A primjeti kako su isti pojedinci koji sad odjednom trebaju opaki RAM da bi Intel radio 1% bolje i u njhovim očima bio konkurentan AMD-u isti oni koji su se smijali AMD-u zbog iste stvari.
Mislim, nisam psiholog, ali vidim obrazac - pretpostavljam da postoji i neka kategorizacija i definirani termin za takve slučajeve.
kao i obrnuto, oni koji su djetinjstvo proveli kunući se na best baj i hračkali intelove cijene za i7 dok je dominirao, sad ponavljaju istu mantru - najbolje košta
bit će da su odrasli, pa sad imaju novaca
Hračkali su da bez pravog razloga, Amd koliko god trenutno bio dobar u vecini igara opet nije najbolji u svemu dok je to Intel radio s svakom generacijom u svakoj igri i app za razliku od crvenih a i oni sami u zadnje 2-3 generacije!
Trenutno ne postoji cpu koji melje sve zivo u svemu bez kompromisa, pa onda danas da bi imao max framerate na rezoluciji prije krista placas 600+€ za taj yebeni cpu napravljen doslovno od zemlje, i onda isti takav cpu u nekim stvarima je doslovno duplo losiji u nekim app, po meni je to teski fijasko i mene osobno takav cpu ne zanima i suludo mi je uopce to podrzavati kupnjom takvog cpu-a!
Ionako je 9800x3d kupila ekipa koja vrti benčmarke sigurno ga nije kupio mali Ivica koji se igra na 24" fulhd i ide u 2 srednje
9800x3d je kupila ekipa koja hoce apsolutno najvisi fps u 98% igara...o ostalom se da raspravljati
da smo imalo svi normalni nebi nam trebalo ništa jače od 12400/5600, ali pokazuje se da nismo normalni