Da li se isplati tečaj u algebri i upis u radnu knjižicu?To me znima jer tako nešto želim pa me zanima
koliko ste upućeni u ispravnost ovog tečaja i eto nekog posla poslije toga?Da li je to uopće vrijedno u smislu da poslodavac to
uvažava ili ne?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čim se upisuje u radnu knjižicu isplati se. Poslodavac će to svakako uzeti u obzir i pri eventualnom zaposlenju, a i pri obavljanju posla jer to je ipak konkretna kvalifikacija, a ne nešto tipa "radio sam nešto pa mislim da znam".
Još samo nešto,da li je netko na forumu bar bio na tom tečaju i ako jest,smatra li ga dobrim?
To me eto zanima jer mislim ga upisati i nadam se dobrom završenom tečaju.
Mene jos niti jedan poslodavas nije pitao za zavrseni tecaj ASP.NETa ili potvrdu u radnoj knjizici. Vecinom bi dobio testni zadatak ili bi u razgovoru provjerili koliko znam. Ali ako mislis nauciti asp.net putem tecaja, onda je to druga stvar, pa ako daju potvrdu u radnu knjizicu, super.
Inace, jedina potvrda koja vrijedi ista kod zaposljavanja je MCAD ili MCTS certifikat. Ostalo sve je za okacit macku o rep ;)
Mene jos niti jedan poslodavas nije pitao za zavrseni tecaj ASP.NETa ili potvrdu u radnoj knjizici. Vecinom bi dobio testni zadatak ili bi u razgovoru provjerili koliko znam. Ali ako mislis nauciti asp.net putem tecaja, onda je to druga stvar, pa ako daju potvrdu u radnu knjizicu, super.
Inace, jedina potvrda koja vrijedi ista kod zaposljavanja je MCAD ili MCTS certifikat. Ostalo sve je za okacit macku o rep ;)
Ok,vidim da službeni završeni tečaji koji završe s nekom vrstom "diplome" i još se k tome upišu u radnu knjižicu nešto znači i da će poslodavac tražiti dokaze istog
u smislu neke potvrde stečenog znanja,i ako mu to mkogu dati ,i nešto rješim što mi se zada,to znači sve za poslodavca je ok.Nitko ništa nije napomenuo da tečaj
nije ok,stoga ću ga upisati.
Šta ce biti jednog dana, nemotemo niti ti niti ja prognozirati. Ja sam rekao sto danas gledaju prilikom zaposljavanja.
A sto se tice samog pitanja, moj savjet je da ides na tecaj, svakako ces nauciti nesto. Ako daju pecat jos, odlicno! Sljedeci korak bi bio rad u nekoj firmi barem godinu dana, i onda tek polaganje strucnog certifikata.
Šta ce biti jednog dana, nemotemo niti ti niti ja prognozirati. Ja sam rekao sto danas gledaju prilikom zaposljavanja.
A sto se tice samog pitanja, moj savjet je da ides na tecaj, svakako ces nauciti nesto. Ako daju pecat jos, odlicno! Sljedeci korak bi bio rad u nekoj firmi barem godinu dana, i onda tek polaganje strucnog certifikata.