Nudim svoju graficku + nadoplata za jacu (nesto u stilu 2060)
Graficka radi super i bez problema, stalno koristena samo za gaiming
spec: https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N105TD5-4GD#kf
Nudim svoju graficku + nadoplata za jacu (nesto u stilu 2060)
Graficka radi super i bez problema, stalno koristena samo za gaiming
spec: https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N105TD5-4GD#kf
bump
up
Mislim da ces puno prije prodati ovo nego naci nekog tko ce ti se htjeti downgradeati za 50 ili 100 eura.
Mislim da ces puno prije prodati ovo nego naci nekog tko ce ti se htjeti downgradeati za 50 ili 100 eura.
Koja bi bila neka realna cijena ove moje grafe?
Razmjena ti ne bude prošla a i nemoj ju prodavati. Ja imam u svojoj konfi tu grafu i za to kaj trebam je cist ok. Za gejming imam xbox i razne handheldove. Za video obradu ju trebam dosta i do sad je obavljala svoj posao cist ok vjerojatno čak i bolje nek neka tam rx570 a sad budem valjda kupio 3060ti da si ipak malo ubrzam workflow. Realno ne mislim prodavati 1050ti jer mi ne treba tu neki nadobudni gejmer da mi veli kako ta grafa ne valja ništa jer vrijedi još uvijek dosta bez obzira kaj tržište veli drugačije a sad da gubim vrijeme s nekim tko vjerojatno nije niti siguran ak bi htio takvu grafu i to za 30 eura??? To se jednostavno ne isplati. Bit će lijepo sa strane i ako bude tko od poznanika trebao, onda ću ju lijepo pokloniti, preporučim i tebi tak :D
Je, radije neka mu stoji i smrdi u ladici nego da nekog možda uveseli i da bude korisna i radi za šta je namjenjena, a on si počasti curu/dečka i pojedu i popiju pivo i čevape i dobro podrignu...to je sistem hrčaka koji skupljaju i navlače da ni sami ne znaju za koga, šta vas boli dupe šta će on napraviti sa njom, ako je čovjek stavio da prodaje ili mijenja neka bude tako, možda se javi netko pa mu savjetuje da je skuha i napravi ajvar od nje...
A kaj tebe onda boli dupe kaj kome tu preporučuje? Ajde, nek uveseli nekog preprodavača koji bude nekom penziću uvalil grafu za stotku pa da onda i preprodavač može fino popiti par piva i par porcija ćevapa. Nedaj bog da bi si smrdljivu grafičku pospremil na tavan i možda za par mjeseci složil sinu, nećaku ili malom siromašnom susedu slabiju konfiguraciju za učenje i igranje jer realno to ne bi njih uveselilo.
Došao sam do zaključka da je gaming kompletno gubljenje vremena, srećom intel nudi integrirane graficke (dont care bout amd) (lagano je rtx2070 otišla onome ko će ju zaista koristit) te mi iste omogućuju da idalje mogu upaliti kantu i ugodno koristit win10 sučelje dok gledam tutoriale kako se drvo obrađuje za izradu ručno rađenih lustera, poanta priče što želim reć jest od kad sam osvijestio da je gaming nesto toliko potentno poput cigarete a u globalu beskorisno i uništava obitelji a što je najgore potencijal kreiranja iste, tako da slobodno pokloni nekome grafičku da se neko dijete igra i počmi se bavit čime god ćeš sebe usrećit, mir svima, živjeli. (ovo se odnosi samo na koristenje gpu-a za gaming iskljucivo)