Proc intel E7500 dual

poruka: 6
|
čitano: 1.142
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Proc intel E7500 dual

imam OC-an proc na 3.6 GHz inače je 2.93.. čitam po netu da je to previse ako imam samo njegovo hladjenje u racunalu ali ono sobna temperatura mi je uvijek niska dosta i ne radi 24/7 nego max 8 - 10 sati dnevno zavisi kako kada pa vas pitam za vaše mišljenje da li je to prevelik OC ili je za ovakve uvijete uredu.. inace je  stabilan i ne krešira.. osim ako stavim najnovije ATI drivere onda kraša pa zato koristim orginal sa cd-a drivere za grafu i igre i programi i sve je stabilo i radi bez problema 

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Proc intel E7500 dual
graficka kaže...

imam OC-an proc na 3.6 GHz inače je 2.93.. čitam po netu da je to previse ako imam samo njegovo hladjenje u racunalu ali ono sobna temperatura mi je uvijek niska dosta i ne radi 24/7 nego max 8 - 10 sati dnevno zavisi kako kada pa vas pitam za vaše mišljenje da li je to prevelik OC ili je za ovakve uvijete uredu.. inace je  stabilan i ne krešira.. osim ako stavim najnovije ATI drivere onda kraša pa zato koristim orginal sa cd-a drivere za grafu i igre i programi i sve je stabilo i radi bez problema 

Pa pogledaj temperature, one su ti pokazatelj koliko možeš clokati ako ti je stabilan procesor

13 godina
neaktivan

evo temperatura tu na slici

13 godina
neaktivan

pardon ako se ne vidi.. temperatura je od 35 do 46 najvise 

15 godina
graficka kaže...

pardon ako se ne vidi.. temperatura je od 35 do 46 najvise 

Ne vidi se ništa na slici. Nisu toliko bitne temperature kad proc nije opterećen. Pokreni OCCT i prati do koliko se penje temp.

15 godina
neaktivan
Proc intel E7500 dual

To je više nego dobra temperatura! Ima tu prostora da ga potjeraš još više. T-case tvog procesora je 74.1 C. da ti sad ne objašnjavam šta je T-case malo ću ti porediti. Ja sam imao Q9650 stabilan na  4050MHz dok su temperature na 100% load 24/7 na svih 4 jezgre bile između 62 i 65 stepeni C. Ako si zadovoljan sistemom ne diraj ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice