[Prodaja] AMD Ryzen 7800X3D

poruka: 14
|
čitano: 923
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine

Prodajem navedeni CPU. Kupljen u ADMi u 3 mj ove god. Kutija, račun, garancija.

CPU je u PC-u do prodaje.

Ako vas još nešto zanima, neka slika, bencmark sa temperaturama, video poziv da se uvjerite.. pitajte...

Moguča dostava Zagreb zapad, i relacija istok-zapad po Slavonskoj

Šaljem tiskom nakon uplate ili poštom pouzećem (kako vam paše)

Cijena: 400€

Turky
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2024 22:59 (Kimera).
3 godine

ti isto prelazis na 9800x3d?

3 godine
Re: [Prodaja] AMD Ryzen 7800X3D

Da

Turky
3 godine

zanimljiv je taj fetis da se mora imati 3% vise fps-a, tema za sociologe i psihologe svakako 

3 godine

Da i?!  Svaka budala ima svoje veselje 

Turky
11 godina
Hahaha i ja razmišljam da uzmem novi R7 ali mi se ne žuri jer moj I7 6700k kuca još sasvim dobro! Nakon 8 i pol godina. 😁
14 godina
Petar hw kaže...

zanimljiv je taj fetis da se mora imati 3% vise fps-a, tema za sociologe i psihologe svakako 

Isto kao i ekipa koja je u apsolutno sve i jednoj temi svakom loncu poklopac

9 godina
Azmo kaže...
Hahaha i ja razmišljam da uzmem novi R7 ali mi se ne žuri jer moj I7 6700k kuca još sasvim dobro! Nakon 8 i pol godina. 😁

jbt. to je skoro pa novo... i7 4790k rulz

3 godine

Rezervirano

Turky
3 godine
suspendiran
Petar hw kaže...

Već objašnjeno.

Isto kao što netko kupi automobil s 10 Ks više, zbog tih 10 KS proda "stari" automobil.

Nije ni fetiš ni bolest.

Ljudi uobičajeno više vole nove stvari , nego stvari koje imaju, iako realno nema potrebe za njima.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2024 10:06 (Zaporožac).
16 godina
Petar hw kaže...

Stari moj ti si jebena tema i slučaj sa tim tvojim konstantnim ispitivanjem zašto ovo zašto ono i ulaženje u tuđe razloge....ko nekakva dežurna baba na placu

3 godine

sta tebe briga sto pitam i komentiram. ne krsim nikakvo pravilo, povecava se citanost temi i foruma i povecava sansa za prodaju  ali naravno na striceku miri je odluka oce li pobrisati ili ne

13 godina

Problem je u pravilima foruma, ne njemu. Ako je otvoren oglas zašto ne bi komentirao?

Mislim meni je totalna debilana to što je otvoreno i što se svaki oglas zaspama, blebetanje doslovno kao na tržnici što kažeš. Što ne bi čovjek imao pravo u tom sudjelovati na svoj način? :D

Neka se oglasi po defaultu zaključaju pa ne bude ni takvih "pojava".

16 godina

Da ga nema trebalo bi ga izmisliti, zbog takvih je i zanimljivo, da ih nema nebi bio tu😂😂

Uvijek nađeš netkog da unese dnevnu dozu optimizma, malo se posprdam i idemo dalje, isto kako neki ozbiljno shvate što ja iskomentiram🥳

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice