Opća rasprava o procesorima (CPU) izdvojena tema

poruka: 1.808
|
čitano: 399.479
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 mjeseca
Re: Opća rasprava o procesorima (CPU)
Boris grozni kaže...

A savjeta u pm, kupi najskuplje

Pa za tvoju neupučenost, 6000 cl28 si mogao kupit ispod 100e, a cl26 module za cca 140e u pravo vrijeme, dok je cudimm bil duplo skuplji od toga i goli marketing na krajnju out of the box brzinu uz bezvezne latencije.

4 godine
Opća rasprava o procesorima (CPU)

Ma ram se na placu đabe djelio uz kilu krumpirai Isus je besplatno prije djelio ribu siromasima

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Re: Opća rasprava o procesorima (CPU)
Boris grozni kaže...

Ma ram se na placu đabe djelio uz kilu krumpirai Isus je besplatno prije djelio ribu siromasima

Pa nije nis krivo rekao, 6000 CL26 je bio oko 150 eur u trenu kad sam ja CUDIMM 9200 platio 275 eura, no nisam zelio CL26 kit jer je 32gb kit, htio sam 48gb.

4 godine

Vama covjek ocigledno treba nacrtati usporedujete minimalno 2x skuplje rame od klasike u nekakvoj cl32 izvedbi koju je kupilo valjda 99% svijeta 
I sad pokusavas sto tocno dokazati? da je ddr5 ram od 150€ bio kao ultra povoljan u to vrijeme trebali su ga svi kupiti kao vas dva?? 

Moj PC  
0 3 hvala 0
2 mjeseca

A sta se ti javljaš uopče ko padobranac sa usporebom cijene i isplativosti o cemu nitko nije ni raspravljao vec se rasprava svela na top performance module na tržištu i gdje nas jasno value omjer ne zanima i sad smo bas tebe trebali da znamo da postoji jeftiniji ram 

Moj PC  
0 1 hvala 0
4 godine

Rasprava je krenula još dok si ti bio na hladenju.
Uvijek postoji bolje a tvoja preporuka kupi najskuplje bla bla

Evo nabrijani cl32 do milog boga probaj to stici 
https://www.intel.com/content/www/us/en/developer/articles/tool/intelr-memory-latency-checker.html

Moj PC  
0 1 hvala 0
2 mjeseca

Čovječe naporan si nenormalno, na koju god čovjek temu ode mora gledati tebe kako offtopičariš svima i kako te se non stop ispravlja u glupostima i dezinformacijama.

Hrpa 32GB modula je bila daleko skuplja od tih cl26 od Lexara dok ti nisi jos ni znal da postoji takav ram dok smo mi to kupovali i testirali, doslovno sve od 7200MTs nadalje je bilo skuplje od njih, neki i visestruko!

5 X ti se objasni o cijeni koliko sta kosta i ti i dalje tepeš po svome neke nesuvisle komentare, znači cijena rama koji sam mu spomenuo je ustvari duplo jeftinija od toga koji je on kupil, i generalno killer cijena za te module je su i obični cl30 išli po 110-120e sa RGB-om, tako da prestani vise spamat.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 17:59 (Digitale Maximale).
Moj PC  
0 1 hvala 0
4 godine

Joj jbte nasao si tamo u nekom šupku svijeta 1 modul cl26 za neku smijesnu sumu i sad tu prosipas žuć da je to neki standard, moglo se, bilo je bla bla

Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice