[Prodaja] Corsair Strafe Red LED Cherry MX Brown zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 1.400
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
[Prodaja] Corsair Strafe Red LED Cherry MX Brown

Prodajem navedenu tipkovnicu, tipkovnica je nova dobivena jučer, zamjena mi je za staru koja je imala chattering switcheve te ju sada želim prodati jer želim kupiti RGB. :P 

Kupljena u Hangaru18, mislim da je bilo u startu 2 godine garancija tako da još godinu i 6 mjeseci ima garanciju, kupljena 11.8.2017, na njoj se nalaze zaštitne folije sa lijeve i desne strane, i preko Corsairovog logoa gore lijevo.

Isto tako uz nju dolazi i 2 seta tipki sa posebnom teksturom za FPS i MMO, znači QWERDF i WASD. Uz nju kao što rekoh dobivate garanciju, račun, i sve papire koji su potrebni.

Cijena 800kn ili zamjena za Strafe RGB ili neku RGB iz Corsairove kolekcije :)

Hvala!

13 godina
protjeran

100kn manje nego nova? lol! pa to je periferija i to prljava, puna bakterija i pitaj boga cega ne, takve stvari se daju debelo ispod cijene pa nije to graficka, cpu ili mbo!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
15 godina
neaktivan
Re: [Prodaja] Corsair Strafe Red LED Cherry MX Bro
Stjepanj kaže...

100kn manje nego nova? lol! pa to je periferija i to prljava, puna bakterija i pitaj boga cega ne, takve stvari se daju debelo ispod cijene pa nije to graficka, cpu ili mbo!lp

Gospon dragi, tipkovnica je nova i zapakirana u foliju, izvađena samo radi isprobavanja dali radi i vraćena u kutiju, ali hvala na vašem mšljenju :)

13 godina
protjeran

Gospon dragi ja sam procitao ovo:

"mislim da je bilo u startu 2 godine garancija tako da još godinu i 6 mjeseci ima garanciju"

dakle izvukao sam da je koristena 6 mjeseci i cijeli tekst ti je napisan dvosmisleno pa i dalje ne kuzim jel rijec o toj novoj koju si dobio ili staroj koristenoj 6mj, jer ako si dobio novu ide i nova puna garancija!lp

15 godina
neaktivan

Ja se ispričavam što nisam napisao kako je trebalo no mislio sam da je dosta jasno napisano. Umjesto izvlačenja mogli ste pitati jel nova ili nije ili da preformuliram oglas, ali nema veze. Riječ je o toj novoj, a stara koja je korištena 6mj je imala chattering switcheve i zamjenjena je. Nisam znao dal dobivam novu garanciju na zamjenjen proizvod pa sam ovako napisao, hvala na ispravljanju!

13 godina
protjeran

da ali morao si dobiti neki papir/racun na kojem to mora pisati tj novih 24mj jamstva.lp

15 godina
neaktivan

Jedino što sam dobio od njih je prijemni list koji su mi dali kada sam im predao tipkovnicu prvi put, nisam siguran jel je to i garancija usput. Nazvat ću sutra pa editat post.

14 godina

pošto si dobio novu tipkovnicu, garancija ti teče ponovnih 24 mjeseca na tu novu tipkovnicu :)

ako to nemaš negdje navedeno u obliku računa, novog jamstvenog lista itd., obavezno kontaktiraj prodavača oko toga

What could possibly go wrong?
15 godina
neaktivan

Ovaj papir koji sam zadnji dobio ništa ne govori ili ja jednostavno ne vidim haha, budem nazvao sutra pa ćemo to potvrditi. Hvala vam!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice