Tražim developera za Android i iOS aplikaciju

poruka: 9
|
čitano: 3.359
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

U pitanju je "turistička" aplikacija koja bi imala pristup internetu. Nije nikako hitno, ovu zimu da se to napravi, dogovorili bi se oko plaćanja, treba mi napraviti šablonu i objasniti kako da ja dalje dodajem/mijenjam sadržaje, uz Vašu dostupnost za pitanja {#}

Aplikacija treba za Android i za iOS

Sva pitanja tu ili na PM, zarada je garantirana ako se uspijemo dogovorit i napravit {#}

Živili {#}

0 1 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Tražim developera za Android i iOS aplikaciju
Marchi kaže...

U pitanju je "turistička" aplikacija koja bi imala pristup internetu. Nije nikako hitno, ovu zimu da se to napravi, dogovorili bi se oko plaćanja, treba mi napraviti šablonu i objasniti kako da ja dalje dodajem/mijenjam sadržaje, uz Vašu dostupnost za pitanja {#}

Sva pitanja tu ili na PM, zarada je garantirana ako se uspijemo dogovorit i napravit {#}

Živili {#}

Još jedan agregator web sadržaja ili nešto treće?

Pardone moi. Agregator.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 0:03 (alankish).
15 godina
neaktivan
alankish kaže...
Marchi kaže...

Živili {#}

Još jedan agragator web sadržaja ili nešto treće?

Agragator?

Pa ne baš, doć će i web stranica u plan. Internet je potreban radi GPS lokacije i (Google?) karata. 

Je moguće ubacivanje virtualnih šetnji u aplikacije(ako imam nekoga tko to radi - logično)?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 0:05 (Marchi).
17 godina
Marchi kaže...

Pa ne baš, doć će i web stranica u plan. Internet je potreban radi GPS lokacije i (Google?) karata. 

Je moguće ubacivanje virtualnih šetnji u aplikacije(ako imam nekoga tko to radi - logično)?

A kako je plaćanje ??

Ako misliš platiti po završenom projektu neku dogovorenu sumu (sa nekim iznosom kao avans) onda ima mogućnosti da ti se netko javi.

Ako misliš dijeliti "potencijalnu" zaradu sa nekim, onda koji k....c ja trebam tebe uopće?? Napravim aplikaciju, a nakon toga tebe kickam, easy as that.

Ideje u današnje vrijeme = "worth shit". Ako nemaš nikakvog tehnološkog znanja i ako to ne možeš napraviti sam, onda uopće niti nemoj kretati raditi nešto.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
15 godina
neaktivan
dado2202 kaže...
Marchi kaže...

A kako je plaćanje ??

Ako misliš platiti po završenom projektu neku dogovorenu sumu (sa nekim iznosom kao avans) onda ima mogućnosti da ti se netko javi.

Ako misliš dijeliti "potencijalnu" zaradu sa nekim, onda koji k....c ja trebam tebe uopće?? Napravim aplikaciju, a nakon toga tebe kickam, easy as that.

Ideje u današnje vrijeme = "worth shit". Ako nemaš nikakvog tehnološkog znanja i ako to ne možeš napraviti sam, onda uopće niti nemoj kretati raditi nešto.

Nikakva potencijalna zarada, plaćanje po završetku. Tehnološkog znanja imam ali za mobilne platforme ne baš, hoću da se ta aplikacija napravi na šablonu, na sistem dodavanja nekih profila, i onda ja sam dalje to radim. 

15 godina
neaktivan

bump {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Poslao sam vam PM.

12 godina
neaktivan
kako me Bog nije stvorio da budem programer, za pomoc se obracam vama.

Imam izvrsnu ideju za iphone/ipad igru...podrzavala bi 3D,hit detection i fiziku...kako sam ipak student i budzet mi je ogranicen, a za ovakav projekt ide \"koliko para toliko muzike\"
zasigurno bi najbolja opcija bila neka vrsta partnerstva sa developerima,pa ako je netko zainteresiran, rado cu popricat o detaljima.

Igra je svojevremeno bila megapopularna, zato sam i uvjeren da je lako moguce da takva opet bude na iphone/ipadu.

zainteresirani: tomi.podoreski@gmail.com

Hvala!
15 godina
neaktivan

Nije me bilo par dana, imam javljanja na PM, fala Bogu ima ozbiljnih ljudi :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice