To ce ti bit ok da i jos jeftinije, posle jos malo kloknes taj X4 620 na 3.0 ghz bus valjda uspjel nekak potegnut jer ti ta maticna ploca bas i nije za klokanje.
jooj što mi vi zagorci imate simpatičan jezik
To ce ti bit ok da i jos jeftinije, posle jos malo kloknes taj X4 620 na 3.0 ghz bus valjda uspjel nekak potegnut jer ti ta maticna ploca bas i nije za klokanje.
jooj što mi vi zagorci imate simpatičan jezik
Ak si isel s nadogradnjom prek interneta, to nije bas nasretnije rjesenje znalo je zavrsit lose. To se radi ovak prvo skides Bios datoteku pa je raspakiras, onda u tom programu kliknes na Update Bios From A File pa pronađes ovu datoteku u onome kaj si raspakiral i otvoris je i nek odradi updejta se i to je to tak je bolje i sigurnije. Još vaznije dok se radi ta nadogradnja iz windovsa trebas ugasit sve nepotrebne programe. Antivirus pogotovo treba ugasit mjuzu ugasit ,torrente iskljucit browser zatvorit i sve druge programe koji ti ne trebaju trenutno. Jer se moze i događalo se da Update zapne u pola posla i onda imas mrtvu maticnu, da stavi taj najnoviji Beta Bios F5B ne bu nista skodilo uopce.
Ako odaberes ovu opciju da updejta s gigabyte servera, on takoder skine bios fajl, jednako kao da ga sam skines i odaberes,
znaci sanse da ce nesto poci po zlu su iste. Ako update "zapne u pola" nije nikakav problem, samo pocnes ponovno ako ti se npr.
samo srusi program, a windowse tesko da ces srusiti updejtom BIOS-a. Dok ne restartas komp nikome nista, mozes flashati sve dok ne uspije.
BIOS je potreban samo pri startu racunala, kasnije mozes i cip izvaditi skroz i sve ce ti raditi.
Ti imaš dvije zvjezde i 2 godine staža na bug.hr i pišeš ovakve nebuloze??!!
Nije čudo zašto je Weky otišao!
Gle BIOS ili ti ga Basic Input Output Settings je primarna memorija matične i ona joj
govori kako da radi s svime na njoj!Ploča nemože raditi bez biosa a pogresnim flashanjem je vise nemozes upaliti
osim da promjenis BIOS chip ali Gigabyte ima Dual Bios pa si siguran!