Evo moze preporuka MBO i RAM za i7 2600k?
Cijena do 1500 za MBO i do 1000 za RAM.
Evo moze preporuka MBO i RAM za i7 2600k?
Cijena do 1500 za MBO i do 1000 za RAM.
Ne mislim OC al uvjek je dobro da se moze :/
E sad koliko?Maximum sto se moze :D
Za kaj ti zapravo treba komp, jer to je bitno itekak u pametnom izboru djelova a ne samo kupovat i potrosit lovu onak usput.
Za kaj ti zapravo treba komp, jer to je bitno itekak u pametnom izboru djelova a ne samo kupovat i potrosit lovu onak usput.
Pa..................................za Gaming :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Tak znaci za igrice onda ok, u tom slucaju moš uzet i AMD kombinaciju jer u igricama je bitna graficka a ne procesor on je manje bitan samo ne smije bit preslab. Uvjek je bolje kupit jacu graficku, i ne preskup procesor znaci visak love sa skupljeg procesora prebacit na jacu graficku to se više ispalti bez greške.
Tak znaci za igrice onda ok, u tom slucaju moš uzet i AMD kombinaciju jer u igricama je bitna graficka a ne procesor on je manje bitan samo ne smije bit preslab. Uvjek je bolje kupit jacu graficku, i ne preskup procesor znaci visak love sa skupljeg procesora prebacit na jacu graficku to se više ispalti bez greške.
Za grafiku je
2x HD6850 :D
Za grafiku je
2x HD6850 :D
Zakaj bas dvije grafe, kad moš kupit jednu ali jaču pa imas manju buku i potrosnju struje a opet igraš ko car bez greske.
http://www.protis.hr/products/details/msi-r6950-twinfrozrii-oc/43199