Pozdrav svima, imam par pitanja. Možda ulijećem ko padobranac, izvinjavam se danas citav dan pod stresom i pod dojmom toga sto sam dobio poziv na razgovor u firmu bez ikakve veze. Nisam mislio da je to u Hr moguće.
Dakle ovako. Dobio sam poziv za razgovor za posao dotične firme koja se bavi isključivo izradom i razvojem mobilnih aplikacija i za Android,i iOS, i Symbian. E sad, pošto sam nedavno tek poceo uciti programirati nisam dosao daleko. Sad mene zanima, što je dovoljno s čim bi se mogao predstaviti tamo. Imam još par dana pa mogu još pohvatati neke osnove nečeg drugog. Dakle, znam HTML i CSS, jQuery sam počeo učiti nedavno.
No, pretpostavljam da to nije dovoljno za ozbiljnu aplikaciju
Googlao sam malo i naišao na podatak da je za mobilne aplikacije najbitniji HTML 5? Koliko se on i dali se bitno razlikuje od HTML-a?
Onda dalje sam naišao na one web stranica sa nekakvim online editorima,makerima i sranjima. To vjerujem ne dolazi u obzir.
Sta je sa AppEngine, Android SDK, Eclipse i slicnim programima?
Ugl, imam par dana i to vrijeme sto imam moram maksimalno iskoristit. Što mi preporučujete? U što da se predam tih par dana?
Hvala unaprijed svima na odgovorima.