[Prodaja] Gigabyte Xtreme Gaming GTX 1060 6GB
- poruka: 45
- |
- čitano: 8.161
- |
- moderatori:
vincimus
U kojoj trgovini ima garanciju i koja je cijena?
Odgovorio ti na PM.
Nemoj biti lud, pričekaj da padnu cijene ako razmišljaš o kakvoj kupovini.
Nemoj biti lud, pričekaj dapadnu cijene ako razmišljaš o kakvoj kupovini.
Same old, same old story: pričekaj ovo, pričekaj ono. Pričekati tjedan dana, mjesec, godinu, desetljeće?!
Neka kupi ako mu cijena odgovara.
Istina, ja sam kupio grafu u ljeto prosle godine i isto je tada na forumu vladalo cekaj ovo cekaj ono i da sam cekao jos do sad ne bi kupio grafu.
Nemoj biti lud, pričekaj da padnu cijene ako razmišljaš o kakvoj kupovini.
Ma čisto me zanimala cijena i da vidim kako ljudi razmišljaju i koje cijene traže iako je pad cijena već sada pomalo u zamahu (GTX1050Ti oko 1.300kn, GTX1060 3Gb oko 2.000, 6GB oko 2.700kn).
Nisam lud da prelazim sa GTX1060 3GB na 6GB model, totalno besmislen potez
BTW neću pisati što je prodavač odgovorio, ali po meni totalno pretjerana cijena (zobg toga ju vjerojatno i ne želi napisati ovdje), ali svako svoje neka prodaje za koliko želi.
Cijena je 2500, nezz koliko bi po vama bila realna ako se na njuskalu gtx 970 prodaju za 2000 bez garancije.
gtx 970 prodaju za 2000 bez garancije.
Svatko može staviti cijenu koju želi, to ne znači da je karticu moguće prodati po toj istoj cijeni.
Realna cijena za GTX 970 je 1200 kn, a ako je netko spreman platiti 2000 kn, taj nije normalan u glavi.
Ma čisto me zanimala cijena i da vidim kako ljudi razmišljaju
Fino čekaj da cijene opadnu do kraja i onda si fino uzmi GTX 1070.
Cijena je 2500, nezz koliko bi po vama bila realna ako se na njuskalu gtx 970 prodaju za 2000 bez garancije.
Ključna riječ "traze", ali to ne znaci da ode.
Ti možeš staviti i 3.500kn ako želiš, to ne znači da ćeš ju za tu cifru prodati.
Već sada imaju nove nekorištene GTX1060 6Gb sa 3 godine garancije za 2.750kn, zašto bi neko tebi dao 2.500kn za rabljenu?
Ma čisto me zanimala cijena i da vidim kako ljudi razmišljaju
Fino čekaj da cijene opadnu do kraja i onda si fino uzmi GTX 1070.
Tako nešto sam i razmišljao, iduća grafa će biti rabljena GTX1070 ili nešto jače iz nove serije koja tek dolazi pa nakon toga možda neki 1440p monitor, ali o tom po tom, brzo se za nešto zagrijem a još brže ohladim
nešto jače iz nove serije koja tek dolazi
Navodno tek oko Božića, koma.
Za 2750 ima mini giga s jednim ventom, tako da nije to bas isto.
Opet nije ista verzija ko moja.
Aha
Xtreme
Fuck yeah!
I sta ti to znaci kod kartice koja trosi 120w? Apsolutno nista
Nije to R9 Fury X da joj treba sto bolji hladnjak.
I dta ti to znaci kod kartice koja ttosi 120w? Apsolutno nista
Nemoj zaboraviti RGB osvjetljenje.
Kome znaci ce kupiti ovu s RGB i ostalim finesama, a kome ne ce uzeti vulgaris i svi sretni i zadovoljni.
I dta ti to znaci kod kartice koja ttosi 120w? Apsolutno nista
Nemoj zaboraviti RGB osvjetljenje.
Joj da, ispravak, ipak vrijedi 2.500kn
Šalu na stranu, realno 2.500kn je previše, da si se odlučio an prodaju prije 1-2mj vjerojatno bi ju isti dan prodao, sada već teško.
Stavi ti i 3.500kn ako želiš, svako svoje cijeni ali da je puno - jeste, kada za 250kn kupis nekoristenu sa garancijom koja tek starta
Što se temperatura tiče tu karticu komotno može hladiti i jedan cooler, evo ja imam "lošiji" WF2 model, trenutno u idle je temperatura 24c (s time da komp radi od jutros, a zadnja 2 sata na njemu nećakinje gledaju crtiće i crtaju u paintu), u igrama je temperatura max između 58-60c što stvarno nije nikakva temperatura.
Nema veze, ako je ne prodam posluzit ce do jeseni ili kasnije kad nova serija stigne
Cijena je ocigledno korigirana po njuskalu, trenutno na njusci ima cca 200-tinjak gpu-ova vise nego u prosjeku, taj "višak" su sve od reda iz "majning rigova" 1060, 1070,1080,1080ti, i RX-ice, s obzirom na ogromnu ponudu nitko ne kuzi da cijene trebaju ici dolje!
Svoju sam Gtx-icu stavio za 300kn manje od najeftinije i nitko me nije nazvao...Dolar je pao, dosta njih se rijesava tih "rigova", u ducanima cijene lagano padaju no na njusci je ponuda tj cijena ostala stara pomalo nerealna! Ako ti nije zurba nikad neznas kad ce se netko upecati ja sam za zadnju Titaniumku dobio 700kn vise nego sto sam je platio no to je bilo bas kad je bila teska pomana za grafickim karticama.lp
Javila su mi se vec danas dva potencijalna kupca, s jednim sam se vec sve dogovorio, ali je onda zena na kraju stopirala kupnju . Nikud mi se ne zuri, samo nemam bas vise toliko vremena za igranje jer sad dolazi bicikl, nogomet i ostali hobiji... Tako sam i u proslo proljece prodao GTX 760 i stavio gaming na hladenje do jeseni
.
Za 2750 ima mini giga s jednim ventom, tako da nije to bas isto.
Aha
Mene je ta koštala 1500 kn, u stvari ništa ju nisam ni platio 😂
I ja bi volio čuti
Nikud mi se ne zuri, samo nemam bas vise toliko vremena za igranje jer sad dolazi bicikl, nogomet i ostali hobiji...
Evo, sad se trebamo sažaliti i tebi ispljuniti 2500 keka na ruke zbog bicikla i nogoša s legama...
2200 realno
Nije to R9 Fury X da joj treba sto bolji hladnjak.
Svaki Fury X dolazi s AIO vodenim hlađenjem koje dobro hladi, da nisi mislio na obične Furyje s ventilatorima?