i dalje aktualno
Ovo je sada postalo pitanje časti... tko odustane papak :)
trpi vs. ibme74 u petom setu finala wimbledona
Ovo je sada postalo pitanje časti... tko odustane papak :)
trpi vs. ibme74 u petom setu finala wimbledona
nije to nista, odi na njegov oglas od ryzena da vidiš pravi show, ovo ovdje je zagrijavanje
Ali čovjek je uporan, to mu priznam, vidi da ne ide, ali svejedno ne odustaje, a barem nikome nije dosadno.
Kad nitko ne želi bum ja. pozdrav Trpi...čovjek od riječi, dogovorili se oko svega u dvije poruke. grafa je zvijer barem ovo malo što sam uspio probati. Masivna, tiha i hladna. Nadam se da bu radila dugo i kako treba.
Nedam šugavoj nvidiji 2300 kn za gtx 1660ti.
Kad nitko ne želi bum ja. pozdrav Trpi...čovjek od riječi, dogovorili se oko svega u dvije poruke. grafa je zvijer barem ovo malo što sam uspio probati. Masivna, tiha i hladna. Nadam se da bu radila dugo i kako treba.
sad si sve u*ebao, nema vise bumpanja i zahebancije a taman anm ušlo u rutinu
aj ništa, ostaje nam oglas za ryzena 1700
Sad ce ti i5-8400 bit bottleneck, morat ces na Ryzena prec :D
Edit: i5-9400f, ispricavam se!
Grafa je mrak...baš mi je falilo snage na 2056X1080po rezoluciji, prodao gtx 160 6gb i nadoplatio 450 kn za ovu, igre lete. Max do sada sam imao 1100 rpma, nečujna.
Nvidia neka sisa sa svojim 6 gb i malim memorskim sabirnicama za 2300+ kn.
lukav si ti.
čekao si, čekao, ponudio 1500 kn za koliko ju je čovjek i mislio prodati.
Nije 1500 dobio je malo više kao i ja za gtx 1060. Zadovoljni obojica tj. svo troje a nvidija dobila 0.
Ajde da se netko sažalio pa skratio čovjeku muke.
Kakve muke, nvidia se uvijek proda, samo je stvar lagane fleksibilnosti prodavača.
Nije 1500 dobio je malo više kao i ja za gtx 1060. Zadovoljni obojica tj. svo troje a nvidija dobila 0.
?
??
Kakve muke, nvidia se uvijek proda, samo je stvar lagane fleksibilnosti prodavača.
Ili kupca kao u ovom slučaju.
?
vjerojatno je mislio na to da nije morao kupiti novu karticu pa Nvidija nije dobila friške novce...
Ili kupca kao u ovom slučaju.
Jučer sam bio kupac i p'rodavač, sve rješeno u par sati. Sa nvidijom je lagano trgovati. Znaju to dobro radeon vlasnici
Jučer sam bio kupac i p'rodavač, sve rješeno u par sati. Sa nvidijom je lagano trgovati. Znaju to dobro radeon vlasnici
Ali oni ne moraju prodavat jer je finevine (jace od mene)
Iako da budemo fer rx5700 je sad odlicna kupnja ako ne treba nekom encoder, nego cist gaming.
Iako da budemo fer rx5700 je sad odlicna kupnja
Mozda i bude kada dodu sa aftermarket hladnjakom, do tada no tenkju
Ali oni ne moraju prodavat jer je finevine (jace od mene)
Iako da budemo fer rx5700 je sad odlicna kupnja ako ne treba nekom encoder, nego cist gaming.
je je...meni je bila puno draža RX 470 nova po 1500 kn. Sad je ta serija sedam 3000+ kn. Fala ali ne fala.