Prodano
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dodaj opis što je unutra.
Prodajem PC iz potpisa koji sam slagao s ljubavlju (izuzev kabliranja iza, nemam živaca za to). Razlog je što dolazi prinova, kredit, servis oldtimera, a usred svega toga sam odigrao ni 10 sati u tri mjeseca.
Procesor i matična imaju garanciju od rujna 2024.
Grafička ima 3 godine od studenog 2024, , ogroman OC headroom naspram plebejskih Sapphire modela
Ostalo je kupljeno novo ali bez garancija, imam kutije za sve, osobno sam otpakiravao sve. Sve radi najnormalnije, dajem osobnu garanciju.
Zamjena eventualno za neki slabiji PC uz doplatu, ali preferiram prodaju.
Krenimo sa cijenom od 1999e, primopredaja Zg - Lanište. Dolazite po to, đubre ima 30 kila
Čestitke na prinovi Maks!
I ja sam gaming rig prodao kad je dijete došlo. Prešao kompletno na konzolu
Prodajem PC iz potpisa koji sam slagao s ljubavlju (izuzev kabliranja iza, nemam živaca za to). Razlog je što dolazi prinova, kredit, servis oldtimera, a usred svega toga sam odigrao ni 10 sati u tri mjeseca.
Grafička ima 3 godine od studenog 2024, , ogroman OC headroom naspram plebejskih Sapphire modela
Ostalo je kupljeno novo ali bez garancija, imam kutije za sve, osobno sam otpakiravao sve. Sve radi najnormalnije, dajem osobnu garanciju.
Krenimo sa cijenom od 1999e, primopredaja Zg - Lanište. Dolazite po to, đubre ima 30 kila
Isto napravio i ja i onda godinu i pol kasnije čim je malac naraso, nazad na komp :)
Zahvaljujem!
Ima još vremena do dolaska, ali to dragu ne sprječava da naručuje stvari . Plus useljavamo se u novi stan i tako. Doći će vrijeme za složiti novi, a ovaj samo stoji bez veze trenutno.
I da, ne prodajem komponente odvojeno, samo komplet.
Udes sve piše pod "Moj PC"
Isto napravio i ja i onda godinu i pol kasnije čim je malac naraso, nazad na komp :)
Ja sam se toliko navikao na lakoću "pick up and play" plejke da nemam potrebu vratit se na PC
Zahvaljujem!
Ima još vremena do dolaska, ali to dragu ne sprječava da naručuje stvari . Plus useljavamo se u novi stan i tako. Doći će vrijeme za složiti novi, a ovaj samo stoji bez veze trenutno.
I da, ne prodajem komponente odvojeno, samo komplet.
Udes sve piše pod "Moj PC"
Žene apokalipsa nebi spriječila da naručuju online
Ma ja ne mogu to uopće shvatiti, samo dobivam poruke tipa "srce ima paket u Zari za mene, skupiš putem doma? Uštedila sam 5 eura i još 4 eura na dostavi jer je dostava u poslovnicu"
I tako je oko moje uštedi 10 puta mjesečno i vodimo eto jako štedljiv život
Sad štedimo na 10 varijanti istih mama tajica
Rezervirano