Sretan Božić forumaši!
Imam pitanje vezano uz P8Z68-V PRO GEN3. Mislim ju kupit kroz ovaj tjedan i na nju instalirati i5 i 8 GB RAM-a. Ako ju netko ima nek napiše 2 rečenice, ako je imao problema s njom itd. Zanima me opčenito kakva je matična, iz reviewa se čini prilično dobra. Opet, iz prve ruke su bolje informacije...
Eto ja ju imam (nije gen 3).. Radi ko urica...
Primjetio sam jedan jedini bug..kod svakog upgrade Biosa druge su core temp..
Kad sam ju kupio core temp su bile 35C i cvakom nadogradnjom poslije ta temp varira od 31C do 42C u idlu.. Full load sa Prime95 62C-70C ovisno od biosa..
Do sada sam imamo samo jedan memory dump(blue screen) i sam se odmah restartao..
Opcije overclocka su super(ja ne klokam) cak mislim ugasiti i Turbo mode...
Ono na sta trebas pripaziti je da kupis niske Ram module u slucaju da stavljas veliki cooler smetace ti ram sa visokim Heatspreader-ima..
I jos jedno.. imam 7 diskova i dvd-rw.... pa mi je trebalo jedno 30 min dok nisam sve diskove postekao da ih ploca prepozna...
Pozdrav..
...
kako se ulazi u safe mode na asus P8Z60-V pro
Kada stisnem f8 daje mi boot meni
Sto se tice originalnog pitanja iz prvog posta i problema sa inegriranom na 2500k, dosao je i novi i5 2550k(1750kn u Protisa) kod nas. Osim sto nema integriranu uopce, i stock core clock mu je dignut na 3,4GHz. Vidim po netu likove sa 5,3GHz na x50 multiplajeru. Neki kazu da se bolje OCa od 2500k, drugi kazu da je to nesto skuplji i5 al' bez HD3000.
I moje pitanje, postoji li P67 GEN3 ploca sa Ivy Bridge i PCI-E 3.0 podrskom?
kako se ulazi u safe mode na asus P8Z60-V pro
Kada stisnem f8 daje mi boot meni
Stisni F8 prije nego se Winsi počnu dizati, tj. odmah poslije zadnjeg Asus logoa.
Ram mi ne želi ucitati vise od 4 GB a imam 4 plocice po 4.. A osim toga sve radi, al opet meni se zamjerila zbog tog.
Čudno? Meni uredno čita 8 GB od prvog dana