Procesor pregrijavanje (C2D E8500)

poruka: 5
|
čitano: 823
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Procesor pregrijavanje????? :S

Dakle imam procesor Intel E8500 koji je star 1 godinu i jucer mi se pocelo dogadjat da tijekom igranja mw2 odjednom se slika cijela pomuti i komp se restarta....igro sam na grafici 1280*1024 jedno mjesec dana i to mi se jucer pocelo dogadjat sad sam smanjio grafiku na 1024*768 i dogodi se tu i tamo....neznam koji je problem pregrijavanje ili?????pomoc

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Procesor pregrijavanje????? :S

ne pomaze....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nezz tacno u cemu je problem, ali da sam ja na tvom mjestu uradio bih Disk DefragmentNevinašce. Onda otvori kutiju, usisaj prašinu i ostavi otvoreno, pa porbaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Daj screenshot nekog programa, npr. HWMonitora, da vidimo temperature.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2009 14:03 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Procesor pregrijavanje????? :S
Tukx kaže...

Dakle imam procesor Intel E8500 koji je star 1 godinu i jucer mi se pocelo dogadjat da tijekom igranja mw2 odjednom se slika cijela pomuti i komp se restarta....igro sam na grafici 1280*1024 jedno mjesec dana i to mi se jucer pocelo dogadjat sad sam smanjio grafiku na 1024*768 i dogodi se tu i tamo....neznam koji je problem pregrijavanje ili?????pomoc

Skini ovaj program tj onu noinstall 32 bit verziju i samo ga otvoris pa prekontroliraj jesu li temperature previsoke bilo grafike ili procesora. Mozes i postavit screenshot tog programa dok se otvori da vidimo koje su temperature u pitanju.Cool

http://www.cpuid.com/hwmonitor.php

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice