Pomagajte dobri ljudi

poruka: 16
|
čitano: 2.562
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pomagajte dobri ljudi

Treba mi prijenosnik za posao, da nije prevelik ni pretežak, 13"?????

Zapeo sam za MB Pro 13", u T-Mobile uz produženje ugovora za ADSL na dvije godine cijena je 7.798,00.

Sviđa mi se, ali budući da se izgubim kad vidim ponudu, ne znam što bih uzeo. Pomozite sa savjetom, Hvala unaprijed.

Treba mi pretežno za Office, slikice, koji filmić i surfanje........... Ne bih htio bilo što, i da ipak potraje........

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomagajte dobri ljudi

Po meni se je naprosto glupo vezati za T-mobile, posebice kad pričamo o iznosu od 7000kn+ za što dobiš mrcinu od ultra prijenosnika sa i7 procom i močnijom grafičkom.

I'll be back
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomagajte dobri ljudi

.......ma već sam i tak vezan za T-mobile, (posl. mob., Max-TV, Flat, fiksni.........) a sad je MB Pro u akciji jeftiniji za 1.600,00 kuna.

ali svaki savjet je više nego dobrodošao. Hvala

14 godina
neaktivan
microman kaže...

Po meni se je naprosto glupo vezati za T-mobile, posebice kad pričamo o iznosu od 7000kn+ za što dobiš mrcinu od ultra prijenosnika sa i7 procom i močnijom grafičkom.

......kaj bi Ti uzel kad bi išel birati?????????Hvala

16 godina
neaktivan
njuskalo56 kaže...
microman kaže...

......kaj bi Ti uzel kad bi išel birati?????????Hvala

Nešt poput ovog: KLIK

Ovo ti je links tako da je u ADM-u isti siguno jeftiniji za barem 500kn

I'll be back
14 godina
Pomagajte dobri ljudi

Ako je samo za posao, onda mislim da je bolje da se manje grije i buči tj. integrirana grafa uz dobar proc, hdd i ram. Nešto poput ovog

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_254_202&products_id=10157

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Ako je samo za posao, onda mislim da je bolje da se manje grije i buči tj. integrirana grafa uz dobar proc, hdd i ram. Nešto poput ovog

Pink boja? BLJAK

I'll be back
14 godina
neaktivan
microman kaže...
OriginalEXE kaže...

Pink boja? BLJAK

odvratna boja......a, Asus Lamborghini????????

16 godina
neaktivan
njuskalo56 kaže...

hehehe prava stvar, al bojim se i debelo iznad 7000kn.

I'll be back
14 godina
neaktivan
microman kaže...
njuskalo56 kaže...

..............5.450,00 kuna???????????????

16 godina
neaktivan
njuskalo56 kaže...
microman kaže...
njuskalo56 kaže...

..............5.450,00 kuna???????????????

Pa ak je tak onda uzmi.

I'll be back
14 godina
neaktivan
microman kaže...
njuskalo56 kaže...

............U MIKRONISU 4.999,00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jel mi može netko nešto reći o ovom stroju?????????? Hvala.

16 godina
Pomagajte dobri ljudi

LOL?????

7k za tako nesto???? ja sam platio toliko svoju toshibu pa udaram sve igre na njemu, a ti zelis samo za posao... lol... ni slucajno...

http://www.hgspot.hr/59859/prijenosno-racunalo-toshiba-c660-115-psc0le-005003y4-

evo ti to je moj savjet... ja sam gledo samo ih hg spota, ali vjerovatno imas adm puno jeftinije pa ti sam vidi... ( imas puno jeftinije ali gledo sam koji ima vec microsoft instaliran na sebi)

3 800kn

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 16:15 (Imsovcanin).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

LOL?????

7k za tako nesto???? ja sam platio toliko svoju toshibu pa udaram sve igre na njemu, a ti zelis samo za posao... lol... ni slucajno...

http://www.hgspot.hr/59859/prijenosno-racunalo-toshiba-c660-115-psc0le-005003y4-

evo ti to je moj savjet... ja sam gledo samo ih hg spota, ali vjerovatno imas adm puno jeftinije pa ti sam vidi... ( imas puno jeftinije ali gledo sam koji ima vec microsoft instaliran na sebi)

3 800kn

...........ma nije 7k, u Mikronisu dođe 4.999.00 kn.

16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

LOL?????

3 800kn

Ti mora da se šališ? Intel Pentium u kombinaciji sa Intel Šroteks GPU-om. To čudo vec guta nek prijenosnik sa najacim mobilnim i7 procesorom i kakvom HD5670.

I'll be back
14 godina
neaktivan
njuskalo56 kaže...

Treba mi prijenosnik za posao, da nije prevelik ni pretežak, 13"?????

Zapeo sam za MB Pro 13", u T-Mobile uz produženje ugovora za ADSL na dvije godine cijena je 7.798,00.

Sviđa mi se, ali budući da se izgubim kad vidim ponudu, ne znam što bih uzeo. Pomozite sa savjetom, Hvala unaprijed.

Treba mi pretežno za Office, slikice, koji filmić i surfanje........... Ne bih htio bilo što, i da ipak potraje........

.............jel ima koja pametna ideja.....hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice