Neobičan problem

poruka: 48
|
čitano: 5.242
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Neobičan problem
Riker kaže...

Evo, pokušao sam ponovno podignuti takt, ali bogami nije funkcioniralo. Dignuo sam takt, pristisnuo F10, save and exit, i nakon toga, crni ekran, komp radi, ali ne želi se ni mrdnuti. Resetiram ga, uđem u BIOS, tamo piše nova frekvenicija, izađem iz BIOS-a, učitam sedmicu, tamo opet piše 2.50ghz i odustadoh. Je...mi se. Valjda je proc otišao u klinac...

Daj sejvaj bez ikakvih f10.....postavi sve, i samo odi na save and exit....tamo stavi y i enter....ne razumijem kako neće raditi.....stvarno ovo je misterija!
e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, 2x2Gb OCZ @1000MHz, ATI HD 4850 VoltModed 800/2300, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD Strpljivost nije vrlina, već samo gubljenje vremena!
17 godina
neaktivan
Neobičan problem

Ma to nije misterija...to je SRA...!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Neobičan problem

Ma probao sam ja i bez F10, stisnem save and exit, ali ne želi mi učitati uopće windowse...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Neobičan problem

nemam pojma. da sam na tvom mjestu, ostavio bih onak kak je al ti radi kak hočeš.

92% tinejđera sluša turbo-folk, a ako si jedan od onih koji slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis (fable 2)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Neobičan problem

Skoro-skoro. Imaš pravo. Ma probao sam još jednom, isključio sam sve CIE, MIE, BIE, KIE i sve ostale gluposti, ali takt podignuo nisam. Niti za 0.25ghz...jednostavno odbija proc. Ma nije meni veliki problem što ga ne mogu cloockirati (mada sam lud  kad vidim orginalne taktoveNamigiva ), nego me čudi to što je procesor radio na 3Ghz više od tri mjeseca, i to bez problema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Neobičan problem

Ne vjerujem da je do proca.....probaj ga stavit kod kolege na ploču, pa provjerite kako ide tamo....

e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, 2x2Gb OCZ @1000MHz, ATI HD 4850 VoltModed 800/2300, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD Strpljivost nije vrlina, već samo gubljenje vremena!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

si iskljucio i C1E

Intel E5200 2.5 @3.0 stock vcore & cooler PowerColor HD4830 700/2000 stock cooler GA-Ep43-Ds3L 4gb SuperTalent 800MHz Pioneer 216-DBK Hitachi 320 GB 16 mb MX518 Razer Goliathus Corsair VX450W
17 godina
DAXINHO146 kaže...

si iskljucio i C1E

Jel ti čitaš išta prije nego što pišeš....je isključio je, i to je napisao barem 2 puta!
17 godina
neaktivan
Riker kaže...

Skoro-skoro. Imaš pravo. Ma probao sam još jednom, isključio sam sve CIE, MIE, BIE, KIE i sve ostale gluposti, ali takt podignuo nisam. Niti za 0.25ghz...jednostavno odbija proc. Ma nije meni veliki problem što ga ne mogu cloockirati (mada sam lud  kad vidim orginalne taktoveNamigiva ), nego me čudi to što je procesor radio na 3Ghz više od tri mjeseca, i to bez problema...

Kažem ti, ništa čudno za tu ploču. Nikakav misteriji ;)
I meni je neko vrijeme bez greške držala visok clock, sve dok se jednog dana nije sve vratilo na default. Nakon toga, pri BILO KAKVOJ promjeni u bios-u pod postavkama taktova (pa makar to bio i 1MHz) ploča se zblesirala i svaki put nije bilo drugog rješenja nego clear cmos.
I drugi imaju takvih problema s tom pločom. 
Only God (& mod) can judge me
17 godina
neaktivan
Neobičan problem

SVAŠTA! Izgleda da je to najrealnije objašnjenje...a baš sam 'vjerovao' u tu ploču...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Neobičan problem

@Riker ja sam svoj problem rijesio tako da sam izvadio baterijicu van na 2minute,i vratio je.Prije toga sam probao sa kratkospojnikom nije radilo(clear CMOS).

Sada proc radi na 3.0.

Probaj,mislim da bi ti trebalo upaliti(i normalno stavi eist i slicne funkcije na disable)Cool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Neobičan problem

RADI!!!!! Ne znam kako!!! Ali radi!! Samo sam ugasio komp, upalio ga, malo se prošetao BIOS-om i stavio na 2.7ghz i sve radi!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Neobičan problem

Evo, dignuo sam ga na 3.40ghz, nakon što mi je radio bez greške na 3.20, i onda se opet vratilo sve na default...koje sra...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ta ploja ti nije dobra za clockanje,pomiri se s tim i nemoj puno dirat.Ona je sasvim solidna ali nema oc-a.Plač

vidimo se,ako ja prije ne vidin tebe
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 22:21 (dery).
17 godina
neaktivan
Neobičan problem

Bome, to nije istina. Ja sam prije nego što sam je kupio gledao po netu i pisalo je da je posebice dobra za overcloockiranje (dakako, u svojem cjenovnom rangu). To je posebice vidljivo kad se uđe u BIOS u kojem ima mali milijun postavki za podizanje taktova. Meni, evo, opet radi sve kako treba, takt procesora je 3ghz i bome neću više ništa podizati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Budi sritan da možeš,izgleda da si je previše oc-a prije.

vidimo se,ako ja prije ne vidin tebe
17 godina
neaktivan
Neobičan problem

Moguće je i to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Neobičan problem

Napravi Clear CMOS - izvadi bateriju na 2-3 minute

http://www.njuskalo.hr/oglas380962