Trazi se programer za aplikaciju

poruka: 7
|
čitano: 5.004
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

partner i ja odlucili smo realizirati ideju za app, no za njenuz izradu treba nam suradnik sa osnovnim znanjem o izradi aplikacije jer je ona sastavljena na osnovnom principu od teksta, dizajna itd.

svako ko je zainteresiran za radnju slobodno se moze javiti na moj pp da se dogovorimo za pojedinosti. ono sto pruzamo nasem buducem suradniku je financiranje svih proizvodnih troskova ili placanje njegove usluge po dogovorenoj cijeni. vlasnitvo nad aplikacijom bit ce razdjeljeno u tri jednaka dijela i tako ce se djeliti njezini prigodi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 16:20 (mar123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Trazi se programer za aplikaciju

Znaci ti si zamislio to da neko badava radi za tebe? Lol sretno ti bilo u pronalazenju takve budale.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 2:59 (R4zOR229).
16 godina
R4zOR229 kaže...

Znaci ti si zamislio to da neko badava radi za tebe? Lol sretno ti bilo u pronalazenju takve budale.

naravno da ne, ako se mozda tako ovo shvatilo zao mi je, al ne, ne trazim nekog da radi za nista iz dosade.

17 godina

Pa sta nisi onda napiso kolko nudis?

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
16 godina

pa to se ne radi tako, prvo necu to javno iznosit drugo nek se javi zainteresirana osoba i nek kaze kolko trazi za svoj rad, ovo nije posao u kojem ja kazem kolko nudim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Zaboravio si nesto jako vazno napisati, to je app za iOS ili Android?

You dont make 500 million friends without a few enemies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tLeon kaže...

Zaboravio si nesto jako vazno napisati, to je app za iOS ili Android?

planiramo napraviti verziju za obje platforme.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice