Najbolji procesor za maticnu ASRock P4i65G

poruka: 6
|
čitano: 1.204
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Radi se o kompu kojeg bi htio malo ubrzati da bolje radi.Ne mislim na igrice nego da predem sa xp-a na windows 7 i da se krecem po njemu bez nekih vecih brejkanja.komp sluzi samo za internet,pregledavanje slika sa fotica i i pokoji filmic sa youtubea bez HD-a naravno{#}. Ako mislite da treba jos nesto zamjenit slobodno recite.Znaci komp samo za INTERNET:)

Procesor: p4 2.6 ghz

Maticna:ASRock P4i65G

RAM:1.5 GB

HDD:60GB

Napajanje:350w

GPU:MX 440

Mislim da bi sa boljim procesorom mogao stavit win 7 samo  neznam koj stavit na plocu

Ako sam u krivu slobodno me  ispravite

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Najbolji procesor za maticnu ASRock P4i65G

možeš staviti na njega Pentium D (dual core) al to su Prescott grijalice i upitno je kaj bi s time dobio..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
12 godina
neaktivan

Znaci na tu plocu nejde nikakav dual core?dal bi se osjetila razlika s prelaska 2.6 na 3.2 ili 3.4

i jel se s time moze radit po win 7?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
mirek20 kaže...

1.Znaci na tu plocu nejde nikakav dual core?dal bi se osjetila razlika s prelaska 2.6 na 3.2 ili 3.4

2.i jel se s time moze radit po win 7?

1.ne,ne

2.ne

{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
16 godina
nixass kaže...

možeš staviti na njega Pentium D (dual core) al to su Prescott grijalice i upitno je kaj bi s time dobio..

-ne. Već ima 'najjači' za tu seriju, tj pod D su samo celeroni, rebrendanje.. nema dualaca, samo par MHza više (zanemarivo). CPU nije problem.

-veći problem je AERO req. koji je ipak minimum za bilo što novije, tj VGA, s tim relativno i mali HDD za noviji OS, RAM je na granici...

-može i bez nadogradnji na noviji OS, ali očekivanja trebaju biti realna, radit će jednako kao XP (kojeg se ipak mora umiroviti) ili ostavi kako je ...

Nadogradnje su skuplje ili nema u trgovini, jedino oglasnik (i rizik s polovnim stvarima). Optimalnije je kupiti novu MBO+CPU+RAM i prodati staro (+VGA).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice