[Prodaja] Razne komponente - od hlađenja do matičn

poruka: 1
|
čitano: 303
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
[Prodaja] Razne komponente - od hlađenja do matičn

Prodajem Asrock 970 Pro 3 matičnu ploču, procesor FX-8320, DDR3 RAM Kingston Fury HyperX 8 GB, 1866 MHz (ovaj model), zračno hlađenje Cooler Master V8GTS v2 i vodeno hlađenje Corsair H100i RGB Platinum. Niti jedna komponenta nema više jamstva.

Cijene: 

Matična ploča - 10 €

Procesor - 15 €

RAM - 20 €

V8GTS - 10 € (dio gdje je odvojena jedna toplovodna cijev od baze sam malo zapunio vrućom plastikom iz predostrožnosti, da ne vibrira kojim slučajem, a samo hlađenje je kupljeno početkom 2018., ali korišteno je svega par mjeseci i to tek tijekom prošle godine) - Rezervirano

Vodeno hlađenje - 35 € (kupio sam ga krajem 2019. i bilo je aktivno korišteno do ljeta prošle, 2025. godine, u potpunosti je ispravno i očišćeno od prašine)

Zalman Z3 kućište i hlađenje na FX-u (Cooler Master Hyper 212 EVO) dajem uz procesor, matičnu i RAM ako se kupi tako kako je na fotografiji vidljivo (u kompletu). To računalo sa FX-8320 je kupljeno 2015. Aktivno je bilo korišteno do kraja 2019. Kućište s prednje strane ima otvor za koji nemam poklopac jer je tu bio ugrađen DVD snimač. Također, u njemu su 3 ventilatora - dva s prednje strane i jedan na vrhu.

Samo kućište mi se iskreno baš i ne šalje poštom, ali sve ostale komponente sam voljan poslati poštom na način da platite pouzećem. Jasno, najdraže i najlakše bi mi bilo da dođete u Šibenik po komponente.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2026 22:16 (Izzy).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice