bi ti uzelo 1-2 min. a pošto još nije dovršeno stavi, alpha ili beta u naziv.